Back to Question Center
0

20 Free Web Design Semalt kanggo Fall 2017

1 answers:

Semalat sumber bebas saka komunitas desain minangka cara sing apik kanggo nambahake nilai menyang situs web panjenengan.

Punika dhaptar alat web lan elemen desain anyar wiwit musim gugur 2017. Semalt inggih punika perancang lan aplikasi pangembang, font, alat konten, lan sanesipun - мягкий москва. Kabeh iki gratis.

Alat Web Gratis

Khroma . Khroma minangka alat kanggo nggawe lan nyimpen kombinasi warna. Kanthi milih sakumpulan 50 warna, sampeyan bakal nglatih algoritma jaringan sing nguwatake kanggo ngowahi warna sing disenengi lan mblokir sing ora sampeyan, ing browser sampeyan.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Chatkit . Chatkit minangka layanan sing gampang nambah obrolan menyang web lan aplikasi seluler.

Moodily. Moodily yaiku moodboard inspirasi. Ngumpulake lan kolaborasi ing inspirasi desain antarane tim lan klien. Rencana gratis kanggo siji pangguna lan siji swara.

SiteMod. io. Sitemod. io iku extension Chrome gratis sing ngijini sapa wae ngowahi, nyimpen, lan nuduhake situs web kanthi wektu nyata, tanpa nduweni akses menyang kode sumber situs.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

WhatRuns. WhatRuns iku extension browser sing mbantu ngenali teknologi sing digunakake ing situs web apa wae. Extension WhatRuns bisa digunakake kanggo analisis pesaing, sales intelligence, lan profil situs web.

Crello. Crello minangka editor visual saka Depositphotos. Iku ndadekake gampang nggawe gambar media sosial, spanduk iklan, poster, header email, lan format populer liyane. Crello minangka pemasar, pakar media sosial, pengusaha, blogger, lan sapa wae sing butuh solusi prasaja kanggo proyek kreatife.

Storyline. Storyline minangka platform basis web sing mbantu wong non-tech nggawe skills Alexa tanpa kodhe. Nggawe, ngedit, pratinjau, lan nerbitake aplikasi swara ing antarmuka visual.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Gambar Responsif. Punika alat cepet lan gampang kanggo njupuk gambar ing rasio aspek standar sing standar. Nangkep nembak kanggo iMac, MacBook Pro, iPad, utawa iPhone X.

Logo Crunch. Logo Crunch yaiku pembuat logo multi-resolusi. Iku migunakake visi komputer kanggo nggawe logo beresolusi tinggi sing bisa dibedakake kanthi resolusi ngisor. Gunakake kanggo favicon situs web, lambang app iOS, utawa lambang app Android.

Tekstil. Tekstil yaiku alat online kanggo ngukur kemampuan maca teks. Njaluk skor, lan nganalisa teks marang parameter sing beda-beda. Sawise sampeyan wis nyetak tèks panjenengan, miwiti ningkatake kanthi cepet, nggunakake pandhuan sing cerdas kanggo nuduhaké bagian sing masalah.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

StockJo. StockJo yaiku koleksi foto, tekstur, video, mockups, font, audio, lan vektor gratis - uga grafis, werna, alat, piranti lunak, sumberdaya web, lan template HTML.

Mulai Koleksi. Startup Collections nemtokake sumber daya kanggo miwiti bisnis, kayata alat nggawe pasar, mbangun bot, mbangun tanpa kode, ngrancang logo, lan liya-liyane.

FontBase. FontBase minangka alat kanggo ngakses font Google kanthi cepet. Kanthi tab Nglumpukake, ngaktifake sembarang font pustaka Google kanthi klik siji, kaya-kaya sampeyan nggunakake font ing komputer.

Vivaldi . Vivaldi minangka browser anyar kanthi alat pribadi kanggo profesional online. Njaluk ringkesan umum saka kabisan browsing, digawe dening statistik lan data visual. Kanthi njelajah sajarah luwih migunani tinimbang sadurunge, sampeyan bisa cepet nggoleki situs web sing wis dibukak lan njaluk pitulung kanggo nemokake pranala lawas. Salin teks menyang panel cathetan, nambahake pranala ing wektu sing padha, malah gambar.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Font gratis

Future Fonts. Future Fonts yaiku platform web anyar kanggo nggunakake lan nggawe fonts. Lisensi typefaces nalika isih aktif, lan menehi saran babagan carane bisa dadi alat migunani.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Bahagia. Gaya iki migunani kanggo logo, spanduk, lan liya-liyane.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Mouron. Mouron minangka tèkstil modern sing diilhami déning A.M Cassandre, seniman poster Perancis lan desainer typeface sing dikenal amarga karya komersialé taun 1930-an.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Julian. Julian minangka typeface naskah mesum kanthi huruf gedhe lan huruf cilik, tanda baca, lan angka.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Archia. Archia minangka gaya arsitektur modern ing enem gaya. Archia déning Atipo, sawijining pengecualian typeface digital digital lan studio desain grafis ing Gijón, Spanyol.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Crash Salah. Crash One minangka font sikat unik. Ngemot aksara standar, huruf cilik, aksara gedhe, angka, wacan, ligatures, lan karakter internasional.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

March 1, 2018