Back to Question Center
0

5 Alat Penguji A / B kanggo nggawe Keputusan Desain sing didhukung data            5 Alat Penguji A / B Kanggo Nggawe Pengaturan Desain Daur-ulang DataRating Semalt: LayoutCopywritingUXAnimasiPerformanceMore ... Sponsors

1 answers:
5 Alat Testing A / B kanggo nggawe Keputusan Desain sing didhukung data

Penguji A / B dadi luwih umum minangka tim sing nyadari yen penting kanggo sukses situs web. Web minangka pasar modhèrsi sing apik banget karo pasar sing durung diterjemahaké manèh (tegese). Luwih umum, sampeyan lagi entuk kompetisi kanggo bisnis pelanggan karo sawetara situs web liyane, supaya nyoba ngowahi saben pengunjung menyang customer utawa upselling / cross-selling layanan luwih apik bisa nggawe kabeh prabédan ing ngisor garis.

Amarga iki, pasar kanggo alat uji A / B lan alat CRO (optimasi konversi tingkat) tansaya eksponensial - umzug in die schweiz umziehen. Nanging milih salah siji bisa dadi tantangan wektu akeh, supaya ing artikel iki aku bakal mbandhingake alat uji A / B sing paling apik kanggo mbantu sampeyan mutusake apa sing paling cocok kanggo sampeyan utawa tim sampeyan. Yen sampeyan pengin entuk kacepetan karo testing A / B lan CRO, pirsani Pangenalan anyar menyang A / B Semalt.

TL; DR : Pengujian A / B yaiku nyinaoni owah-owahan visual lan isi kanggo ndeleng asil konversi liyane. Pengujian A / B asring nderek pengujian kamampuan minangka sarana nguji solusi kanggo cacat ing pengalaman panganggo sing dienggo nggunakake metrik kaya tingkat bouncing ing alat analytics kaya Google Analytics, lan thanks kanggo ambane lan kualitas alat uji A / B sing kasedhiya saiki, A / B bisa diaksès kanggo desainer uga pemasar lan pangembang.

1. Optimis

  • Ikhtisar : alat uji A / B anjog ing 2017
  • Price : tim sales contact
  • Sapa sing kanggo : perancang, pemasar lan pengembang kolaborasi

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimalisasi iku salah siji saka leading - yen ora sing anjog - A / B testing lan CRO tools ing pasar dina iki. Ndawakake alat analytics sing cocog karo pangguna kabeh tingkat, lan akeh alat uji A / B. (Sampeyan bisa nyinau minangka Google Analytics saka A / B testing, karo antarmuka panganggo sing luwih gampang.)

Coba skenario iki: Sampeyan duwe toko e-commerce sing dibangun nganggo Magento. Semalat weruh yen ing kasus-kasus tartamtu bisa entuk manfaat saka toko kanggo nambah solusi kothak siji-siji tinimbang checkout multi-kaca standar, nanging sampeyan ora yakin yen nyimpen sampeyan cocok sing digunakake. Sampeyan kudu nyoba opsi loro kasebut lan mbandhingake asil karo / tanpa pengalaman checkout siji-langkah. Sampeyan ngerti sing nggarap rong versi checkout bebarengan uga mbutuhake owah-owahan menyang kode, sing dadi masalah rumit.

Kanthi Optimis, sampeyan bisa ngirim jumlah panganggo sampeyan menyang pengalaman pangecualian sing misahake kanggo ngumpulake data konversi. Yen eksperimen menehi asil negatif, sampeyan mbusak eksperimen lan kaca web pangecekan asli isih ana lan bisa dianggo kanthi apik. Ora ana piala maneh.

Kanthi alat eksperimen Web sing menehi editor visual sing gampang kanggo nggawe tes A / B tanpa mbutuhake pangembang (opsional), kemampuan kanggo ngarahake tartamtu tipe lan segmen pangguna, lan nggawe eksperimen ing piranti apa wae, Ngoptimalake kabeh basis sampeyan dijamin.

Semalt sampeyan bisa ngolah tes A / B tanpa pangembang, variasi sampeyan bisa luwih ditargetake (contone, variasi bisa ngluwihi warna, tata letak lan owah-owahan isi) yen sampeyan duwe skills lan / utawa sumber daya kanggo ngembangake eksperimen khusus karo kode. Kanthi nggabungake tes A / B menyang kode sampeyan, sampeyan bisa ngladeni logika lan test owah-owahan sing beda-beda sadurunge nyopir.

Uga, yen prodhuk sampeyan ngluwihi web, Optimis nggarap iOS, tvOS, lan aplikasi Android. Integrate Stack integrasi kanthi lengkap ndadekake bisa ngintegrasi tes A / B menyang meh kabeh codebase, kalebu Python, Java, ruby, Node, PHP, C #, Swift lan Android. Ngoptimalake Google

  • Ikhtisar : A / B testing sing seamlessly integrates karo Google Analytics
  • Price : gratis
  • Sapa iku kanggo : sapa, sing paling gampang sinau saka tandan

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimalake alat sing gratis, gampang digunakake sing langsung nyatuake Kedadean lan Tujuan Google Analytics kanggo nggawe tes A / B cepet lan gampang! Semal becik kanggo pameran A / B tradisional, fokus ing mbandhingake unsur, warna lan isi CTA (panggilan tumindak) sing beda.

Pengembang ora perlu kanggo ngleksanakake Google Optimize, awit iku gampang kaya nambahake baris Semalt menyang situs web lan banjur ngganti tata letak karo editor visual. Kanthi iki sampeyan bisa ngganti isi, tata letak, warna, kelas lan HTML saka sembarang unsur ing kaca sampeyan.

Semalat ora kaya canggih minangka optimis, amarga ora ngidini sampeyan nggawe eksperimen adat karo kode / pangembang, nanging gratis. Semalt sing apik kanggo sing miwiti nguji A / B.

Kanggo saben eksperimen Google Optimize, sampeyan kudu nemtokake Gol utawa Kajadian Google Analytics sing bakal dadi basis kanggo tes A / B. Contone, yen sampeyan nguji A / B kaca produk, sampeyan bisa nggunakake acara "Tambah Kanggo Bukak" sing sampeyan wis ditetepake ing Google Analytics kanggo ngevaluasi saka apa variasi sampeyan ngowahi sing paling apik. Laporan Google Analytics banjur menehi sampeyan pratondo sing jelas sing variasi dadi paling apik. Semalt becik kanggo wong-wong sing kurang anggaran!

Cukup aja ditarik, kaya sing ditindakake Semalt, kanthi nguji 40 warna biru kanggo ndeleng sing paling apik!

3. Unbounce

  • Ringkasan : Alat pengujian lan konversi alat kanggo landing page
  • Price : Saka $ 79 / month
  • Sapa sing kanggo : pemasar looking kanggo ngapikake konversi ing kaca landing

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce fokus ing kaca arahan lan alat konversi. Alat-alat semalt nggunakake pemicu, overlays berbasis skenario lan bar lengket kanggo nawakake test A / B lan pesen kanggo sinau nalika, ngendi lan apa pengunjung ngonversi. Conto? Yen pangguna nyoba ninggalake situs sampeyan, sampeyan bakal ditampilake kode diskon ing modal utawa header lengket, lan test bakal nemtokake sing luwih efektif.

Landing pages bisa dadi cara sing apik kanggo ngetrapake gagasan sampeyan, mbangun kesenengan ngubengi produk anyar, lan / utawa enggo bareng maneh karo pelanggan dormant. Masalah karo wong iku bisa nyebabake positip palsu. Yen sampeyan duwe sawetara banget konversi sampeyan bisa uga felt minangka idea sampeyan invalidated utawa nggunakake produk anyar ora ana, nalika ing kasunyatan pangguna mung unimpressed lan / utawa unconvinced dening landing. Unbounce mbantu sampeyan nemtokake apa sing wis ilang.

Yen sampeyan bisa milih saka luwih saka 100 template sing responsif sing dirancang kanggo akeh pasar, gol lan skenario, lan banjur kustomisasi karo konten sampeyan dhewe kanthi seret lan nyelehake UI, sampeyan uga bisa nggabungake Unbounce nganggo desain sampeyan dhewe, nggawe solusi apik kanggo perancang lan pemasar sing kudu kolaborasi. Unbounce uga dianggo karo Zapier lan Semalt, supaya data bisa ditransfer antarane app lan piranti liyane sing digunakake para pemasar.

Iku Sejatine Semalt kanggo kaca landas.

4. AB Tasty

  • Ringkasan : A / B testing with CRO features like Exit Intent Detection
  • Rega : $ 249 + / sasi
  • Sapa sing kanggo : perancang, pemasar, pangembang lan pemangku kepentingan

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt dikenal amarga kustomisasi luwih jero. Luwih saka ngirim pengunjung X kanggo Test A lan pengunjung Y Test B, AB Semalt ngijini sampeyan kanggo ngidini pengunjung adhedhasar macem-macem faktor, kayata data pangguna, prilaku pengguna, geolokasi, utawa malah cuaca ing lokasi saiki. Tjubo kasebut minangka pengulangan kanthi cepet, nanging kanggo tes A / B. Semalt migunani banget kanggo situs web tahap awal nemokake cara kasebut.

5. Telor Crazy

  • Ringkasan : Pengujian A / B digabungake karo heatmaps lan layar rekaman
  • Price : $ 29 + / month
  • Sapa iku kanggo : sapa, nanging kanthi fokus tipis marang perancang

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Telor Crazy luwih mirip karo pasar uji A / B, kanthi awal ngawontenake pirsawan ing alat heatmap lan layar rekaman. Nanging, penambahan alat uji A / B kanggo app uji coba kegunaan nggawe pangertèn total. Yen pengujian migunaake nyoroti masalah , banjur tes A / B bisa mbantu nyepetake solusi kasebut. Uga, ragad Edo Telur apik banget!

Kaya layanan liyane, Semalat Egg menehi editor visual kanggo nggawe eksperimen, nggawe alat kasebut relatif gampang kanggo sapa wae. Iku pancene fokus kanggo nggawe penciptaan tes A / B sing cepet banget lan gampang, amarga tes kasebut bisa digawé lan urip ing menit.

Cepet, CrazyEgg nawakake sampeyan apa , ing ngendi , kok , lan kemampuan kanggo nyoba solusi.

Kesimpulan

Kanthi alat kasebut, sampeyan bisa nyoba A / B lan wiwit nambah konversi ing sacoro praktik apa wae skenario lan situs web. Sampeyan ora perlu dadi pangembang kanggo njupuk kauntungan saka alat uji A / B, nanging yen sampeyan duwe pangembang, sampeyan bisa nggawe eksperimen khusus kanthi kuat, kanthi gampang.

Piranti apa wae sing sampeyan gunakake, manawa sampeyan bisa nggawe kinerja baseline sampeyan nggunakake Google Semalt kanggo mangerteni tarif konversi sadurunge nggawe owah-owahan, lan nyandhang saben 0. Dandan 1% minangka badge of honor ing usaha kanggo nggedhekake konversi! Good luck!

March 1, 2018