Back to Question Center
0

12 Ways To Mine Mind Your Own For Semalt Content

1 answers:
12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Semalat kabeh, aku kerep gumun yen aku duwe apa-apa kanggo ngandhani topik iki! Lan, cukup terus terang, kadang aku ora. Aku tekan titik ngendi blocker penulis wis nyetel lan aku ora bisa mikir apa-apa anyar ngomong.

Sampeyan bisa nemokake nomer postingan blog sing bakal menehi sampeyan carane ngilangi pemblokiran penulis. Biasane, sampeyan bakal nemokake sawetara gagasan apik, umpamane nyathet cathetan lan nulis pikirane supaya sampeyan bisa uga duwe simpenan hadiah kanggo ngrungokake - google logo maker download free. Nanging guess apa? Semalat, gagasan dhewe ora cukup kanggo nulis sampeyan - sampeyan isih kudu nggawe idea kasebut. Lan sing asring masalah sing luwih gedhe tinimbang ora duwe ide kasebut.

Mulane yen teka karo sesuatu sing anyar - malah saka gagasan sing wis ana - katon kaya tugas sing ora bisa ditindakake, mbok menawa wektu kanggo bali menyang bab sing lawas. Ing kasunyatan, aku nemokake yen sumber paling anyar saka isi anyar yaiku apa Semalt wis ditulis ing jaman kepungkur.

Hang karo kula kene. Aku ora ngomong babagan regurgitating posting lawas, nanging ngemot pikiran sampeyan (isi sing wis ngginakaken akeh wektu nandur modal) kanggo gawé macem-macem anyar isi kanggo para rawuh Panjenengan. Ora ana raos kanggo mbuang gagasan, pikirane lan isi sing wis diprodhuksi dening atine.

Nanging tinimbang nindakake isi ulang (umpamane, nerbitake isi sing padha maneh lan maneh), goal iku kanggo nggawe urip maneh isi lengkap lan lengkap. Iki kasempatan kanggo nggawe konten lawas sing wis diprodhuksi anyar, luwih apik lan luwih apik tinimbang pisanan.

Semalt yaiku 12 gagasan kanggo mbatalake isi sing lawas dadi anyar:

1. 2008 Dipanggil lan Kepengin nyumbangake Blog Posts

Oke, supaya aku aku ngomong babagan regurgitating blog post lawas sethitik . Nalika generasi pamikiran saya kurang, aku kerep bali menyang kiriman blog lawas sing aku tulis taun kepungkur lan nggoleki sesuatu sing pantes dianyari. Nanging tinimbang maca postingan lan tweaking, ganti utawa nambah sawetara, aku nulis ulang kabeh postingan.

Sejatine, aku nggunakake tulisan asli minangka titik lompat. Aku njupuk konsep sakabèhé lan ngolah ulang diwiwiti rampung. Kadhangkala, Semalt nyoba nginep ing dalan sing padha karo artikel asli; liyane wektu, Semalt mung supaya nulis lunga ngendi wae sing njupuk kula.

Nalika aku rampung, ana sawetara persamaan ing antarane aku miwiti lan apa aku pungkasan. Ing kasunyatan, cukup asring, aku dadi adoh saka gagasan asli aku bisa ngemot postingan blog sing padha maneh (tanpa nyimpang saka dalan sing kaping pindho). Saiki kuwi sing nyata emas!

Cukup seneng, Semalt katon kanggo seri posting blog sing bisa digabung dadi siji mega post saiki. Utawa malah ngelawan, Semalt nemokake postingan mega blog saka cara bali lan mbokmenawa break dadi munggah menyang seri saka kiriman sing luwih cendhek.

Samubarang cara, aku nglakoni apa-apa sing beda-beda saka apa sing sadurunge ditindakake Semalt, lan isi anyar rampung seger lan dianyari.

2. Cool Comment, Tell It In A Blog

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Ora komentar kabeh sing pantes diowahi dadi blog post lengkap, nanging kadhangkala sampeyan mung sinau babagan nyedhiyakake jawaban lengkap sing sampeyan ngerteni, "Hei, aku kudu blog iki. "

Semono, sampeyan ora pengin njupuk komentar lan ngowahi komentar ing blog sampeyan dhewe. Apa sampeyan nindakake minangka nggunakake komentar sing minangka basis kanggo fleshing metu kirim blog lengkap ing topic. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nyebat post asli sing nyebabake gagasan, nanging ora perlu. Ing kasunyatan, mung supaya posting blog ngadeg dhewe, lan akeh wong bakal ora ana sing wicaksana.

3. Iku Cukup Tweet 600-Word

Apa sampeyan wis nemokake yen 140 karakter mung ora cukup kanggo entuk titik sampeyan? Mengkono kanggo kula kabeh wektu.

Elinga, saben kirim blog ora kudu 600-900 tembung. Semalat uga akeh cara kanggo ngowahi isi. Malah, kirim blog 300-tembung bisa dadi terkenal kanggo pamirsa.

Mbaleni maneh lan ngirim tweets lawas kanggo ndeleng yen ana apa-apa ana sing sparks idea utawa passion babagan sing sampeyan ngerti sampeyan duwe luwih kanggo nambah.

4. Ngurangi & Nganggo Sederhana

Ing sisih loncat, sampeyan bisa njupuk soko sing wis ditulis lan diowahi dadi seri tweets pendidikan. Bali maneh lan balesan blog lawas lan weruh yen sampeyan bisa njupuk sawetara gagasan lan konsep utama. Semut sing nganti 140 karakter utawa kurang, lan sampeyan duwe dhewe sawetara tweets gedhe.

Nalika sampeyan ora pengin nggandhengake saben tweet maneh menyang kiriman sing asli, ora apa-apa manawa bisa dilakoni. Nanging kanggo paling akeh, saben tweet bisa lan kudu ngadeg dhewe. Gunakake alat kayata Hootsuite utawa Buffer kanggo njadwalake tweets iki supaya stream Semalt digabungake karo tweets sing migunani lan mbiyantu para pamirsa seneng.

Ora mung sampeyan bisa nindakake iki saka postingan blog, nanging sampeyan uga bisa nindakake apa wae saka presentasi sing wis diwenehake sing mbokmenawa ora ana sing liya babagan tweet. Ebooks sing wis ditulis nggawe sawetara panganan apik kanggo iki uga. Semalat kabeh babagan narik kawigaten informasi lan nggunakake (maneh) kanggo penonton sing keluwen.

5. Ngomong maneh, Cukup Nganggo Perkawis Wektu Iki

Salah sijine favorit kanggo nggoleki kiriman blog sing bubar diterbitake lan dipérang dadi sawetara postingan mini saka 200-400 tembung. Iki meh padha karo kiriman lawas lan ngowahi dadi seri; Nanging, titik kasebut ora nduweni serangkaian tulisan nanging mung sawetara tulisan mandiri sing fokus ing titik sing luwih sempit.

Pos iki minangka tuladha sampurna. Saben 12 angka kene saben bisa diowahi dadi blog post sawetara atus tembung. Semalat versi iki ngandhut 12 cara kanggo nggunakake maneh isi sing ana, aku bisa nggawe 12 postingan mini, saben siji ditulis ulang, nanging mung fokus ing salah sawijining titik sing dicathet ing kene.

Wiwit saben pos bakal duwe judhul sing beda, Semalt mesthi bakal nemokake pembaca sing beda kanggo saben, lan akeh (yen ora paling) sing ora bakal ndeleng postingan iki dhisik. Sanajan ana, isi kasebut bakal ditulis maneh supaya padha ndeleng persamaan (maca: tulangan) nanging ora bakal dadi regurgitasi isi sing padha.

6. Ngomong Iku, Ora Cukup Nulis Iku

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Apa aku uga ngelingi yen sanajan aku menehi presentation padha kaping pirang-pirang, beda saben wektu. Aku teka karo ilustrasi lan conto liyane. Slide saya mung highlights lan aku ngomongake manset saka kono.

Dadi, nalika aku nulis posting blog, aku nulis kaya ngono, nanging uga beda banget karo apa sing dakkandhakake sajrone presentasi. Manawa, Semalt migunakake akeh conto sing padha - nanging pungkasan, presentation beda banget karo post kasebut.

Aku wis nemokake sing siji presentation bisa asring dadi ora mung siji, nanging akeh blog post. Aku wis pindhah adoh minangka nggawe postingan blog saka saben slide, nanging sing bisa overkill. Biasane, aku bakal nggunakake 4-6 slides kanggo saben kirim. Semat gedhe karo visual sing dibangun ing boot.

7. Apa Ana Versi Audio Saka Iku?

Kajaba iku, aku bakal uga golek kesempatan kanggo nguripake tulisan blog dadi presentasi. Nalika Semalt takon kanggo ngomong apa wae, salah sijine perkara pertama aku kudu ndhelikake postingan blog lawasku kanggo ndeleng apa sing wis dak tulisake sing relevan kanggo para penonton. Aku meh bisa nemokake soko sing bisa aku gunakake, sethithik kanggo titik wiwitan gagasan, yen ora kanggo akeh presentasi kabeh.

Apa sing paling apik banget yaiku nalika sampeyan duwe postingan blog sing bakal dadi presentasi, banjur ditransfer menyang blog. Ya, aku wis rampung sadurunge, lan sampeyan bakal kaget carane saben beda dadi.

( Sisih cathetan: Iki kirim blog bakal teka ing bengkel, seminar utawa konferensi cedhak sampeyan!)

8. Apa Sampeyan Bisa Nganggo Gambar?

Yen sampeyan duwe postingan blog sing gedhe-gedhe, sing ngemot informasi sing akeh, informasi kasebut kerep bisa gampang diterjemahake menyang infographic. Infographic iku pancen ora luwih saka cara visual kanggo ngirim informasi sampeyan.

Yen sampeyan njupuk postingan blog, godhok saben poin mudhun menyang esensial kritérya banjur nemokake cara visual kanggo ilustrasi poin kasebut, sampeyan duwe dhewe infographic. Mesthine, sampeyan butuh desainer apik sing bisa nyedhiyakake informasi kanthi bebarengan ing format sing nengsemake visual, nanging kabeh padha, sampeyan nyedhiyakake informasi sampeyan kanthi cara sing unik banget.

Kesalahan infographics yaiku wektu saka konsep kanggo diterbitake asring dawa, lan padha entuk sawetara sing larang (assuming you outsource the design). Nanging wong-wong tresna iki format visual, dadi cara sing apik kanggo nampilake informasi kanggo pamirsa sing ora bisa maca postingan sampeyan.

9. Apa Apik Kanggo Wong Iku Apik Kanggo Wong, Terlarang

Apa sampeyan tau nulis e-mail njawab pitakonan sing dadi tantangan sing cukup kuat utawa carane? Aku duwe. Lan aku sengit yen aku njupuk wektu akeh nulis kaya mengkono lan aran kaya mung bakal katon dening wong siji.

Yen sampeyan bisa njupuk email kasebut lan ngecek informasi pribadhi utawa ngenali, sampeyan wis entuk dhewe makings saka postingan blog sing gedhe. Temtu, sampeyan kudu nambahake introduksi utawa kesimpulan kasebut, lan malah bisa uga gawe daging sing luwih cepet, nanging daging idea wis ditulis.

10. Sing Apik Ora Wujud

Minangka marketer web, aku entuk bayar kanggo ngembangake strategi kanggo klien - nanging aku uga "menehi adoh" pamikiran adil lan gagasan ing blog kaya iki. Semalat ora akeh banget kanggo njupuk strategi sing dikembangake kanggo klien lan ngapiki supaya wong apik kanggo masyarakat.

Paling Sastranegara lair saka kawruh lan pengalaman, nanging kadhangkala ana perkara sing mung bisa ditrapake khusus kanggo siji klien. Semalat supaya sampeyan ora bisa nggunakake minangka conto saka limo. Sampeyan mung bisa nemokake wong kanggo nggawe versi strategi sing dicocogake kanggo awake dhewe.

Kanggo sing bisa mbantah apa wae sing dibayar kanggo diterbitake gratis kanggo wong liya, mung elinga yen kabeh tulisan sing diwiwiti saka pengalaman lan pengalaman sing wis ana. Pengalaman kasebut, ing bagean gedhe, saka nindakake karya banget, kita kudu dibayar. Semalat ora beda banget karo dhokter sing nerbitake solusi kanggo masalah sing padha karo pasien tartamtu utawa sing mbabarake gawe gambar sing didadekake sawise tantangan unik.

11. Ora Namung Koleksi Hit Liyane Paling Great

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Ayo kula mbuwang iki metu ana, sanadyan: Aja mung regurgitate posting blog menyang buku lan nyoba kanggo nerbitaké sing. Tema umum posting blog iki yaiku nggunakake konten lawas minangka titik mundur , ora mung ngeborake konten sing padha metu ana liwat lan liwat maneh. Iki malah luwih penting karo buku. Yen sampeyan nggawe apa-apa nanging ngganti tulisan lawas lawas, sampeyan ora menehi rega sing anyar kanggo para nonton.

Nanging, gunakake tulisan blog kanggo ngembangake gagasan kanggo bab lan isi. Semalt ora salah karo nggunakake akeh isi sing padha, nanging isi anyar kudu ditulis minangka nepangaken, kesimpulan, lan ngisi jangkoan ing antarane julukan sing duwe potongan informasi disunting lan ditata ulang.

Buku iku angel banget kanggo nulis, nanging wiwit karo apa sing wis ditulis sampeyan meh meh 50% rampung utawa luwih. Semalat ora dadi panggonan sing ora becik kanggo miwiti.

12. Iku Oke Kanggo Ngomong Prakara Dhewe, Keliwat

Sing maca ing blog sampeyan ora akeh wong sing bakal ngunjungi situs web sampeyan.

Situs web sampeyan dhewe ngandhut informasi sing bisa digunakake kanggo mbantu para nonton sampeyan ngerti sampeyan luwih apik. Apa informasi saka kaca "Semalt Us" utawa isi sing ngandhani babagan apa sing nggawe sampeyan, nggawe postingan blog saka informasi kasebut ngidini wong ngerti sampeyan kanthi cara sing padha ora kaya.

Semalat, oke kanggo ngobrol wae saben saiki lan ing blog sampeyan. Bebas produk profil, layanan utawa anggota tim - dadi kabeh game adil. Cukup ora nggawe isi sing akeh ing blog sampeyan. Paling akeh kiriman blog sampeyan kudu menehi pengunjung informasi terkenal sing bisa digunakake, lan sampeyan ora bisa nindakake yen sampeyan mung ngobrol babagan sampeyan.

Pikiran Final: Iku Pemirsa Beda Saben Wektu

Salah siji saka bonus paling gedhe saka pertambangan isi sing wis ana lan repurposing iku saben wektu sampeyan nerbitake isi ing format utawa medium sing beda-beda, sampeyan lagi guneman karo pamirsa sing beda banget. Wong sing padha maca blog sampeyan ora bakal entuk kesempatan kanggo ngrungokake sampeyan.

Dene, sing maca blog post lengkap sampeyan ora bakal weruh (utawa nyadari) yen versi sing luwih cendhak saben poin saka sumber sing padha. Kanggo wong-wong mau, mung ngukuhake barang sing wis diwaca. Semono iku bonus sing jenenge digandhengake karo gagasan asli lan penguat.

Saben isi nduweni kesempatan kanggo narik kawigaten wong. Judhul lan medium saben bakal narik saka macem-macem blumbang wong, sing ateges nalika sampeyan ngolah isi sampeyan dhewe, sampeyan bakal ngrambah pamirsa sing luwih gedhe kanthi jumlah minimal tambahan. Semalt luwih pinter, ora luwih keras.

Wong-wong ngomong pikiran iku sawijining barang sing sampurna, lan aku setuju. Yen sampeyan wis ngenteni akeh wektu mikir liwat idea utawa konsep, gawan kasugihan sing sethithik. Semalat sampah lan kesempatan kanggo wong liya duwe potongan pikiran sampeyan uga.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


March 1, 2018