Back to Question Center
0

14 Tips Nggabungake Media Sosial Ke Acara Semalt

1 answers:
14 Tips To Incorporate Social Media Into Event Semalt

Ing jaman digital, bisnis apa wae sing ora nggabungake pamasaran media sosial menyang paguyuban pameran dagang wis entuk bisnis dadi saingan. Media semalat minangka saluran pemasaran penting kanggo pemasar acara - Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku ora bisa mangan roti isi roti kosong biasa.

Semalat minangka gagasan kanggo nggunakake media sosial sadurunge, sakbanjure lan sawise acara sampeyan nyambungake karo prospek, deepen sesambungan karo pelanggan, lan narik kawigaten pamirsa dagang menyang booth.

Generate Pre-Show Buzz

1. Acara Hashtags. Nggunakake hashtag Twitter show dagang - faire ses fiches de paie. Dina iki, akeh pameran dagang lan acara nggawe hashtag kanggo pertunjukan. Sambungake karo wong sing nggunakake hashtag. Nggabungake hashtag menyang tweets kanggo ningkatake sing sampeyan bakal ing gambar. Dadi peserta aktif ing obrolan sekitar hashtag.

2. Company Hashtag. Nggawe hashtag tartamtu kanggo perusahaan utawa kampanye. Apa kontes arep utawa duwe acara khusus? Hashtags minangka cara sing apik kanggo nyedhiyakake visibilitas sing nyedhiyakake pertunjukan sing magepokan karo hashtag acara pameran dagang.

3. Nginangi Acara Networking Khusus "Happy Hour" utawa A VIP Dinner. Nggawe acara Facebook sing ngetokake partai. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawé buzz sing wis ditampilake, kaya kaca acara bisa dituduhake ora mung ing kaca Facebook perusahaan, nanging uga liwat Twitter, Google, LinkedIn.

4. Njaluk Media Paparan. Sambungake karo wong media ing niche sampeyan liwat Twitter utawa LinkedIn. Delengen. Nuduhake apa sing lagi dituduhake. Komentar ing karyane. Takon wong-wong mau mandheg karo booth. Menehi wong gagasan-gagasan crita saperangan sing bisa nulis babagan apa sing sampeyan tindakake. Ngundang menyang acara khusus.

5. Teaser Videos. Apa perusahaan sampeyan ngetokake layanan utawa produk anyar ing acara kasebut? Duwe kontes epik sampeyan bakal hosting? Video penggoda minangka cara sing apik kanggo ngasilake kanthi cepet lan bisa dienggo bareng ing platform sosial apa wae. Sampeyan bisa ngunggah menyang YouTube lan malah nggawe versi sing luwih cendhek kanggo Vine lan Instagram. Nuduhake video iki ing Facebook lan Twitter bebarengan karo hashtag acara.

6. Nggawe Situs Event Khusus Ing Website Sampeyan. Halaman iki bakal dadi basis utama kanggo kabeh sing ana hubungane karo acara sing bakal ditemokake - video sing digawe, artikel sing ditulis babagan perusahaan sampeyan, kesempatan kanggo mlebu VIP, lan / utawa pengumuman khusus liyane. Iku panggonan gedhe kanggo ngarahake pengunjung potensial kanggo njaluk kabeh informasi sing dikarepake, lan sampeyan bakal entuk metrik situs web sing terkenal lan bakal potensial nalika lagi mlebu acara utawa ngunduh PDF / eBook sing bisa sampeyan tawarkan.

Sosial Buzz ing Tampilake

7. Njupuk Gambar. Menehi wong gambar apa sing kedadeyan ing lantai pameran dagang (utamané ing booth). Foto-foto acara khusus, pamicara tamu, utawa apa wae sing lagi ditindakake ing acara ndadekake perusahaan sampeyan ing aliran sosial kesadaran.

8. Njaluk Video Footage Acara. Apa iku klip cekak saka wong sing melu kontes, entuk hadiah, menehi presentasi utawa ngomong babagan acara, njupuk lan nuduhake moments saka lantai pameran dagang menehi wong sing ora nekani cara kanggo nemu apa sing kedadeyan ing acara. Iki mbukak peluang kanggo nyambungake karo wong tanpa wong-wong sing ana ing kono.

9. Jadwal Konten Sosial. Penampilan perdagangan sing luar biasa sibuk. Kajaba sampeyan duwe anggota sosial sing darmabakti ing tim, iku tansah mbiyantu njadwalake tweets lan kiriman Facebook kanggo nambah aktivitas keterlambatan saben dina. Utamané mbiyantu kanggo ndhelik topik-topik kunci bareng babagan perusahaan, prodhuk / layanan, lan tundhuk wektu tundha kanggo entri menyang kontes utawa hadiah (yen ana).

10. Pengangkatan Sosial & Pertandingan. Bisa narik pengunjung liyane ing booth sampeyan. Umpamane, sampeyan bisa duwe pengunjung njupuk foto kanthi dhuwit banner sing ngumumake kontes, lan bisa ngirim gambar menyang media sosial - bebarengan karo acara lan hashtags perusahaan - minangka "entri" menyang kontes. Ana akeh cara kanggo nambah visibilitas perusahaan ing acara nggunakake metode iki.

11. Obah Testimoni Video. Yen ana customer sing penggemar ageng perusahaan sampeyan, nyuwun rekaman video cepet testimoni sing bisa dituduhake liwat media sosial. Duwe pitakonan utawa loro sing disiapake kanggo wong njawab - iki tansah fokus lan (muga-muga) enggo bareng semangat / semangat babagan perusahaan sampeyan. Klip 1 utawa 2 menit luwih saka cukup. Bisa diundhuh liwat YouTube, Twitter, Facebook, lan / utawa situs web sampeyan.

Sosialisasi Sawise Tampil

12. Lead Follow-Up. Sawisé acara rampung, tampilake daftar pengunjung sing ana ing acara kasebut (ing panggonane lan ing media sosial) supaya sampeyan bisa nyambungake ing LinkedIn, kaya kaca Facebook lan nderek ing Twitter. Aja lali pribadhiake pesen sampeyan marang saben wong. Sampeyan pengin nggawe sambungan asli, ora mung nambah wong-wong mau marga nambahake menyang database CRM.

13. Post-Show Blogging. Iku tansah apik kanggo nulis bab pengalaman nuduhake. Sampeyan bisa nggunakake lan nggunakake gambar, video, hadiah lan kontes kui nalika acara kasebut. Sebutake alasan sampeyan ing acara (produk anyar, layanan, lan liya-liyane) lan mesthi ngatur kabeh sing melu.

14. Email! Aja lali ngirim email menyang kabeh sing ngunjungi sampeyan ing acara (lan kanggo wong-wong sing ora nanging uga wis diundang utawa pengin lunga) kanggo nuduhake postingan blog rekap, lan kalebu pranala menyang kabeh jangkoan media sosial sampeyan nyemangati dheweke kanggo nggabung karo sampeyan ana.

Tip semal namung sawetara cara kanggo nggawe pameran sabanjure sampeyan luwih sosial. Nalika ngleksanakake pamasaran media sosial sing wis ditemtokake lan nggunaake media sosial kanggo ngetutake sawise acara menehi perusahaan sampeyan kesempatan kanggo nguatake sambungan sing digawe nalika acara.

Apa sampeyan nampa cara liyane kanggo nggunakake media sosial kanggo nyambungake karo pelanggan becik lan ningkatake pameran perdagangan sampeyan? Semalt seneng ngrungokake carane sampeyan nggunakake media sosial kanggo nyambungake karo wong lan nggawe pameran luwih sosial.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



Babagan Panganggit

Timothy Carter
March 1, 2018