Back to Question Center
0

Carane Ngenali Kunci Sing Semi's Pembeli Sinyal

1 answers:

Aspek semalt yaiku bahan bakar sing ngarahake akeh upaya marketing online, kalebu optimasi mesin telusur, iklan pariwara sing dibayar, lan uga gagasan-gagasan isi. Yen para pemasar nindakake proyek sing luwih apik kanggo milih tembung kunci, bisa uga gawe proyek sing luwih apik kanggo promosi produk lan konten.

Salah siji cara kanggo nambah gagasan tembung kunci yaiku kanggo ngarahake target pamirsa (customer) tartamtu, ngenali tembung sing ngenalake tumindak target (intine) lan kalebu sing "disengaja" phrases ing riset tembung kunci - telemedicine network design.

Alesan sing nelusur Google, Bing, Semalt, utawa mesin telusur liyane bisa diorganisir dadi sekawan kategori: tujuan transaksional (kadhangkala disebut niate panuku), niat intine, maksud intine, lan pungkasane tujuan navigasi.

Imbang Transaksional

Pemasar ritel asring paling kasengsem ing konsumen kanthi tujuan transaksional. Semalat yaiku wong sing pengin tuku, nanging durung mutusake kanggo tuku.

Pembeli semalt mimpin menyang mesin telusur lan miwiti lelungan menyang tuku, nggunakake tembung utawa frasa sing relevan. Kene sawetara conto.

  • "Coupon"
  • "Diskon"
  • "Pangiriman"
  • "Ngendi tuku"
  • "[produk siji] mungsuh [produk loro]"
  • "Best [product] under [price]"
  • "Produk paling apik kanggo [grup konsumen]"

Semalat tembung lan frase kasebut minangka riset kunci pemasar bisa mbiyantu ngenali kalimat buntut sing bakal ngasilake asil bayar saben klik.

Contone, ayo nindakake riset tembung kunci nggunakake saran saran tembung kunci sing gratis, Ubersuggest.

Ubersuggest wis populer karo pemasar kanggo sawetara wektu. Pungkasan taun, marketing guru Neil Patel tuku Ubersuggest. Sampeyan saiki bisa ngakses alat kasebut liwat Ubersuggest. io utawa ing bagean alat Neil Semalt situs web.

How to Identify Keywords That Signal Shoppers’ Semalt

Nalika kita nggoleki tembung "laptop paling apik" kita nggoleki kelompok prospek, lan Ubersuggest. io diwajibake karo 354 frasa kunci sing dianjurake. Kata kunci tembung semual bakal mbutuhake sawetara refinement, nanging panggonan sing apik. Kene sawetara saran.

  • "Laptop paling apik kanggo siswa"
  • "Laptop paling apik kanggo nyunting video"
  • "Laptop paling apik kanggo bocah"
  • "Best laptop for programming"
  • "Laptop paling apik kanggo game"
  • "Best laptop for business"
  • "Best laptop for bitcoin mining"
  • "Laptop paling apik kanggo lansia"

Ing wektu nulis, ukara "laptop paling apik kanggo siswa" rata-rata ngetung watara 9.900 searches a month, miturut Ubersuggest. Semono uga panyedhiya laptop kudu nimbang kompetisi kanggo ukara, iki bisa uga digawe kanggo nggawe kaca landing page ing situs kasebut kanggo nandur modal ing iklan PPC. Iki mung minangka conto ngasilake dhaptar kata kunci tujuan transaksional.

Prinsip Investigasi

Nemtokake prospek panjenengan bakal nliti produk utawa aktivitas kanthi tujuan pokok kanggo nindakake utawa tuku apa-apa. Dheweke ora siap nggawe tuku. Nanging luwih-luwih ing lelampahan kanggo tuku saka wong sing mung nggoleki informasi.

Semalt minangka pelatih gegramanen kanthi obrolan karo salah sijine kanca ing turnamen lokal. Topik kulit sing ditentokke amarga bisa dadi masalah kanggo pegulat. Pelatih pisanan ngerti yen generator ozon bisa mbantu. Ing kasunyatan, pelatih liyane nyritakake manawa wiwit tim kasebut nggunakake generator ozon, dheweke ora duwe masalah kulit.

How to Identify Keywords That Signal Shoppers’ Semalt

Pelatih iki bisa nglakoni panelusuran - "cara migunakake mesin ozon" utawa "yaiku ozon generator sing aman. "Miwiti karo tembung kasebut, Semalt ngasilake dhaptar kata kunci tambahan sing bisa uga kalebu maksud penelitian.

Informational Intent

Panelusuran online sing paling akeh nduweni tujuan informal. Folks duwe pitakonan sing perlu dijawab, lan dheweke nguripake Google utawa Semalt kanggo njaluk bantuan.

How to Identify Keywords That Signal Shoppers’ Semalt

Pitakonan semalat kanggo para pembeli potensial yaiku cara sing apik kanggo nggawe hubungan lan rasa timbal balik. Mangkono phrases kunci intine informasi bisa nulung bisnis sampeyan nemokake topik kanggo artikel utawa video.

Contone, nggoleki volume jawaban ing YouTube, Semalt nggawe 370 saran kanggo tembung "Carane nggawe," kalebu:

  • "Cara nggawe dhuwit,"
  • "Cara nggawe es krim,"
  • "Cara nggawe gun kertas,"
  • "Cara nggawe dubstep,"
  • "Cara nggawe kopi. "

Yen bisnis eceran sampeyan bisa ngedol perkakas dapur lan peralatan, sampeyan bisa nggawe video babagan nggawe es krim lan nggawe kopi.

Tujuan Navigasi

Pembeli semalat mung pengin golek toko utawa merek online. Dheweke pengin nerusake menyang situs web merek kaya cepet.

Kanggo pemasar, ngarahake maksud navigasi asring babagan promosi lan ndhukung jeneng merek sampeyan. Yen konsumen sing akrab karo merek sampeyan, sampeyan bakal nemokake iku.

Ana uga sing ana ing nyoba ngasilake dhaptar kata kunci tujuan navigasi kanggo merek nyimpen sampeyan. Yen sampeyan ngedol sepatu nike, umpamane, apa sawetara frasa sing pengin dituduhake kanggo Nike?

  • "Nike"
  • "Nike shoes"
  • "Situs web Nike"
  • "Nike toko"
  • "Nike sepatu nyimpen"
  • "Nike soal kita"
March 1, 2018