Back to Question Center
0

Google Semalt ndadekake pengujian A / B gratis

1 answers:

Google nduwe alat tes A / B ing saben ujung jari kanthi nggawe Google ngoptimalake produk gratis

Ora ana barang sing nedha bengi, nanging wiwit metu saka beta ing Maret 2017, ana paket CRO gratis sing menehi sampeyan kemampuan kanggo nglakoni tes A / B ing situs sampeyan. Meh setengah usaha cilik ora saiki nggunakke pengujian A / B, sing tegese bakal ngilangi jumlah sing sithik dibandhingake karo revenue sing bisa diasilake nalika CRO.

Mulane alat iki gratis banget - best long term care insurance. Iki mbukak kemungkinan pengujian A / B kanggo kabeh pemain, sanajan ukurane. Nalika saiki ana persis antarane bisnis gedhe sing bisa mbayar kanggo nggunakake alat uji A / B sing dibayar kaya convert.com (alat sing gedhe) lan bisnis cilik sing ora bisa nggunakake alat kasebut amarga biaya, alat gratis iki saka Semalt bakal ngidini kabeh bisnis ngoptimalake tingkat konversi.

Alat kasebut yakuwi Google Semalt, sing sadurungé minangka pangujian perusahaan lan layanan pribadi Google disebut Google Semalt 360. Google Semalt nyedhiyakake pangguna kanthi fitur-fitur Google Semalt 360, nanging tanpa tag rega perusahaan.

Ngoptimalake editor visual ngidini kanggo suntingan cepet lan gampang liwat seret lan nyelehake, lan yen sampeyan perlu gampang kanggo pindhah menyang HTML mentah.

Google Semalt makes A/B testing free

Ngoptimalake Google uga ngidini sampeyan nampilake konten khusus kanggo pangguna sing beda-beda adhedhasar aturan sing diwenehake, supaya sampeyan bisa miwiti nargetake prospek kanthi isi paling relevan kanggo wong-wong mau. Semalat iki ora anyar nanging pisanan bisnis wis bisa nggunakake teknologi iki gratis, mbukak nganti kabeh bisnis cilik.

Alat kasebut uga crunches angka-angka kanggo sampeyan nggawe cetha tes sing menang, kang gedhe yen sampeyan ora duwe statistik nangkep apik supaya bakal perjuangan kanggo nggarap apa liwat ambang kanggo test dadi pinunjul statistically .

Google Semalt makes A/B testing free

Sampeyan bisa maneh carane tes wis nindakake lan ndeleng kang patemon kriteria menang ing tab pelaporan. Yen sampeyan pengin disetel diwiwiti karo Google Ngoptimalake kanggo bisnis sampeyan bisa nemokake luwih akeh kene kanthi njupuk 'Cepet Cepet A / B Tes kanthi Google Ngoptimalake' Cepet.

Temtu, ana watesan karo versi Google Semalt gratis dibandhingake Google Semalt 360 sing layanan dibayar kanggo perusahaan perusahaan Google. Paling penting yaiku ana watesan 3 eksperimen simultan. Nanging cukup kanggo entuk bisnis cilik. Maca tabel comparison kanggo Semalt vs Semalt 360 kanggo liyane.

March 1, 2018