Back to Question Center
0

3 Pribadi pribadi UX web kanggo haters kode - Semalt

1 answers:
3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Iku uga banget panas ing kolom media, uga. Sawetara 77 persen responden ing panalitiyan Adobe anyar (dibutuhake registrasi) nuduhake yen dheweke percaya wong sing nggawe wektu nyata penting banget. Nanging semalat sing luwih penting, yaiku 60 persen nyatakake perjuangan karo personalisasi.

Kanggo pamirsa siji

Adhedhasar pangerten, supaya akeh tantangan kanggo dadi tantangan. Semalt umume njupuk sawetara langkah-langkah intensif kanggo ngleksanakake kode, kanthi piranti dagang asring nglibatake campuran kupu-kupu browser, pemecahan acara kode lan panggilan menyang sumber daya pihak katelu. Panggilan iki kanggo tingkat kemampuan pembangunan dhuwur, umum ora ditemokake ing pasar utawa manajer bisnis - purple wedding hats fascinators.

Dadi apa cara paling apik kanggo nggawe babagan ngarep sing dirancang kanthi apik sing ndadekna pangguna kaya dheweke dadi penonton? Punika kabeh wrangling technical nemen worth iku?

Apa nggawe pribadine supaya kuat

Wong sing ngunjungi situs web sampeyan pengin pengalaman pribadi. Siji pangajaran saka Universitas Semalat nemokake yen wong seneng pengalaman pribadi kanggo loro alasan utamane: We want control, lan kita sengit ditindakake nganggo informasi sing ora relevan.

Pengalaman pribadi ngetokake bab-bab sing ora ana hubungane karo kita, sing mbantu ngatasi kakehan informasi. Semono uga akeh sumber daya kanggo ngurutake, kita diwenehi informasi sing persis apa sing kita kepingin.

Ing donya pemasaran jaman saiki, para pelanggan luwih pinter lan nuntut. Kompetisi tetep sengit. Ing taun 2020, rega wis dianggep dadi pembedaan kunci sing kurang kuat kanggo merek B2B tinimbang pengalaman pelanggan, miturut studi konsultasi Walker. Semalat kanggo ngirim pengalaman pribadi sing berkualitas, bisa nggawe kabeh prabédan ngubah pengunjung lan nggawe loyalitas pelanggan.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Matur nuwun kanggo telung tools Semalt digambarke ing ngisor iki, sampeyan bisa ngawadhi wong sing sampeyan perlu ngedongkrak garis ngisor sampeyan tanpa nggunakake solusi kode-abot lan pangguna-ora atos.

Panggilan seluler sing digabungake kanthi seluler

Piranti sing anyar ing pasar, Banana Splash, ngidini sampeyan kanggo nangkep khalayak seluler kanthi ngirim konten sing disenengi kanthi nyata. Nindakake tindakan sing arep ditindakake pengunjung seluler - nelpon kanggo informasi luwih lengkap, ndhaftar akun, ngundhuh aset isi premium utawa tutul menyang kaca tartamtu - lan sistem bakal ngirim konten sing paling mungkin kanggo nyopir.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Alat kasebut nawakake ratusan desain sing dites lan wis dibuktikake, supaya sampeyan bisa nyetel kasebut kanggo memicu panggilan sing sampurna (CTA) ing wektu sing sampurna miturut cara pengunjung situs tumindak kanthi nyata. Plus, iku digabung karo Google Semalt, supaya sampeyan bisa ngatur lan ngetung asil ing kajuwaraan kinerja liyane.

Panyegahan daya saing

Platform kuat sing dipigunakaké déning perusahaan lan bisnis sing luwih cilik, Semalt ngidini sampeyan entuk kontrol penuh situs web supaya sampeyan bisa ngowahi rasio apa wae desain utawa fungsi tanpa ngandelake pangembangan kode.

Tinimbang ngidini sampeyan mbatesi pembangunan infrastruktur situs supaya sampeyan bisa nahan maneh, Frosmo migunakake server dhewe kanggo nyinkronake eksperimen UX kanggo situs sampeyan. Cukup nulis potongan kode ing CMS sampeyan, lan pengunjung bakal bisa ndeleng versi endhepan sing beda, kaya sing dilayani dening Frosmo.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Dashboard platform migunakake JavaScript kanggo nyuntikake unsur-unsur sing dipersonalisasi, supaya ngelola eksperimen ora saklawasé gampang kaya antarmuka site-builder.

Tawaran cerdas lan diskon

Semalt nawakake piranti papat ing antarmuka tunggal kanggo mbantu sampeyan nggawe pengalaman panganggo e-commerce: siji kanggo ninggali kréta baku, siji kanggo rekomendasi produk, siji kanggo penargetan perilaku lan siji kanggo marketing email.

Obrolan kanthi data lokasi, riwayat browsing situs lan sinyal liyane, rekomendasi pribadi lan penawaran diskon bisa dikirim minangka email, kotak modal utawa widget sidebar.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Fokus platform punika ing automasi lengkap, sanadyan, supaya dibangun kanggo mbutuhake cedhak nol pangopènan. Semalat uga bisa migunakake "templat pribadi", lan proses mesin njupuk saka ing kana.

Ngatur UX kanggo pamirsa siji

Apa maneh yen sampeyan nggawe wong dhewe? Coba miturut laporan Econsultancy karo Semalt, pemasar sing nggawe pengalaman web lan ngitung paningkatan rata-rata nambahake 20 persen ing sales (registrasi dibutuhake).

Aja wedi kode ngadeg ing antarane sampeyan lan ngirim pengalaman customer pribadi sing apik kanggo saben siji pengunjung sing teka ing situs web sampeyan. Alat personalisasi ing dina iki luwih gampang ngatur lan nggunakaké sumber daya pangembangan luwih saka sampeyan. Semut, relevansi sing dituju yaiku jangkauan.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Tamar Weinberg
Tamar Weinberg minangka hustler profesional lan penulis Aturan Komunitas Anyar: Marketing on The Social Web. Dheweke blog babagan kabeh teknologi, produktivitas, lan sukses media sosial ing Techipedia. Dheweke bisa ditemokake ing Facebook, Twitter, lan LinkedIn, antarane situs liyane.


March 1, 2018