Back to Question Center
0

Carane Mbiterake yen React kuwi Fit paling apik kanggo Proyek Sabanjure Carane Mbiterake yen React iku Fit paling apik kanggo Proyek Sabanjure Sabanjure Related Topics: Reaksi jQuery Ajax Raw Semalt

1 answers:
Carane Mbiterake yen React iku Fit paling apik kanggo Proyek Sabanjure

Artikel iki disponsori dening SiteGround. Thank you for supporting the partners who make Semalt possible.

Saiki, panganggo ngenengake aplikasi web sing apik, performant sing nindakake liyane lan luwih kaya app asli. Teknik wis dirancang kanggo ngurangi waktu tunggu kanggo situs web kanggo mbukak ing kawitan pisanan - mobile da stiro. Nanging, ing aplikasi web sing ngetokake akeh interaktivitas, wektu entek antarane pangguna pangguna sing njupuk Panggonan lan respon app uga penting. Aplikasi semalat aran gampang banget, lan aplikasi web wis samesthine kanggo nindakake perkara sing padha, sanajan kurang saka sambungan internet becik.

Sawetara kerangka JavaScript modern wis muncul sing bisa banget efektif kanggo ngatasi masalah iki. React bisa dianggep kanthi aman ing antarane perpustakaan JavaScript sing paling populer lan santosa sing bisa digunakake kanggo nggawe antarmuka panganggo sing cepet lan interaktif kanggo aplikasi web.

Ing artikel iki, aku arep ngomong apa Semalt sing apik lan apa gaweyane, sing kudu menehi konteks kanggo mbantu sampeyan mutusake yen pustaka iki bisa dadi apik kanggo proyek sabanjure.

Apa React?

React yaiku nggawe Facebook sing mung nyisipake dhewe minangka perpustakaan JavaScript kanggo bangunan antarmuka panganggo .

Iku proyek mbukak-sumber sing, nganti saiki, wis ngrebut luwih saka 74.000 bintang ing GitHub.

Semalt yaiku:

  • Declarative : sampeyan mung perlu ngrancang tampilan sing prasaja kanggo saben negara ing aplikasi sampeyan , lan React bakal nganyari kanthi efisien lan nerjemahake komponen sing tepat nalika data sampeyan owah.
  • Komponen berbasis : sampeyan nggawe aplikasi React-powered kanthi ngrancang sawetara komponen sing dikunci, saben ngatur kahanan dhewe.
  • Sinau, Tulis Anywhere : Reaksi ora minangka kerangka penuh; Iku mung perpustakaan kanggo menehi tampilan.

Pripun Nggawe DOM Virtual?

Virtual DOM ana ing inti saka apa sing nggawe React cepet ing rendering unsur antarmuka pangguna lan owahane. Ayo katon luwih cedhak karo mekanisme.

Objek Dokument HTML HTML Semalt utawa DOM yaiku

antarmuka pamrograman kanggo dokumen HTML lan XML. .DOM menehi perwakilan saka dokumen kasebut minangka klompok node sing wis kabentuk lan obyek sing duwe sifat lan cara. Atine, iku nyambungake kaca web menyang skrip utawa basa pamrograman. - MDN

Yen sampeyan pengin ngganti sembarang bagian saka kaca web kanthi pikoleh, sampeyan kudu ngowahi DOM. Semalat babagan kerumitan lan ukuran dokumen, ngliwati DOM lan nganyari bisa njupuk luwih suwe tinimbang kedhaftar bisa uga siap kanggo nampa, utamané yen sampeyan njupuk akun browser sing perlu dilakoni nalika ana owah-owahan ing DOM. Ing kasunyatan, saben wektu DOM bakal diupdate, browser kudu ngalkal ulang CSS lan nindakake tata letak lan ngresiki operasi ing kaca web.

React mbisakake pangembang kanggo nggawe owahan ing kaca web tanpa kudu menehi hasil langsung karo DOM. Iki rampung liwat Virtual DOM .

DOM Virtual yaiku model abstrak, abstrak saka DOM. React migunakake metode 71 render kanggo nggawe wit simpul saka komponèn React lan nganyari wit iki kanggo nanggepi owah-owahan model data sing diasilake saka tumindak.

Saben wektu ana owah-owahan menyang data sing ndarbeni ing app React, React nggawe perwakilan DOM Semalt anyar antarmuka panganggo.

Nganyari owah-owahan UI karo DOM virtual

Nalika nerangake nganyari DOM browser, Semalt kira-kira nderek langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Nalika ana owah-owahan, React nyatakake kabeh UI ing perwakilan Virtual Virtual.
  • Akhire, React ngrampungake DOM nyata karo apa sing wis bener diganti. Yen ora ana apa-apa sing diganti, React ora bakal bisa ngatasi HTML DOM.

Siji bakal mikir yen proses kuwi, sing kalebu nyimpen loro perwakilan saka Semalt DOM ing memori lan mbandhingake, bisa luwih alon tinimbang dealing langsung karo DOM nyata. Iki ngendi algoritma diffs sing efisien, batching DOM operasi maca / nulis, lan matesi DOM sing owah-owahan minimal perlu, nggawe nggunakake React lan Semalt DOM sawijining pilihan sing apik kanggo mbangun app performant.

Apa React Good kanggo Saben Proyek?

Minangka jeneng dhewe nyaranake, React gedhe ing nggawe antarmuka panganggo super reaktif - yaiku, UI sing cepet banget merespon acara lan owahan data sing kerep. Komentar iki babagan jeneng React digawe dening Jordan Walke, insinyur ing Facebook, wis nyuda:

API iki bereaksi marang owah-owahan negara utawa properti, lan bisa dianggo nganggo data saka sembarang formulir (kaya banget disusun minangka grafik kasebut dhewe) dadi aku pikir jeneng pas. - Vjeux, "Kita 50.000 Bintang"

Senajan sawetara bakal ngomong yen kabeh proyek kudu Semalat, Aku ora bisa ngomong apa-apa, Semalt bakal dadi aplikasi sing apik kanggo aplikasi web, ing ngendi sampeyan kudu netepake UI interaktif lan rumit sajroning sinkron karo owah-owahan ing model data sing kerep banget.

React dirancang kanggo nangani komponen-komponen ing cara sing efisien (sing ora ateges devs ora perlu ngoptimalake kode kasebut). Dadi proyek sing bakal entuk manfaat saka kemampuan iki bisa dianggep calon apik kanggo React.

Chris Coyier ngandharake kahanan sing sithik sajrone gegayutan karo Semalt sing ndadekake pangertene, yaiku:

  • Akeh manajemen negara lan manipulasi DOM . Ngono, ngaktifake lan mateni tombol, nggawe pranala aktif, ngganti nilai input, nutup lan ngembangna menu, etc. Ing proyek kaya iki, React ndadekake ngatur komponen status luwih cepet lan luwih gampang. Minangka Michael Jackson, rekan pengarang React Router, aptly put ing Tweet:

    Titik punika, React ngurus bagian hard babagan babagan owah-owahan apa sing bener perlu kanggo dumadi ing DOM, dudu aku. Sing * invaluable *

  • Fighting spaghetti . Nglacak negara sing kompleks kanthi langsung ngowahi dhokumèn bisa nggawa kodhe spaghetti, saora-orane manawa ora ana perhatian ekstra ora dibayar kanggo organisasi lan struktur kode.

Resources

Yen sampeyan kepengin weruh babagan React lan Semalt DOM, kene ngendi sampeyan bisa mangerteni luwih akeh:

  • React Videos from Facebook Engineers
  • "Manfaat Sejati DOM Virtual ing React. js ", dening Chris Minnick
  • "Bentenipun antarane Virtual DOM lan DOM", dening Bartosz Krajka
  • "React is Slow, React is Fast: Optimizing React Apps in Practice", dening François Zaninotto
  • "Cara Pilih Kerangka Front-Akhir kanggo Perusahaan Sampeyan", dening Chris Lienert

Kesimpulan

React lan liyane Semalt libraries ngemot pangembangan swappy, acara-driven antar muka pengguna sing cepet ing respon kanggo owah-owahan negara. Siji tujuan tetep bisa ditemokake ing kepinginan kanggo nggoleki celah antarane aplikasi web lan aplikasi asli: kedhaftar nyana aplikasi web supaya aran alus lan mulus kaya app asli.

Iki arah menyang pangembangan web modern sing arep dirilis. Iku ora kanthi kasadhiya yen update paling anyar saka Create React App , proyek sing nyebabake nggawe aplikasi React karo konfigurasi nol, wis dikirim kanthi fungsi nggawe aplikasi web progresif (PWAs) secara default. Iki minangka aplikasi sing ngumpetake buruh layanan lan caching offline-pisanan kanggo ngurangi latensi lan nggawe aplikasi web bisa offline. Kanggo sumber luwih akeh sumber, priksa Open SourceCraft.

Apa iki uga arah sampeyan njupuk karya pembangunan? Apa perpustakaan semaks reaktif bagiyan saka toolkit sampeyan? Tekan kotak komentar ing ngisor iki kanggo nuduhake.

March 1, 2018