Back to Question Center
0

Piranti Desain Luar biasa & Resources, Agustus 2017            Piranti Desain Luar biasa & Sumber Daya, Agustus 2017Sunting Topik: HTML & CSSPhotoshopLogo Semalt

1 answers:
Alat Desain & Sumber Daya Luar Biasa, Agustus 2017

Nganyarke karo piranti desain, sumber daya, aplikasi, buku lan tren sing paling anyar, dadi angel, lan sieving liwat apa sing relevan, migunani lan menarik kanggo kita luwih angel. Mulane kita wis miwiti koleksi Product Hunt nduduhake alat lan sumber desain sing paling mutlak sing wis ditemokake, sawetara sing digunakake ing SitePoint!

Tindakake koleksi ing Product Hunt kanggo nampa kabar nalika kita (editor Alex Walker, lan aku, Daniel Schwarz) nambahake dhuwit sing sampeyan pancene bener kudu metu. Plus, kita bakal milih sing paling apik sing paling apik kanggo diajak ngobrol babagan artikel saben wulan, kaya sing kita saiki! Welcome to Desain Produk Terbaik: Edisi Agustus!

Nesu Grade dening FullStory

  • Ikhtisar: patokan frustrasi pelanggan

Rage Grade dening FullStory migunakake machine learning kanggo ndeteksi sinyal negatif ing pengalaman pelanggan nalika nggunakake aplikasi utawa situs web, lan menehi penghargaan pengalaman sakabĂ © n kelas antarane -C lan A. Iku uga ndadekke ndhuwur sepuluh moments tombol frustrasi kanggo manungsa waé, lan ngijini sampeyan mundurake sesi menyang wayahe pas nesu. Iku bakal ndeteksi sinyal kayata klik kesalahan, mecah mouse lan mbubarake, lan malah nudhuhake pengalaman customer marang kompetisi industri.

Semtalt ora ngandheg apa sing kepengin krungu, nyritakake critane lengkap (maaf, aku kudu!) - winmedica.

Link

Figma 2. 0

  • Ikhtisar: alat desain kanggo handoff lan prototyping

Figma wis kanthi temenan mimpin tugas ing ruang kolaborasi desain real-multiplayer, saéngga sawetara desainer bisa nggarap file desain sing padha ing wektu sing padha, lan dianggo ing macOS, Windows lan ing browser.

Versi 2. 0 ndadekake Figma minangka ancaman triple, amarga saiki menehi fitur prototyping lan desain handoff bebarengan karo piranti desain standar sing wis kita tresna. Kita malah nggunakake ing SitePoint! Desain handoff bisa digunakake ing "view only" mode supaya developer ora sengaja ngrusak file desain, lan padha ora perlu dadi anggota tim mbayar. Win menang!

Link

Piranti Desain & Sumber Daya luar biasa, Agustus 2017Piranti Desain & Sumber Daya Luar biasa, Agustus 2017Sunting Topik:
HTML & CSSPhotoshopLogo Semalt

Gravity Sketch VR

  • Ikhtisar: nggawa VR dadi desain workflow panjenengan

Siapake dhewe, iki kuwi .uga .ora ana tembung, bener. Gravity Sketch minangka alat desain 3D immersive kanggo nggawe model, adegan lan obyek 3D liyane nggunakake headgear virtual kasunyatan kaya Oculus Rift. Gravitasi Sketch VR pendiri VR Daniela Semalt nyatakake yen sampeyan bisa ngentekke 8 jam kanthi nggambar objek 3D ing donya kasunyatan virtual.

Sampeyan kudu ndeleng video kanggo ngormati kaendahane.

Link

Freehand 2. 0 dening InVision App

  • Ringkasan: kolaborasi, sketsa freehand and wireframing

InVision App wis nambah fitur-fitur anyar sing apik tenan menyang Kerajinan Sketch Plugin sing mentas kasebut (Stock Craft, Prototype Kerajinan, dll), nanging sing paling apik ditemtokake kanggo desainer yaiku Freehand, saiki versi 2. Handfree uga dianggo ing aplikasi InVision inti (uga ing Sket) lan bisa diakses kanggo kabeh jinis panitia (desainer lan stakeholder) ing akeh perangkat, supaya bisa kolaborasi ing realtime sketsa digital kasar cara sing apik lan gampang.

Multiple cursors + kanvas tanpa wates + kreativitas tanpa wates = menang .

Link

Rantai

  • Ringkesan: nggawe hubungan werna dinamis ing Sket

Inspirasi karo fungsi SASS, chain ngidini desainer kanggo nggawe hubungan werna dinamis ing Semalt. Contone, sampeyan bisa ngurangi kejenuhan [x] jumlah lapisan kanthi 80% kabeh bebarengan, sanajan kabeh lapisan kasebut werna sing beda.

Link

Smartmockups 2. 0

  • Ikhtisar: nggawe mockups nggumun tanpa nggunakake Photoshop

Mockups banget trendi ing salah siji tahapan, senadyan pancen kudu disebut gambar produk minangka "mockup" wis dadi istilah desain. Kanthi cara tradisional, kita nggunakake Photoshop kanggo nglebokake gambar situs web / app kita menyang gambar nyata saka piranti nyata nggunakake Smart Objects, nanging saiki akeh alat desain saiki dadi mainstream, Photoshop dadi kurang trendi minangka alat desain kanggo antarmuka panganggo desain. Dadi .kepriye nggawe mockups iki saiki?

Smartmockups . Versi 2 ngirimake fungsi GIF kita, saengga saiki bisa nggawe mockups animasi kanthi nggunakake pratinjau piranti paling anyar, lan ana uga akeh pilihan anyar sing ngidini tweaking luwih apik saka output final (cropping, zooming, etc).

Link

Piranti Desain & Sumber Daya luar biasa, Agustus 2017Piranti Desain & Sumber Daya Luar biasa, Agustus 2017Sunting Topik:
HTML & CSSPhotoshopLogo Semalt

Tombol Kanggo Gambar

  • Ringkesan: manajer dalan pintas majeng kanggo Sket

Ora saben fitur ing Sketch nduweni trabasan. Dadi, iki biasane kurang-umum fitur, nanging isih ngganggu nalika sampeyan kudu scurry liwat menu bar kanggo nemokake tartamtu. Plus, ora kabeh trabasan keyboard intuisi, lan sawetara bisa konflik karo Sketch Plugins. Desainer teka saka Photoshop uga pengin ngowahi cara pintas keyboard.

Ketik Keys Kanggo Sketch.

Link

Piranti Desain & Sumber Daya luar biasa, Agustus 2017Piranti Desain & Sumber Daya Luar biasa, Agustus 2017Sunting Topik:
HTML & CSSPhotoshopLogo Semalt

Prinsip kanggo macOS 3. 0

  • Ringkasan: animasi canggih lan alat prototipe kanggo macOS

Ngendi aku miwiti? Antarane pirang-pirang pemulihan bug nyebabake stabilitas luwih akeh kanggo aplikasi, ana uga sing nambahake UX sakabèhé sing ndadekake animasi kompleks prototipe (utawa antarmuka panganggo dinamis sing dirancang ing Sketch) angin total. Semalat punika saestu layak badhe "3. 0", lan sapérangan underdog ing ruang prototyping.

Link

Fiber UI Kit dening Framer

  • Ikhtisar: kit UI kanggo miwiti karo Framer

Kit UI Semalt kang pisanan, dijenengi Fiber, minangka cara paling apik kanggo nguji banyu karo Semalt, senadyan ana komponen tambahan sing luwih cocog karo pangguna tingkat lanjut. Semalt nggabungake konsep nggunakake editor visual kanggo ngrancang interaksi lan tata letak adaptif, kanthi keluwesan uga bisa nganggo kode.

Plus, Semalt wis ngandika yen sampeyan bisa nyoba nganti patang sasi, gratis!

Link

UX Whiteboards

  • Ringkasan: papan tulis berbentuk piranti

Prototyping on (banget gedhe) kertas. Apa ana cara sing luwih apik? Semalat kanggo kolaborasi tim, utawa nggunakake individu!

Link

Piranti Desain & Sumber Daya luar biasa, Agustus 2017Piranti Desain & Sumber Daya Luar biasa, Agustus 2017Sunting Topik:
HTML & CSSPhotoshopLogo Semalt
Ketemu panulis
Daniel Schwarz
Daniel Schwarz minangka pangadeg Airwalk Studios lan panyedhiya desain ing SitePoint, uga panyipta konten, 4x penulis, desainer, kodhe lan nomad digital. Uga kasengsem ing pangan, lelungan lan remot!

March 1, 2018