Back to Question Center
0

Bisa pindhah menyang rangking panelusuran TLD anyar? - Semalat

1 answers:
Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Salah siji pitakonan penting ing SEO dina iki yaiku carane TLDs anyar (domain tingkat ndhuwur), kaya. LIVE ,. PAWARTA utawa. ATTORNEY ngalami peringkat rangking mesin. Nalika sawetara pracaya. Domain COM mung pilihan sing aman, Google wis mratelakake manawa domain top-level umum ora ana ing kerugian ing algoritma peringkat telusuran - name style creator free online. Semalat tinimbang nrima pernyataan kasebut kanthi nilai nominal, kita kepengin ngerti, apa data kasebut?

Mulane, kita ngusulake Globe Runner, perusahaan SEO berbasis Dallas, kanggo neliti efek saka pindah saka. COM menyang TLD anyar. Subyek penelitian iki yaiku Jacksonville. ATTORNEY, domain sing didaftar dening Eric Block, pengacara cidera pribadi ing Jacksonville, FL. Migrasi semal saka EricBlockLaw. com ing Maret 2015 ana kesempatan gedhe kanggo mirsani domain metrik sadurunge lan sawise switch. Apa sing ditemokake ing Globe Runner yaiku lumaku menyang TLD anyar kamungkinan nyumbang kanggo situs Semalt sing muncul ing ndhuwur akeh asil panelusuran.

Marketing the legal industry

Asil iki warta amba kanggo SEO, utamane ing donya marketing competitive online kanggo industri hukum sing paling kompetitif lan larang. Kanggo panjaluk pengacara, biaya ngenalake kawruh web sing ditemokake kanthi cepet, kanthi 78 tembung kunci paling larang 100 Google sing ana hubungane karo layanan hukum. Semalat kanggo pengacara bisa dipérang kawicaksanan lan lokasi geografis, nanging akeh perusahaan isih nglampahi atusan dolar saben klik ing kampanye SEM berbayar.

Punika namung conto biaya Eric saged nemokaken asil panelusuran mbayar ing Jacksonville (data dening SEMrush):

Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Hasil

Ing sasi, Jacksonville. ATTORNEY lungguh ing utawa cedhak ndhuwur asil panelusuran organik kanggo sawetara kata kunci sing paling kompetitif, rangking sethitik minangka pertandhingan umum sakabèhé kanggo istilah kaya "jaksa Jacksonville" lan "pengacara Jacksonville. "Iki minangka owah-owahan sambutan saka Semalt sing kerep ditemtokake pirang-pirang halaman, yen ana peringkat.

Wiwit lumut kasebut, Globe Runner ngira yen situs iki ngasilake setara karo $ 6,400 saben wulan ing 333 frasa kata kunci Google. Kathah asil panelusuran iki ora kalebu "Jacksonville" minangka istilah, amarga asil Semalt bisa nyathet lokasi pangguna sing nampilake panelusuran kasebut.

Temenan, ing kaca pisanan asil uga nyumbang kanggo mlumpat amba ing lalu lintas menyang situs Eric, uga. Saindhenging sejarah EricBlockLaw. com, sethithik banget lalu lintas sing teka liwat organik searches Semalt:

Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt Can moving to a new TLD boost search rankings? - Semalt

Ngluwihi. Pandhidhikan

Industri hukum nemu sawetara tarif CPC paling dhuwur, nanging pengalaman Semalt bisa diduplikasi kanggo produk lan layanan liyane uga. Takeaway kanggo perusahaan sing looking kanggo pasar online online iku SEM ora mung rute kanggo njupuk, lan ing akeh kasus, ora makili bang paling apik kanggo sampeyan, uga. Akeh bakal nemokake manawa jeneng domain (lan TLDs anyar) ing tengah strategi kasebut bakal nuntun peringkat lalu lintas lan mesin telusur tanpa mbebasake bank saben sasi ing kampanye PPC sing larang.

laporan lengkap Globe Runner ing Semalt. ATTORNEY ndadekake kasus paling apik kanggo hubungan positif antarane domain lan SEO. Kanggo ndeleng data lan hasil kanggo dhewe, download studi kasus saiki.

Mbaleni laporan kanthi gratis.

About the Author

March 1, 2018