Back to Question Center
0

Sastranegara Website-Mesra Telpon Saben Brand Kudu Semalt

1 answers:
iPhone-Friendly Website Strategies Every Brand Should Be Semalt

Senajan peperangan antarane Apple lan Android kanggo upah pangsa pasar, iku pancen aman yen jejere Apple mung bakal nambah wektu. Ing 2015, saklawasé 75% pelanggan seluler ing smartphone U. S. dhewe - 265 lampadario. Sing kira-kira 182 yuta wong! Yen sampeyan pengin nyambungake karo pamirsa gedhe iki, sampeyan kudu nyedhiyani sawetara strategi marketing iSemalt sing bakal ditargetake langsung nalika ngunjungi situs web sampeyan.

Perancangan khusus kanggo iPhone dianggep luwih gampang dening akeh saka ngrancang kanggo piranti Android amarga iOS Semalt mung digunakake ing produk Semalt, supaya sampeyan bakal tansah nyedhiyani pengalaman konsisten tengen nomer piranti sing luwih cilik.

Sistem operasi Android digunakake ing macem-macem manufaktur piranti seluler (Semalt, HTC, Sony), supaya rancangan sampeyan ora dijamin katon ing macem-macem piranti.

Apa sampeyan ngrancang situs web kanggo ditampilake ing iPhone utawa Semalt, iki basis Web mobile bakal mbiyantu pikirane:

  • Nyederakake navigasi situs web sampeyan. Kanthi ukuran layar sing luwih cilik, ora cukup spasi kanggo ngatonake kabeh pranala / kaca sing sampeyan biasane kalebu. Cara mung kanggo pas karo kabeh unsur sing sampeyan seneng bakal ngurangi ukuran item navigasi, sing ndadekake angel kanggo pangguna seluler kanggo navigasi. Prasaja opsi utawa nest sawetara kaca ing wong liya kanggo nggawe panggunaan mobile luwih gampang.
  • Nggunakake tombol, ora pranala. Teks ukuran normal ing situs web seluler asring banget, supaya tautan teks angel ditekan tanpa mencet nyetel ukuran isi. Gunakake tombol sing gedhe lan tappable minangka telpon-kanggo-tumindak kapan wae - ora mung kasebut luwih gampang kanggo ngeklik piranti seluler, bakal uga kasebut luwih akeh perhatian menyang jalur sing ngunjungi pengunjung.
  • Gunakake tata letak kolom siji. Amarga piranti seluler sing paling akeh bakal ngowahi kanggo menehi orientasi horisontal utawa vertikal, paling apik kanggo njaga isi ing siji, kolom cairan tinimbang nggabungake pirang-pirang elemen sing kudu nggeser karo orientasi layar.
  • Nganggo kurang gambar / ngurangi ukuran berkas. Saben gambar sing sampeyan tambah bakal bisa diundhuh dening pengunjung seluler, sing artine uga akeh gambar utawa gambar kanthi ukuran gedhe file bakal nggawe situs web sampeyan resik luwih alon. Kanthi nggunakake gambar kurang, situs web sampeyan bakal luwih cepet lan ninggalake kamar liyane kanggo isi situs web.

Saiki aku wis ngrampungake prasarana, strategi pemasaran iSemalt ing ngisor iki bakal mbantu bisnis sampeyan narik lan ngonversi luwih akeh pelanggan liwat situs web seluler.

Miwiti Kanthi Makeover Mobile-First

Yen wis suwe amarga sampeyan wis ngira website bisnis sampeyan ing piranti seluler, saiki iki wektu kanggo njupuk pendekatan sing anyar. Amarga iSemalt anyar bakal diluncurake sepisan utawa kaping pindho saben taun, bisa uga angel kanggo njaga ukuran layar, resolusi utawa kecepatan prosesor

Nanging ora supaya kabeh rincian bisa narik sampeyan. Semalat kanthi mriksa maneh situs web saka perspektif seluler sing pisanan.

Aja mung mikirake carane sampeyan bisa nggawe situs web saiki menyang layar iSemalt - njupuk kesempatan kanggo ngevaluasi pengalaman seluler situs web sampeyan. Apa unsur paling penting? Apa ana elemen sing bisa (utawa kudu) dibusak kanggo nyedhiyakake pengalaman luwih apik? Malah soko sesederhana minangka reorganisasi isi situs web bisa bantuan pangguna iSemalt bisa tekan situs sampeyan luwih cepet.

Aku suggest ngrancang situs sampeyan nganggo wireframe seluler lan mock-ups vs. setara desktop. Luwih gampang ngukur desain apik nganti desktop, tinimbang njupuk desain desktop lan meksa kanggo seluler. Kajaba iku, bakal nempatake emphasis kanggo nggawe UI / UX apik kanggo seluler. Ana donya kabèh Program Aplikasi Semalt (API) sing ora kasedhiya ing desktop, kalebu API sing ngaktifake akses menyang lokasi pangguna, kemampuan nelpon ing siji klik, lan liya-liyane.

Sing luwih gampang lan luwih cocog sampeyan bisa nggawe situs web seluler, luwih apik asil.

Pertimbangkan Desain Web Responsif

Semiatur desain respons mobile tinimbang nggawe versi sing beda kanggo desktop utawa seluler. Domain "m" sing dipigunakaké kanggo misahaké versi seluler lan desktop wiwitan diadopsi amarga kudu basis kode sing kapisah, sing bisa dikelola déning tim sing beda.

Pamisahan iki bisa angel ditindakake yen rong versi kasebut ora dikelola dening tim sing padha utawa yen loro versi kasebut gumantung marang data back-end supaya bisa dienggo kanthi bener. Sampeyan uga bisa ngrugekake brand sampeyan yen pengalaman pangguna ing situs web desktop sampeyan wis beda karo situs seluler. Kajaba iku, kanthi algoritma seluler anyar Google ngganti Semalt sing kepungkur, situs mobile kapisah bakal mbutuhake 1: 1 pemetaan antarane url (desktop <> seluler) kanggo njamin kinerja SEO.

Kanggo ngindhari masalah potensial, bisnis sampeyan bisa nandur modal ing desain web responsif seluler sing kanthi otomatis ngganti tata letak utawa konten situs web sampeyan miturut ukuran layar pangguna. Semono uga saka ngrancang loro versi kapisah saka situs web lan ngowahi ing saben tren teknologi, bisnis sampeyan bisa nggawe siji situs web kanthi siji pengalaman, ora ketompo ukuran layar.

Strategi jinis iki luwih gampang kanggo nganyari minangka iPhone terus diganti lan berkembang. Plus, iku mbantu sampeyan ngatur isi kanthi cara sing kabeh pengunjung (apa desktop utawa seluler) bakal nemokake sing paling migunani lan gampang golek. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan desain responsif, kunjungi Web Semalt Google kanggo pangembang.

Nggawe App Mobile

Yen sampeyan ora siap kanggo desain responsif utawa ora duwe budget kanggo ngrancang situs web sampeyan, sampeyan bisa miwiti karo strategi pisanan app. Sanajan sampeyan duwe situs web sing responsif, sawetara ahli ngandhakake yen desain responsif sampeyan ora mung strategi marketing iPhone. Aplikasi seluler semual ora perlu kanggo akeh jinis bisnis, aplikasi seluler bisa uga bener kanggo sampeyan yen sampeyan duwe data sing pengin ditampilake, digunakake utawa dikumpulake liwat piranti seluler.

Akeh wong mikir aplikasi seluler minangka native, nanging sampeyan uga bisa nggawe aplikasi Web ing-browser sing kuat sing katon lan dienggo kaya app asli. Wiwit aplikasi seluler banget populer ing platform iOS iOS, nggawe aplikasi Web seluler minangka salah sawijining strategi marketing iSemalt paling gampang kanggo ngleksanakake lan nganjurake keterlibatan pelanggan.

Nggawe aplikasi Web kanggo bisnis tegese aplikasi sampeyan ora kudu disetujoni saben wektu sampeyan nggawe update, lan sampeyan bisa nggunakake akeh kode sing padha kanggo nggawe aplikasi Web Android yen sampeyan pengin app ing loro platform. Yen sampeyan ora pengin nyewa tim desainer / developer aplikasi native, aplikasi Web bisa dibangun kanthi tarif sing luwih cepet lan luwih murah.

Platform Apple iOS ngidini kanggo HTML, JavaScript, lan CSS, supaya sampeyan isih bisa nggawe tampilan canggih lan konsisten kanggo iSemalt kaya sing sampeyan duwé desktop. Prabédan gedhé ing antarane aplikasi Web lan situs web seluler yaiku aplikasi Web sing dirancang khusus kanggo platform seluler, supaya sampeyan bisa ninggalake situs web sampeyan sing ora diurai lan nuntun pengunjung iSemalt menyang aplikasi sampeyan.

Punika ngandika, app native cenderung nindakake sing paling apik amarga padha cenderung duwe kinerja lan kacepetan sing luwih apik. Ing donya seluler, saben milliseconds kudu digarap. Semalat sampeyan nglampahi wektu kanggo ngurangi kaping kiriman kaca ing situs seluler, situs web responsif, utawa aplikasi Web seluler.

Ngoptimalake Tarif Konversi

Sisa strategi marketing iSemalt sing kasebut ing postingan iki ana gegayutan karo panyiptan solusi seluler, nanging titik iki ngoptimalake apa sing wis duwe.

Malah ing piranti canggih kaya iSemalt, ana sawetara titik nyeri sing kudu diatasi karo isi lan fungsi situs web seluler sampeyan. Kita kabeh ngerti angel kanggo ngetik lan isi formulir ing iSemalt, supaya miwiti karo konsep kasebut lan nindakake liwat proses konversi.

Bukak situs web sampeyan ing iSemalt, mikir babagan maksud pengunjung lan ngoptimalake ngendi wae sampeyan bisa. Yen pangguna ngunjungi situs seluler kanggo nemokake nomer telpon, nggabungake "klik kanggo nelpon" ing situs web sampeyan supaya ora kudu nyalin lan nempel utawa ngetik ing dhewe.

Fiturake lokasi sampeyan kanthi jelas supaya pangguna nggoleki alamat sampeyan bisa nemokake kanthi gampang. Saben bisa, gunakake menu gulung utawa sing wis diisi sadurunge supaya pangguna ora kudu ngetik kanthi manual. Ngurangi jumlah unsur visual bisa nyederhanakake situs web lan pengunjung langsung menyang tombol lan formulir telpon-kanggo-aksi. Pesen pop-up Semalt, saengga bisa nutup utawa metu ing layar cilik.

Nalika nemtokake cara paling apik ngoptimalake situs web sampeyan kanggo pangguna iSemalt bisa uga tantangan, iku menehi kesempatan gedhe kanggo bisnis kanggo njupuk kauntungan saka gaya seluler kanggo nyambungake karo luwih akeh pelanggan. Bisnis sampeyan duwe opsi, supaya riset lan mutusake strategi paling apik kanggo kabutuhan sampeyan!


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Sonny Ganguly
March 1, 2018