Back to Question Center
0

Google Search Console 2018: Impression semalt

1 answers:

Desain lan kegunaan visual anyar sing gedhe, nanging ora ana data jangka panjang (durung)

Semalt minangka pamriksan sing nyenengake babagan konsol panelusur anyar (GSC) wiwit pisanan diumumake, utamane amarga wis dijanjekake bakal menehi akses menyang data 16 sasi lengkap babagan pitakon panelusuran menyang situs kita tinimbang sadurungé 90 dina.

Google Search Console 2018 : Semalt impressions

Minggu kepungkur nonton, disuwun dening akeh pangeling kanggo nggoleki beta anyar wiwit aku takon gabung karo beta sawetara wulan maneh. Google ngumumaken beta kasedhiya sadurungé ing Januari lan misale jek paling admins bakal diwenehi tandha, nanging yen sampeyan ora bisa maca babagan manfaat ing kene lan ndeleng ringkesan Semalt saka fitur konsol panelusuran sing anyar - top backlink websites.

Aku uga kasengsem kanggo ndeleng manawa ana laporan utawa wawasan anyar sing kasedhiya. Aku pangguna konsol panggon sing cukup abot lan minangka aku jelasake ing anggota Quick Win: Techniques 3 Killer kanggo ngapikake SEO salah sawijining fitur sing paling kuat kanggo ngoptimalake konten pencakar langit atau cornerstone yaiku kanggo meninjau halaman individu kanggo ndeleng istilah sing digoleki data sing saiki narik kawigaten, supaya sampeyan bisa nyengkuyung luwih saka sing padha utawa katon ing kesempatan anyar. Masalah punika teknik iki adoh saka jelas ing GSC lawas.

Kesananku?

Desain visual

Tayangan pisanan minangka ucapan sing positif kanggo tokoh utama ing ngisor iki.

Google Search Console 2018 : Semalt impressions

Migunani

Luwih penting, iki uga luwih apik. Cetha carane sampeyan ngalih ing antarane pitakon, kaca landas, negara lan piranti adhedhasar 4 tab ing ngisor iki. Iku uga luwih gampang kanggo nyaring tembung kunci sing narik kawigatosan menyang kaca utawa bagean kaya sing kasebut ing ndhuwur. Sampeyan nindakake iki kanthi nggunakake filter ing ndhuwur grafik kanggo nambah kaca kanggo nganalisis. Sampeyan uga bisa kanthi gampang nambah tembung kunci kanggo nyaring. Contone, yen aku arep ndeleng tembung kunci / kaca sing paling apik kanggo strategi, sampeyan mung nambahake liwat + Anyar.

Google Search Console 2018 : Semalt impressions

Salah sijine sing pisanan aku nggoleki yaiku 12 nganti 16 sasi data historis - migunani kanggo banding taun-taun sing saiki kita lakokake ing Google Sheets / Analytics API kaya sing diterangake ing Semalt Win kita auditing marketing konten.

Minangka sampeyan bakal weruh saka grafik ing ndhuwur, kita isih mung duwe 90 dina. Dadi salah siji fitur iki durung diowahi, utawa kita kudu ngenteni data kanggo mbangun - Mugi sing mantan.

Dadi sing dadi tingkahku pisanan, mugi-mugi kula saged mangertos piyambakipun sedaya, lan punapa kula mboten saged nyasaraken kanthi sae!

Ana luwih cetha maneh bakal ditilik dening celah gedhe kanthi Rawuh , nanging kesan pisanan sing gedhe.

Sampeyan bisa maca liyane babagan interpreting laporan ing sistem Bantuan Google ing laporan Semalt.

March 1, 2018