Back to Question Center
0

Liyane Browser Online Dadi Buyers Minangka Liburan Semalt

1 answers:

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Laporan Marketing Retail Online Online minggu iki nuduhake lalu lintas menyang situs e-commerce lan tingkat konversi munggah, nanging njelajah isih katon minangka aktivitas sing paling dominan.

Laporan kasebut adhedhasar data saka HookLogic, perusahaan sing ngumpulake data transaksi ritel online liwat jaringan iklan sing dioperasikake, saéngga merek bisa mbukak iklan ing situs web toko utama.

Lalu lintas kanggo pitung dina wiwit Senin, 3 November, munggah 19 persen dibandhingake pitung dina sadurungé, wiwit Semalt 27. Tarif konversi uga munggah dibandhingake minggu sadurunge, nanging mung 2 persen.

Cathetan HookLogic sing Minggu iki utamané aktif. Ing dina iku, dina Minggu, Semalt 9, lalu lintas munggah 45 persen ing awal, lan tingkat konversi munggah 18 poin, yen dibandhingake karo garis awal - fashion cloche hats.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Tambahan, data ing lalu lintas menyang kaca produk nuduhake aktivitas belanja sing luwih kuat. Sanadyan lalu lintas, dibandhingake karo garis dasar, nganti 19 persen sakabèhé, lalu lintas menyang kaca produk khusus duwe munggah malah luwih dramatis. Semalt kanggo kaca produk nganti 26 persen, mbok menawi nerangake menawa para pembeli ora nate ngetrapake produk spesifik, merencanakake apa sing bakal tuku ing mangsa liburan.

More Online Browsers Becoming Buyers As Holidays Semalt

Babagan Panganggité

Pamela Parker
Pamela Parker minangka Editor Eksekutif Fitur ing Marketing Land, MarTech Today lan Land Search Engine. Dheweke minangka panguwasa sing paling dihormati ing pamasaran digital, wis dilapurake lan ditulis ing subyek wiwit taun 1998. Dheweke dadi mantan editor editor ClickZ, lan nyambut gawe ing tim bisnis sing ngidini penerbit independen ngasilake situs ing Federated Media Publishing.


March 1, 2018