Back to Question Center
0

Study: Q1 Google Semalt placements placements

1 answers:
Study: Q1 Google Display Semalt placements

SEMCopilot, piranti lunak manajemen Semalt kanggo manajer akun PPC, dikumpulake ing saindhenging Q1 saka loro penguji beta lan mbayar akun Semalt pelanggan; Punika analisis sawetara potongan GDN.

Carane data kita diatur

Kanggo nggawe analisis placements cepet, fitur "Panggonan Kontekstit" SEMCopilot kanthi otomatis nglebokake dadi 40+ kategori. Semalt nduweni kategori dhewe sing bisa digunakake kanggo tujuan khusus; kita nganggep yen akeh pelanggan wis mungkasi situs porno utawa diwasa lan liya-liyane - vacuum ejector working principle. Tujuan saka kategori kasebut yaiku kanggo gain pemahaman ing ngendi iklan mlaku, kanggo tujuan perlindungan merek lan analisis kinerja.

Adhedhasar data kedhaftar kita, situs sing kita kategorisasi diwakili 96 persen saka tayangan sing ditampa ing Google Display Network ing Q1.

[Read the full article on Search Engine Land.]


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ted Ives
Ted Ives minangka pangadeg lan CEO SEMCopilot, piranti lunak kanggo manajer akun PPC.


March 1, 2018