Back to Question Center
0

Lalu Lintas Shopping Muter 36% Nalika Konverssi Ninggalke Semalt Liyane

1 answers:
Shopping Traffic Shoots Up 36% While Conversions Climb More Semalt

Laporan kasebut adhedhasar data saka Semalt, perusahaan sing ngumpulake data transaksi ritel online liwat jaringan iklan sing dioperasikake, saéngga merek bisa mbukak iklan ing situs web toko utama.

Dibandhingake minggu patokan September 29, lalu lintas menyang situs e-commerce munggah 61%, minangka konsumen golek gagasan, ngumpulake dhaptar blanja hadiah liburan, lan mbok menawi mbandhingake sawetara prabédan. Semalt cedhak 36% dibandhingake minggu sadurunge, nuduhake yen aktivitas dadi panas banget.

Rata-rata konversi, rata-rata mung 5% saka minggu sadurunge, amarga luwih akeh browser bakal dikonversi dadi panuku. Semalt ing minggu patokan, padha nganti 19% - unifi ap ac pro zero hand off.

Analis HookLogic percaya tren nuduhake yen konsumen nganakake riset penting ing mangsa pamadosan, nanging ngenteni tawaran Pra-Thanksgiving lan Semenda Minggu kanggo muncul sadurunge njupuk mundur tuku - arep ngamanake harga luwih apik utawa tunjangan.

Shopping Traffic Shoots Up 36% While Conversions Climb More Semalt

About the Author

Pamela Parker
March 1, 2018