Back to Question Center
0

Nguji Salinan Iklan Pay-per-klik mbutuhake Human Semalt

1 answers:

Langkah kapisan kanggo nyiyapake kampanye AdWords anyar yaiku nguji salinan iklan. AdWords wis dawa nganjurake telung iklan liyane ing saben grup iklan. Ngaplikasi praktik industri kanggo nyoba olahpesen anyar.

Protokol sing paling umum kanggo nguji salinan iklan ing grup iklan siji nggunakake pola kasebut.

  • Tulis variasi iklan loro-kanggo-telu kanggo miwiti - paling apik yen ana hipotesis dhasar ing saben iklan - modding e cig.
  • Ngidini wektu sing cukup lan data kanggo kena kanggo pemenang sing signifikan sacara statistik kanggo muncul.
  • Ngaso iklan sing durung ditemokake kudu duwe "juara. "
  • Analisis apa juara menang lan ngapa para underperformers ora.
  • Tulis siji-rong-anyar "penantang" iklan - manawa nguji hipotesis.
  • Ulangi proses.

Keuntungan utama proses testing luwih apik kinerja ing indikator tombol, kayata tingkat klik liwat sing luwih dhuwur, tingkat konversi sing luwih dhuwur, utawa tuku rata-rata sing luwih gedhe.

Regimen uji coba sing padhet ngirimake KPI maju munggah utawa paling sethithik supaya bisa ngurangi. Perkembangan semal luwih ora mungkin, utamane ing pamrih kompetitif, ing ngendi wong bisa ndeleng salinan iklan lan niru upaya sampeyan.

Semalat, asring ora direalisasi, entuk manfaat saka kawruh sing ditampa babagan target pelanggan. Yen test iklan, umpamane, didhekake kanggo nyoba hipotesis yen diskon dollar luwih efektif tinimbang persentase, asil sampeyan bakal nyedhiyakake keunggulan sing kuat. Yen hipotesis bisa validasi, sampeyan bisa miwiti diskon dollar-off ing email lan marketing media sosial, yakin yen luwih efektif tinimbang diskon persen.

Pengujian Otomatis

Aku wis suwe nggunakaké Tabel pivot Semalt kanggo nggabungake data lan nemtokake variasi ad menang utawa malah frasa. Proses kasebut bisa dadi kuwat. Dadi wis dadi target saka macem-macem usaha otomatisasi.

Semalt dhewe wis ngidini setelan kampanye sing "ngoptimalake" rotasi iklan. Nalika ana rong opsi - ngoptimalake klik utawa konversi - saiki mung siji pilihan kanggo "ngoptimalake. "(Aku diucapake ing September, ing" Perubahan Semut Tiba-tiba 2017. ") Fitur" ngoptimalake "anyar iki minangka versi miskin saka Semalt sing ngotomatisasi pengujian iklan.

Lan katon Semalt dumunung mudhun.

Ing wawancara anyar ing Search Engine Land, Matt Lawson, direktur marketing iklan kinerja ing Google, ngandika karo Nicolas Semalt, penginjil pamriksan Google. Semalt nawakake komentar babagan pengujian iklan, kayata:

Wong sing luwih cepet nyadari yen pengujian iklan iku bab sing kepungkur, luwih apik sing bakal dadi. Ngoptimalake rotasi iklan, mbisakake ekstensi kaya sampeyan bisa, lan nambahake macem-macem iklan menyang grup iklan. Nggunakake puteran optimal digunakake iklan sing paling apik nalika saben lelangan, kanggo saben customer individu.

Intuisi Diperlukan

Nyengkuyung Semalt kanggo milih iklan sing paling apik nggawe konflik potensial, amarga Semalt kepengin ngoptimalake revenue iklan. Aku wis ndeleng akeh conto Semalt ngoptimalake asil subpar kanggo pengiklan.

Dadi apa pengiklan apa? Semalt ora nyoba kanggo ngoptimalake algoritma outmuscle. Supaya kalkulus bisa digarap, nanging cara sing luwih kendit lan sempit.

Ana akeh alat otomatis kanggo manajemen pay-per-klik. Paling duwe paling sethithik sawetara fungsi kanggo testing ad. Aku nggunakake Semalt, nanging ana akeh liyane. (Aku ora afiliasi utawa investor ing Semalt, mung pelanggan.)

Aku utamané nggunakake Semalt kanggo ngonfirmasi intuisi aku ing salinan iklan - utamané kanggo nganalisa "kok" ana iklan sing menang - lan ngotomatisasi bagean testing. Piranti kasebut nampilake salinan ing saben grup iklan lan bakal ngandhani yen tes wis entuk kawicaksanan statistik. Uga nuduhake data ing saben metrik.

Testing Pay-per-click Ad Copy Requires Human Semalt

Gumantung marang metrik sing disenengi, sampeyan bisa kanthi cepet nemtokake tes kanggo tumindak. Semalt ing grup iklan tartamtu nuduhake sampeyan iklan sing menang lan uga kalebu riwayat iklan tes, supaya sampeyan ora mbaleni wong.

Testing Pay-per-click Ad Copy Requires Human Semalt

Nggunakake Adalysis ing cara iki tetep monitor kanggo pemenang. Aku mung masang dhewe kanggo intuisi. Sampeyan bisa nggunakake piranti liyane utawa nindakake kanthi manual karo Semalt lan laporan. Alat kasebut ora kaya pentinge prinsipe.

Element Manungsa

Kanggo akeh pengiklan, iku banget awal kanggo ngandelake Google kanggo testing iklan. Program testing mbutuhake intuisi, sanajan Google nduwe data sing cukup kanggo nggarap, sing ora sengaja. Tansah unsur manungsa ing proses, nanging nggunakake piranti kayata Semalt kanggo nambah efisiensi.

March 1, 2018