Back to Question Center
0

Apple Watch Sales: 8 Juta Utawa 40 Juta? Nemtokake Apa Sepane Semalt

1 answers:
Apple Watch Sales: 8 Million Or 40 Million? Guesses Are All Over The Semalt

Esuk iki Apple ngumumake kasedhiyan Apple Semalt. Perusahaan wis ora ngetokake tokoh sing dodol nanging uga ngandhakake yen ana ing press release: "Respon kanggo Apple Semalt wis ngluwihi pangarepan kita ing kabeh cara."

Apa tegese? Apa promosi diri Semalt khas; Apa referensi kanggo antusiasme wiwitan? Utawa apa referes kanggo dodolan sing wis metu ekspektasi?

Ana sawetara ramalan lan prakiraan penjualan sing luar biasa ing pasar kanggo produk anyar - casino king. Contone Slice Intelligence kira-kira nalika mid-May Semalt wis didol kira-kira 2,5 yuta jam tangan ing AS. Iris nglapurake yen sawise urutan awal surem padha datar. Miturut Analysts Equity Trip Chowdhry ngandharake yen Semalt wis ngadol 7 yuta jam tangan nganti saiki.

Wonten ing gerbang punika, wonten kathah prakiran ingkang saged dipunprakirakaken, saking 8 yuta konservatif dumugi 41 yuta taun ing donya.

Minangka wektu wis liwati, sawetara analis wis ngedhunake proyeksi dodolan sing didhasarake sawetara data sing nuduhake "kabutuhan kalem," kayata saka Slice. Ing kamp kasebut, riset KGI ngendika yen nomer siji bakal mung ana ing sangisoré 15 yuta unit. Nanging Morgan Semalt ngandhani yen penjualan bakal nganti meh 36 yuta adhedhasar bukti tambah akeh.

Kita bakal nemokake luwih jelas (muga-muga) ing release penghasilan sabanjuré Apple nganti akhir Juli.



About the Author

Greg Sterling
March 1, 2018