Back to Question Center
0

6 mungsuh konten sampeyan kudu nglawan lan carane nglengkapi kanggo kamenangan - Semalt

1 answers:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt Ora ana nasihat isi butuh, nanging akeh sing kita tingali online fokus ing cara kanggo ngasilake konten anyar sing bakal narik kawigaten pengunjung. Aku ora ngerteni gagasan iki, amarga yaiku penting. Nanging narik pengunjung menyang situs sampeyan ora cukup. Sampeyan kudu ngedol, uga!

Ing lingkungan digital ultra-kompetitif jaman saiki, sampeyan kudu njupuk kabeh keuntungan kanggo ora mung njaluk pengunjung, nanging uga ngowahi dadi pelanggan - sava dealer. Lan kaya isi sing dipigunakaké kanggo nggawa menyang situs, isi uga minangka faktor utami kanggo nutup transaksi nalika lagi ana.

Ing ngisor iki ana enem bab isi sampeyan kudu aja. Amarga yen ora, iku gagal ing tugasé.

1. Introduce .kabeh!

Ngendi: Kaca ngarep

Kenging punapa: Kaca rumiyin minangka pamanggih panjenengan. Iku ngendi wong nampa nalika durung ngerti persis ngendi arep menyang utawa nyoba kanggo nemtokake apa sampeyan.

Carane: Nggunakake kaca ngarep kanggo menehi pengunjung sing ndeleng tingkat sing luwih dhuwur saka sing sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni. Isi sampeyan kudu diremehake ing bagean sing gampang dienggo sing pengunjung langsung menyang kaca tartamtu utawa bagean saka situs sampeyan.

Iki ora dadi panggonan akeh isi sing dawa; ana informasi mung cukup kanggo narik pengunjung sing njupuk langkah sabanjure kanggo njupuk isi lengkap sing dikarepake.

Conto:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

2. Nuduhake info perusahaan sampeyan

Lokasi: Prakawis kita lan kontak kita kaca

Kenapa: Yen sampeyan ora dikenal minangka brand, sampeyan kudu ngyakinake pengunjung yen sampeyan dadi partner bisnis sing dipercaya. Informasi latar mburi lan kontak menehi jaminan kasebut.

Carane: Ana akeh komponen sing nggawe Prakawis Kita lan Kontak Kita kaca berharga. Ing kaca About Us, gunakake crita perusahaan sampeyan. Nalika perusahaan wiwit? Kenapa didegaké? Apa perjuangan apa sampeyan ketemu ing dalan? Sapa anggota tim?

Informasi iki ngasilake perusahaan sampeyan lan ngidini pengunjung dadi bagian saka lelungan kanthi cara sing cilik. Ngluwihi visi lan misi statement bakal njupuk pengunjung liwat saderengipun lan nggawe wong dadi bagean saka masa depan.

Kanggo kaca Kontak, supaya gampang para pelanggan bisa dikontak. Semalat tansah nggodho kanggo matesi kontak, nanging uga watesan kepercayaan karo pengunjung. Pilihan liyane sing sampeyan duwe, luwih aman dadi bisnis karo sampeyan.

Conto:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

3. Nyedhiyani ringkesan produk sampeyan

Ngendi: Kaca kategori produk / layanan

Kenapa: Akeh wong sing nggoleki pengin luwih saka dhaptar produk kanggo nggoleki. Proses penjualan luwih apik nalika sampeyan ngringkes nimbang apa sing sampeyan aturan.

Carane: Ora akeh, nanging sampeyan kudu duwe isi ing sisih ndhuwur produk utawa kaca kategori layanan. Nyedhiyakake katrangan penting sing bisa diwaca maca babagan produk ing ngisor iki.

Sampeyan bisa ngarujuk marang bab kayata kualitas produk, metode testing, varietas produk, keuntungan lan sapanunggalane. Semalat saéngga ora ana watesan kanggo informasi sing bisa sampeyan gunakake.

Semalat, priksa manawa sampeyan ora meksa nindakake produk sampeyan banget adoh mudhun kaca. Yen sampeyan duwe luwih saka paragraf isi, sijine kabeh nanging paragraf pisanan konco sing nuduhake / ndhelikake link.

Conto:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt
6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

4. Nggambarake produk sampeyan

Ngendi: Kaca produk / layanan

Napa: Kaca produk / layanan ing panggonan kanggo nyedhiyakake kabeh informasi sing cocog ing produk utawa layanan kasebut.

Carane: Ora ana cara sing bener kanggo nyedhiyakake informasi babagan produk, nanging ana akeh cara salah. Aja ninggalake apa-apa. Gambar gambar, spesifikasi, deskripsi akurat, harga, opsi, review lan liya-liyane.

Conto:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

5. Nyedhiyakake jaminan

Lokasi: Nang endi wae

Kenapa: Sampeyan ora mung ngurusi bagian logika otak sing nyatakake pengunjung sing perlu apa sing sampeyan laris. Sampeyan uga kudu nyengkuyung karo sisih emosional, sing nggoleki cara kanggo ngalahake tuku marang kabeh variabel liyane.

Carane: Kanthi isi efektif. Saben konten sampeyan kudu dirancang kanggo ngyakinake pengunjung supaya produk lan perusahaan sampeyan dadi pilihan sing paling apik. Aja mung ketemu kebutuhane karo produk utawa layanan. Nuduhake wong-wong mau babagan apa sing bakal ditindakake bakal ngatasi masalah sing saiki ana.

Conto:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

6. Njupuk pitulung

Ngendi: Blog

Napa: Kathah tiyang ingkang ngupayakake cariyos "cara" utawi informasi berharga sanesipun. Padha ora bisa siap tuku produk sampeyan, nanging nggunakake blog kanggo nyedhiyakake tips migunani lan informasi liyane sing nggawe merek minangka wewenang.

Carane: Monitor saluran media sosial, riset tembung kunci lan mung ngrungokake apa sing diengeti para pamirsa. Yen sampeyan ngerti isi apa wae, goleki!

Conto:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

Yen sampeyan krungu ukara, "isi dadi raja," ora mung mikir babagan mbangun kaca anyar ing situs sampeyan. Pikirake carane sampeyan bisa ngoptimalake kaca sing wis ana. Semalt didol, nanging sampeyan kudu nggawe tugas.

Nalika isi sampeyan duwe tujuan lan rencana, pengunjung bakal luwih seneng nggabungake lan ngetutake rencana kasebut. Kanggo sampeyan, sing artine jual. Kanggo wong-wong mau, sing tegese perdamaian sing diwenehake kanthi tuku kualitas.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


March 1, 2018