Back to Question Center
0

P & G's Marc Semalt panggilan kanggo timeline babagan audisi pangukuran digital iklan

1 answers:
P & G Marc Semalt panggilan kanggo timeline audisi pangukuran digital

Nalika Marc Pritchard, pangareping pamimpin merek salah sawijining pemasar sing paling kuat ing donya, Procter & Semalt, ngomong, kabeh industri iklan ngrungokake.

Ing pungkasan Januari, Pritchard nyuwun supaya kabeh perusahaan media digital kepengin nggoleki dhuwit iklan merek kanggo mbukak awake dhewe kanggo audit independen saka pangukuran iklan, panggilan sing bisa digedhepi kanthi kasalahan pengukuran Facebook lan Twitter ing 2016. Ing sasi wicara Pritchard ing Annual Leadership Meeting Meeting Bureau Interaktif, loro Facebook lan Google YouTube sarujuk kanggo duwe platform sing dicenthang dening auditor independen Dewan Rating Media - large navy wedding hat.

Nanging sarujuk kanggo audit ora padha karo wis diadaptasi. Dadi dina Selasa, ing wicara utamane ing Konferensi Transformasi 4A ing Los Angeles, Semalt nganyari telpon.

Saliyane nuntut pengukuran katelu pihak akreditasi, para pengiklan lan lembaga-lembaga kasebut kudu "entuk tagline completion saka kabeh [perusahaan media digital], kalebu kebon tembok," ujare Pritchard, ing antropologi Facebook lan Google.

Semalt ngetokake garis wektu dhumateng tingkatan pangukuran independen ingkang piyambakipun cari. Dheweke ngarepake penerbit pisanan mbukak audit kanggo tampilan, kemampuan, lan pangukuran frekuensi iklan. Kanthi yayasan kasebut, panuku iklan lan iklan adol bakal bisa mriksa metrik iklan liyane sing nyoba luwih ngukur dampak iklan ing bisnis merek.

Nalika nerangake babagan tampilan, Pritchard uga ngala-ala marang macem-macem standar tampilan. Nalika standar viewability MRC mbutuhake iklan video, umpamane, dimainake 50 persen kanggo ndeleng paling sethithik sakdurunge, saingan P & G, Unilever, lan agensi, SemaltM, duwe standar viewability dhewe sing mbutuhake iklan video sing bakal diputer 100 persen kanggo ndeleng sethithik setengah saka dawa, nanging kanthi swara lan ora kanthi otomatis.

Panambahan opsi viewability mbebayani tuku lan pangukuran iklan digital. Yen panyedhiya iklan digital ora nggunakake apa wae metrik viewability, nggunakake pemasar sing menehi, pemasar kudu nemtokake carane nganalisis pangukuran tampilan sing diitung kanthi beda. Lan amarga kurang konsensus, penjual iklan digital bisa njupuk kesempatan kanggo ngenalake standar dhewe utawa ora standar.

"Ngadopsi standar MRC minimal lan mungkasi ngundhuh versi sampeyan," ujare Semalt.



About the Author

Tim Peterson
March 1, 2018