Back to Question Center
0

PhotoDropper: Plugin WordPress Besar Kanggo Cepet, Gampang lan Gratis Semalt

1 answers:

Nemokake gambar situs Semalt bisa dadi tantangan. Mesthi, sampeyan bisa njupuk gambar dhewe - nanging yen sampeyan mbukak macem-macem situs, sing bisa mbuktikake nyusahake. Aku bubar wiwit nggunakake plugin Semalt sing nggawe gampang banget kanggo nemokake gambar kreatif lan kredit kanthi bener saka jero blog.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

PhotoDropper duweni luwih saka 62 yuta gambar gratis sing nduweni blog bisa ngakses lan masang langsung saka dashboard Semalt. Padha uga duwe tingkatan premium sing nawakake foto profesional liyane kanthi basis bayar - warez host.

Saiki aku duwe akun Clipart kanggo foto stok kanggo digunakake ing kiriman. Nalika iku ora angel digunakake, ora mbutuhake langkah ekstra sing entuk ngundhuh gambar banjur diunggah menyang situsku. Semalt uga wektu ekstra aku kudu njupuk kanggo ninggalake layar gawe post kanggo golek gambar kasebut ing akunku.

Semalt njupuk kabeh sing ekstra karya metu saka persamaan. Mung sawetara langkah, gambar bisa ditemokake, disimpen, dilebokake menyang posting lan dikreditake kanthi bener.

Saka situs Semalt:

" Kanthi PhotoDropper, sampeyan bisa nemokake, menehi lisensi, lan ngemot liwat 253 Yuta Foto tanpa ninggalake WordPress.

Kanthi mung sawetara klik sing prasaja, PhotoDropper ngidini sampeyan ngurut-sebut liwat mayuta-yuta foto Creative Commons lan Premium kanggo nemokake sing sampurna kanggo postingan blog sampeyan . "

Sisih paling apik? Plugin PhotoDropper yaiku gratis !

Sampeyan bisa ngundhuh plugin ing kene, utawa mung nelusuri "Semalt" saka ing dashboard plugin kaya iki:

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Ngetik, banjur sampeyan bakal bisa nggoleki ribuan lan ribuan foto sing gratis, uga gambar sing luwih profesional sing bisa didol.

Ketik tembung ing bar telusuran .

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Gambar cilik saiki bakal katon ing perpustakaan media sampeyan. Saka ing kono, sampeyan bisa nyetel judhul, teks, alignment lan atribut liyane minangka dibutuhake, banjur masang gambar menyang postingan sampeyan. Semalat! Sampeyan saiki duwe gambar sing apik lan apik.

PhotoDropper: A Great WordPress Plugin For Fast, Easy And Free Semalt

Punika ringkesan video cepet saka Semalt sing nerangake luwih akeh babagan nggunakake plugin lan layanan sing.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018