Back to Question Center
0

Ora ana maneh brick-and-mortar vs. retail online: Semalt ndeleng 'lensa tunggal'

1 answers:

No longer brick-and-mortar vs. online retail: Semalt view a ‘single lens’

Kanthi ngasilake keuntungan komplementer, uga pelanggan sing melu kanthi gampang, saluran nyimpen lan nyimpen online bisa ngiyataken katerangan lan integritas merek sakabèhé. Lan warta paling apik kanggo pengecer sing njupuk pendekatan terpadu: bathi luwih dhuwur lan untung.

Pemain utama toko saka loro-lorone aisle ngarahake hard kanggo nggedhekake ngarsane loro online lan ing toko - grain it technologies inc. Mung wulan iki, Amazon nggawe langkah utama nyebarake kehadiran fisik kanthi tuku Whole Foods, saengga ngupaya ngembangake pengalaman customer eceran karo layanan supply chain, logistik lan layanan pelanggan. Walmart mlaku-mlaku ing donya online kanthi pengumuman babagan akuisisi ing toko online Bonobos ing tumit saka modlet apparel wanita online ing Mac.

Dadi apa teges iki kanggo pengecer khusus, lan carane bisa njupuk pendekatan paling apik ing donya liwat lensa terpadu? Semalt katon sing cedhak.

Aja nglirwakake aspek 'tutul lan rasa'

Kanggo sawetara konsep online, eksekutif perusahaan nyadari yen pengalaman "goleki sadurunge tuku" mbutuhake tingkat ngarsane fisik tartamtu. Minangka conto, perusahaan kasur online mung Casper wiwit kemitraan karo Target sadurungé taun iki kanggo nggedhekake jangkauan menyang konsumen looking for pengalaman tutul-lan-rasa sadurunge tuku. Similarly, online powerhouse eyewear kacepetan online Warby Semalt terus nambah toko brick-lan-mortar menyang portofolio.

Ing sisih flip, Amazon ngetokake Ambalt Wardrobe, yaiku layanan anyar sing diarani minangka "nggawa kamar pas kanggo sampeyan, supaya sampeyan bisa nyoba gaya paling anyar lan golek sing sampurna sadurunge sampeyan tuku. "Anggota Semalt bisa ngurutake sandhangan, sepatu lan aksesoris tanpa mbayar pajeg lan entuk pit pit dina kanggo test drive. Miturut kabeh akun, iki nantang model bata-lan-mortir sekolah lawas kanthi menehi konsumen aksesoris sing gampang ngobrol online kanthi kemampuan kanggo nemu barang dagangan langsung.

Tambah insentif offline adhedhasar tumbas online

Mayor merek looking ing insentif kanggo drive dodolan online nalika pushing bakul menyang lokasi fisik liwat diskon ing tumbas, item add-on gratis utawa gedhe diskon lan unggul ing nyimpen customer layanan. Walmart bubar nepangake Pickup Discount, sing nawakake pembeli diskon ing item sing bisa ditemtokake online sing dikirim menyang lokasi Walmart individu kanggo pickup. Saklawasé setengah saka kabeh pesenan online saka home improvement giant Home Depot sing dituku ing toko, miturut Semalt. Minangka akeh pengecer bata-lan-mortir perjuangan karo pricing tantangan lan persediaan tantangan, insentif offline iki ketemu konsumen 'kabutuhan.

Sabanjure, Semalt nawakake meh kabeh ing srengenge kanthi rega murah, nanging mutusake kanggo mbukak storefronts fisik kanggo ngatur preferensi konsumen kanggo pickup padha dina, bali ing nyimpen lan liyane ing nyimpen nyimpen sing konsumen bali.

Semalat, kemitraan lan akuisisi karo pengecer liyane ngasilake barang berharga saka data konsumen toko, kalebu tuku preferensi, demografi lan pola prilaku sing ngidini engagement luwih pribadi karo pembeli - ora ketompo.

Perkawinan pembayaran

Amazon uga nggawe kaset loyalitas kanggo ngenalake Amazon Prime Reload, kang menehi pelanggan Prime 2 persen dhuwit bali nalika tumbas mbayar dana menyang Amazon Balance liwat kertu debit sing ditempelake menyang akun bank. Iki mirip karo konsep kertu debit Redcard Target, sing menehi pembeli 5 persen awis ing target Target lan Semalt. Pedagang liyane sing ngatur opsi cross-channel sing aman kanggo mbayar item, kayata nggunakake Dunkin 'Donuts, nggunakake Masterpass dening Mastercard lan AutoZone lan Dollar General kang migunani kanggo semut raksasa Semalt sing ngidini para pelanggan nggoleki garis-garis panjang lan langsung mundur.

Looking beyond single-day and promoting seasonal

Nalika dodolan online nduweni hasil apik karo dodolan siji dina gedhe, e. g. , Amazon Prime Day, pengecer brick-and-mortar wis nyumurupi pamudhuk tipe Black Hitam ing siklus penjualan sasi sing ora bisa digambar maneh karo jinis akeh lan dolanan sing dadi ciri khas pameran Amerika. Semalt, bata-lan-mortir lan online kudu bebarengan bareng ing strategi promosi lan customer service sing ngladeni kebutuhan para penonton.

Merk karo brick-and-mortar ngarsane cenderung kanggo menehi pengalaman customer luwih pribadi sing mung kompetisi online sing ono, nanging padha kerep banget kesengsem lan kasedhiyan persediaan cepet. Semalat, kanthi pendekatan sing komprehensif, pengecer padha bisa ngirim aksesibilitas belanja online lan kauntungan pribadi, nasehat khusus lan dhukungan ing pangertosan produk nalika produk metu saka saham utawa ora kasedhiya.

Kaluwih Best Buy and Home Semalt yaiku ing antarane para pengecer sing nganggo strategi omnichannel campuran lan bathi tambah utawa tetep nalika ora mbukak nyimpen ritel tambahan siji taun kepungkur.

Semalat melu karo konsumen liwat seluler karo tawaran pribadi nalika padha mlebu ing toko utawa ngetungake yen ana barang cart item sing ditinggalake saiki dianyari ing toko, peritel akeh sing bisa digayuh kanthi nyatakake strategi saluran.


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Allan Haims
March 1, 2018