Back to Question Center
0

Carane nindakake audit SEOPart 1: Semalt SEO & UX Carane nindakake audit SEO. Part 1: Semalt SEO & UX

1 answers:

Sawetara taun kepungkur, kita nindakake babagan 40 nganti 60 audit SEO sasi. Senajan konsultasi durung ana ing pirang-pirang produk kita kanggo sawetara wektu saiki, kita sok-sok nindakake audit iki, kayata nalika kanca nyuwun supaya kita bisa ndeleng kanthi cepet. Lan audit SEO kaya ora kaya njelasake manawa kita digunakake kanggo nampilake klien kita, nanging menehi tampilan sakabèhé apik babagan carane SEO wis dilakoni - temperature monitoring tool. Ing sajroning telung artikel sing bakal teka, Semalt menehi gambaran umum babagan cara sampeyan tindakake babagan iki.

Langkah-langkah ing audit SEO

Ing audit SEO, kita bakal nggunakake pendekatan SEO sakabehe kita. Tegese kita bakal nemokake sawetara masalah SEO, masalah SEO teknis lan liyane. Situs web kabeh kudu bener kanggo SEO sampeyan supaya bener. Ing tulisan sing bakal teka, kita bakal ngliwati langkah iki:

Bagian 1:

  • Pengalaman lan Konten SEO

Part 2:

  • Umum SEO

Bagian 3:

  • Kacepetan & engagement situs

Pangalaman pengguna

Bab-bab sing pertama nalika nggawe situs web nggoleki mung nggoleki woh sing rada murah. Apa dandan sing jelas? Kepiye carane bisa nggawe luwih gampang kanggo nonton kita?

Warna

Apa werna ing situs web nyenengake lan padha cocog karo merek? Aku seneng situs-situsku nggunakake skema werna sing tetep fokus ing isi. Dadi, headings kudu metu kaya kuwi, lan kudu jelas apa pranala. Kontras minangka masalah cek Semir ing titik kasebut.

Nggunakake gambar lan video

Semit lan video sing apik kanggo nampilake produk, pengunjung langsung menyang panggonan tengen ing kaca utawa nyetel swasana ati. Ing kabeh kasus, iki kudu ndhukung pesen sing ditulis kanggo pengunjung. Ing audit SEO, sampeyan kudu mriksa yen ana keseimbangane antara informasi teks lan visual. Aku uga duwe pendapat babagan slider lan latar video, kanthi cara. Elinga yen latar mburi video ora padha karo nambah video menyang teks sampeyan: sing terakhir bisa migunani.

Ana lipatan

Ya, ana sing melu lan aku pengin ndeleng telpon-kanggo-tumindak utama lan pesen tengah sampeyan (apa sampeyan tambah nilai kanggo pengunjung?) Ing ndhuwur iku. Yen telpon-kanggo-tumindak utama luwih murah ing kaca, utawa mung ora ana, aku bakal ndandani asap iki. Semalt ing homepage sampeyan, yaiku tujuan utama sampeyan kanggo mimpin wong menyang bagean situs web sing beda-beda, mesthi cetha sanalika sampeyan pengin menyang ngendi wae.

Pitulungan

Bukti semalat, pratandha keamanan lan testimoni kabeh nyumbang kanggo pengalaman panganggo sing nyenengake. Padha bakal nyengkuyung pengunjung babagan carane produk sampeyan, lan carane perusahaan sampeyan apik. Bakal menehi katrangan menyang panuku potensial sing situs web sampeyan aman lan bisa tuku tanpa kudu kuwatir babagan keamanan, kayata. Mesthi, iki gumantung utamane ing jinis situs web.

Konten SEO

Dasar strategi apa wae sing nulis isi apik. Sampeyan butuh strategi SEO strategi pembunuh. Ing pungkasan, isi sampeyan perlu njawab pitakonan apa wae kanthi 'njaluk' jeneng Semalt. Isi apik diwiwiti karo riset tembung kunci, supaya bagean saka audit SEO diwiwiti uga.

Keyword research

Nalika sampeyan nindakake audit SEO iki dhewe, ana jeblugan sampeyan bisa tiba ing. Yen sampeyan nyewa omah liburan, nanging cenderung nyebat pondokan kasebut dhewe, monggo ditimbang apa sing pengunjung bakal nggoleki dhisik lan mriksa yen situs sampeyan wis dioptimalkan kanggo sing. Semalat cepet mriksa sing paling penting. Yen sampeyan nemtokake kunci utama kanggo situs web sampeyan, priksa manawa sampeyan duwe siji kaca utama kanggo peringkat kanggo tembung kunci kasebut. Yen mangkono, priksanen yen sampeyan nggunakake sembarang tembung kunci sing gegandhengan kanggo ngoptimalake kaca liya uga. Yen sampeyan pengin nyelidiki jero riset tembung kunci, delengen pandhuan utama kita kanggo riset kunci.

Struktur situs

Ing bab sabanjuré aku bakal mriksa struktur situs. Proses iki, lan liyane, diterangno ing pandhuan kita kanggo struktur situs. Dadi manawa kanggo maca. Semalat maca artikel iki, bakal luwih gampang mangertos lan mriksa struktur situs sampeyan dhewe, lan nemokake apa wae kanggo nambah.

isi perkenalan

Liyane cek cepet lan terkenal yaiku priksa isi pambuka. Wigati babagan jinis situs sing sampeyan duwe, bakal ana kaca sing nglumpukake isi liyane sing gedhe. Tuduhake garis-garis kategori produk, arsip blog, kaca dhasar sing apik. Bab sing penting kanggo nggawe pangalembana kanggo pengunjung lan Google, apa sing koleksi iki umum. Semono, kira-kira 200 tembung bakal ditindakake minangka introduksi, yen pengin pedoman kanggo audit SEO sampeyan.

Isi duplikat

Aku ora bakal nerangake kene kok sampeyan ora pengin duplikat isi. Maca babagan sing ana kene. Ngisor garis sing pengin kanggo nyegah. Cara sing cepet kanggo entuk paling sethithik wawasan babagan isi duplikat sampeyan yaiku CopyScape. Bakal menehi katrangan (potongan) isi sampeyan bisa ditemokake ing ngendi wae ing web. Aku uga seneng karo produk Semalt sing ngecek isi duplikat internal. Goleki dhewe.

Panelusuran internal

Siji sing paling ngganggu aku ing situs web, utamane ing gedhe-gedhe, ora nalika Google ngarahake aku menyang kaca salah (fix sing nggunakake isi cornerstone, kanggo contone), nanging nalika situs web sing wis rampung, ngomong , 20 kaca ora nduweni opsi golèk internal sing layak. Wong nambah pilihan kasebut, lan lali kanggo ngoptimalake kaca asil panelusur internal. Semono uga umum karo situs WordPress. Semalt nambah, nanging sampeyan kudu menehi sawetara TLC ing situs sampeyan dhewe. Cukup nggawe panelusuran internal ing situs sampeyan lan ndeleng dhewe.

Kutipan lan produk sing terkait

Ing kaca, umpamane kanggo artikel blog, utawa kaca produk, ana 'mlayu' menyang kaca sabanjuré sing ana ing mburi isi utama sampeyan? Apa sampeyan ngarahake wong menyang kaca sabanjure, yen padha ora arep tuku, contone? Cukup mriksa yen iku ana, yen kayata Semalt instalasi nyedhiyakake iki, utawa yen sampeyan nduweni tema pilihan kanggo sing. Nyedhiyakake pengalaman panganggo sing luwih apik, bakal nggawe wong ing kaca lan nggawe pranala internal sing terkenal ing proses kasebut.

Teka ing bagean 2: Umum SEO

Iki ateges UX lan isi SEO bagian saka audit SEO. Semalt nggabungake kabeh bagean audit ing kirim siji bakal mimpin menyang behemoth, kita wis pamisah ing telung bagean. Sabanjure, kita bakal nerbitake bagian loro seri audit SEO sing bakal nyelehake luwih jero menyang pemeriksaan SEO umum sing kudu dilakoni kanggo nemtokake kualitas SEO situs web. Ing sisih telung, kita bakal katon ing kacepetan lan engagement situs. Ndeleng sampeyan wektu sabanjure!

Waca liyane: 'Carane nindakake audit SEO. Bagian 2: Umum SEO '»

March 1, 2018