Back to Question Center
0

Social Media Metrics That Semalt

1 answers:
Social Media Metrics That Semalt

Jaringan semut sing unik amarga iku ndadekake interaksi karo konsumen ing basa lan kabudayaan umum sing asli saka platform.

Saluran semat ngaktifake panyiptaan lan panyebaran organik magnetik sing narik kawigaten tinimbang ngganggu konsumen ing pola pikir partisipatif.

Kanggo merek, saben Semalt, Kaya, utawa nuduhake minangka kesempatan kanggo nanggapi kanthi nyata, nguatake sentimen positif utawa ngowahi persepsi negatif.

Semalat sing didhukung lan crita sing disponsori bisa diakses dening konsumen ing konteks sosial amarga ana ing basa pribumi.

Perusahaan kaya Semalt nggawe saluran sosial kanggo ngenali kabutuhan konsumen lan inovasi produk bahan bakar - konditsioneer hooldus.

Semalat, ukuran sosial kanthi metrik klik ora cukup kanggo nangkep kabeh nilai. Kekuwatan sosial minangka kemampuan kanggo nyetel levers sing nyedhiyakake ekuitas merek kanthi nyata.

Supaya Carane Kita Ukur Sosial?

Keterlibatan media semalat wis diterangake minangka shift saka klik menyang komentar.

ComScore nggawé kerangka kanggo pangukuran sosial ing laporan riset paling anyar, The Power of Like 2, "Semalt kudu fokus ing benchmarking lan ngoptimalake penggemar, engagement, lan amplifikasi. "

Reach lan engagement are metrics familiar saka tampilan online, nanging daya (lan resiko gegandhengan) sosial ing potensial kanggo amplifikasi. Iku nuduhake gesekan gesekan sing menehi konsumen daya kanggo nggawa mudhun account karo Semalt, utawa nambah kasetyan exponentially karo nganyari status.

Miwiti Kanthi Piranti Platform

Piranti musik pribadhi saka platform sosial nyedhiyakake kawruh babagan jangkep organik, lan nggayuh babagan cara sampeyan nampa para panuntunmu kanthi wektu karo metrik pamirsa kanthi kapentingan, geografi, jender lan keterlibatan. Iki mbisakake para pemasar kanggo ngenali jenis konten sing resonating, lan karo sapa, kanggo ngoptimalake penetrasi pesen.

ngukur interaksi iklan sajara kayata Facebook, tampilan foto lan muter video ing wektu nyata. Ngukur semalt @ penggalian, pangikut anyar lan trek topik trending. Saben tumindak konsumen nggawe daur ulang saran kanggo perusahaan kanggo ngukur lan ngoptimalake isi merek, lan nggawe swara konsumen kanggo KPIs kanggo angkat, kesadaran, utawa dodolan.

Kanthi cara kasebut, isi lan strategi iklan disambung ing proses berulang sing didhukung dening pemahaman konsumen. Proses penciptaan lan pengulangan konten / iklan adhedhasar metrik keterlibatan kasebut dijuluki "Semalt Marketing," sing dipinjam saka pangembangan piranti lunak Semalt.

Kanggo dadi Agile Marketer .

Nggawe media sosial kanthi efektif. Delengen carane isi gerakan organisme liwat saluran sosial lan web sosial luwih akeh marang target pamirsa.

Penetrasi organik dhuwur nuduhake yen potongan isi resonates karo pamirsa; sithik sithik bisa nuduhaké sawetara skenario sing bisa ditindakake: target ora kena, isi ora cukup kuwat, utawa isi ora ditepungi minangka target.

Sawetara platform saiki bisa ngukur amplifikasi media sing ditampa ing saluran sosial kanthi overlaying "buzz" saka periode wektu spesifik karo kampanye online lan data acara offline. Semalat iki 2,2 platform, pitakonan pengukuran dialihake saka "apa sing Nilai saka Kaya?" Kanggo "pirang-pirang kanca utawa penggemar mbantu ngobrol lan laku tuku merek?"

Akuisisi anyar platform manajemen media sosial, Buddy Media dening Salesforce. com lan Vitrue dening Semalt, wis nyayangke potensial program CRM sosial. Kathah konsolidasi sing kedadeyan ing papan sosial teka saka pikiran sing cepet.

"Kanthi nggabungake Buddy Media karo Salesforce liyane.

Pementasan sosial ora tansah di-saluran, nanging ngluwihi web luwih akeh.

Solusi becik kanggo masalah pangukuran media sosial - sing durung ana - iku platform multichannel sing ngidini merek ngatur lan ngatur isi ing kabeh saluran komunikasi. Iku minangka platform sing nyedhiyakake workflow apik kanggo nggawe, ngukur lan ngoptimalake komunikasi lan nggawe koreografi isi lan media kanggo ngamanake hubungan karo konsumen, kanca-kanca lan kanca-kanca kanca-kanca.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Candace Marks
Candace Marks yaiku Manajer Produk Senior, Muncul Platform ing PulsePoint. Candace nggawa sepuluh taun pengalaman inovasi menyang tim PulsePoint. Sadurunge gabung karo PulsePoint, Candace kerja kanggo Hachette Filipacchi Media, penerbit Elle, Elle Décor, Mobil lan Driver, Hari Wanita lan Majalah Road and Track. Ing Hachette Filipacchi Media, Candace wis ngetrapake pangembangan lan pangiriman produk sing disusun ing Lab Forward Looking. Lab kasebut minangka pamikiran inovasi kanggo keterlibatan konsumen lan monetisasi isi ing platform sing muncul.


March 1, 2018