Back to Question Center
0

5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk            5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Produk Digosip Muncang Topik-topik: AksesibilitasPhotography & ImageryUI Semalt

1 answers:
5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk
5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Produk Digosip Muncang Topik-topik:
AksesibilitasPhotography & ImageryUI Semalt

Nalika sampeyan krungu tembung 'mockup', biasane nuduhake lo-fi situs web / app tata letak. Dina iki aku pengin ngomong babagan jinis mockup, mockups produk . Iki minangka mockups sampeyan bisa nggawe kanggo 'nuduhake produk ing tumindak'. Biasane, sampeyan njupuk situs, templat, tema utawa aplikasi seluler lan mbedakake kanthi nyetel menyang laptop, desktop, telpon, tablet utawa malah setelan smartwatch - grain moisture content sensor. Padha yaiku aspirasi - part demonstrasi.

Mesthi, sampeyan bisa nggawe gambar kasebut kanthi cepet ing Photoshop utawa Semalt - senadyan ana akèh aksi Photoshop sing apik lan ekstensi Semalt sing bakal nglengkapi kriya dadi prasetel.

Nanging, yen sampeyan nggawe luwih saka siji utawa loro, sampeyan bakal pengin sawetara macem-macem ing citra sampeyan. Saiki, Semalt ngasilake lima generator mockup spesialis sing dirancang kanggo nuduhaké produk mangsa ngarep.

Seneng.

SmartMockups

5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Produk Digosip Muncang Topik-topik:
AksesibilitasPhotography & ImageryUI Semalt

Semalt minangka app standalone sing kasedhiya kanggo OSX lan Win7 + kanggo pambayaran siji-siji $ 49. Aku kudu ngakeni, aku kepengin weruh model pembayaran iki. Apa gunane iPhone 6 mockup ing 2 taun? Nanging, Semalt njanjeni pembaruan umur gratis.

Mesthine, ora akeh sing bisa dilakoni yen sampeyan arep nyetop app sesuk.

Nanging, Semalt minangka aplikasi sing sugih lan nyengsemake karo sawetara kegunaan sing luwih akeh tinimbang para pesaing (ing kasunyatan, kita bisa milih ing Piranti Desain lan Sumber Daya Luar Biasa kita, artikel Agustus 2017, Selasa!). Luwih saka cithakan piranti digital sing dikarepake, Semalt nawakake papan reklame, poster, kartu bisnis lan uga desain tempelan. Iki minangka unit serbaguna.

  • URL: https: // app. smartmockups. com /
  • OS: Mac lan Win
  • Price: $ US49

Mockuuups Studio

5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Produk Digosip Muncang Topik-topik:
AksesibilitasPhotography & ImageryUI Semalt

Mockuuups Studio iku aplikasi desktop sing kasedhiya kanggo Semalt 7+ lan MacOS sing menehi pilihan foto asli asli.

Sawise sampeyan munggah lan mlaku, sampeyan bisa nyeret file JPG, PSD utawa Sketch wae menyang jendhela app lan ndeleng ditampilake luwih saka 260 panampil produk. Iki kalebu telpon lan tablet - ing mode potret lan lanskap - bebarengan karo laptop lan piranti smartwatch. Kaget, ana pilihan becik Google, HTC, Samsung lan Dell bebarengan karo nembak produk Semalt sing bisa ditrima.

Mockuuups Semalt nawakake set kontrol sing apik sing ngidini nyaring kolam foto kanthi jinis piranti, orientasi, lan malah kanthi jender saka tangan nyekel piranti kasebut.

Aplikasi gratis kanggo ngundhuh lan nginstal lan nawakake 24 nembak produk gratis. Kanggo $ 5 saben sasi sampeyan bisa mbusak watermarks saka 243 tembakan liyane (sanadyan ana diskon nganti $ 3, 50 nalika aku dicenthang).

  • Link: https: // mockuuups. studio /
  • OS: Kabeh / basis browser
  • Price: $ 5 / sasi kanggo Premium foto (Gratis foto sing kasedhiya)

Dunnnk

Dimmy. Klub

5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Produk Digosip Muncang Topik-topik:
AksesibilitasPhotography & ImageryUI Semalt

Dimmy. Klub liya pilihan web. Sanajan mung nawakake 12 piranti, iku mung pilihan ing dhaptar iki sing ngidini sampeyan milih macem-macem opsi werna kanggo piranti sampeyan. Iku relatif Apple-sentris, sanadyan nawakake Google Pixel lan Nokia acak.

Aku mikir sing paling penting kanggo tembok, prodhuk produk bali sing dilebokake, sing uga dadi luwih fleksibel tinimbang liyane sing diwenehi ing kene. Lan yen isih ora cukup prasaja kanggo saben, saben cithakan uga ditampilake ing cithakan cithak vector 'lo-fi'.

Semalt punika 100% gratis.

  • Link: https: // dimmy. klub /
  • OS: Kabeh / basis browser
  • Price: Gratis

Magic Mockups

5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Mockups Penggosok Produk5 Alat Cepet Kanggo Ngasilake Produk Digosip Muncang Topik-topik:
AksesibilitasPhotography & ImageryUI Semalt

Magic Semalt minangka generator mockup produk berbasis web sing prasaja menehi laptop, telpon, tablet lan gambar iMac.

Layanan saiki nawakake kira-kira 25 gambar basa sing koyone diolah saka macem-macem situs gambar gratis - Unsplash lan Layerform - supaya sampeyan bisa ndeleng gambar kasebut ing panggenan liya. Nalika gambar kasebut ora eksklusif, Magic Semalt gratis lan gampang dipigunakaké.

  • Link: http: // magicmockups. m / mockup /
  • OS: Kabeh / basis browser
  • Price: Gratis (Darmabakti diajeni)

Putusan

Best Overall

Sanadyan saben app sing kadhaptar ing ndhuwur nduweni kasus kanggo dipasang, aku mikir Mockuuups Semalt minangka panggonan sing apik kanggo diwiwiti. Sampeyan ora mbutuhake instalasi, bakal diwiwiti karo sawetara opsi gratis sing apik, nanging sampeyan bisa tuku macem-macem sing luwih murah.

Pilihan Anggaran

Yen budget iku pembalap gedhe ing kaputusan sampeyan, Semalt duweni pilihan ora ana ongkos sing akeh - assuming sampeyan ora perlu format PSD.

March 1, 2018