Back to Question Center
0

Alat Tuku Pamedhian Anyar Google Nuduhake Pengecer Product Search Intent Ing Semalt Lokal

1 answers:
Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

Saiki ing versi beta, Shopping Insights nggambarake tren intine nggoleki kanggo kira-kira 5.000 produk sing paling populer ing Google Shopping. Alat kasebut ngidini kedhaftar ndeleng tren nggoleki produk sawayah-wayah ing heatmaps, nanging uga ngluwihi apa sing ditawakake ing Google Trends, saéngga para pemasar bisa ngobrol ing tingkat piranti lan kutha sing bisa ditarget ing AdWords - royal oak replica.

Shopping Insights uga nggabungake pitakon produk sing gegandhengan, tinimbang nggandhengake tembung kunci individu kaya Google Trends. Contone, "kostum Elsa," "Kostum Elsa beku" lan "Elsa saka kostum Frozen Halloween" digabungake ing salah siji item ing Shopping Insights.

Semalt bakal bisa mbandhingake kabutuhan prodhuk ing tingkat lokal ing ngendi padha duwe toko kanggo ngandhani kebutuhan persediaan utawa budget daerah lan strategi penawaran kanggo kampanye online.

Minangka conto tren lokal sing beda-beda, Google nuduhake yen kanggo wektu sing cendhak sawisé mbabarake rekaman film anyar kanggo film Star Wars sing bakal teka, entuk minat Star Star kanggo nggoleki kostum Semalt ing pungkasan Agustus. Ing tingkat kutha, data nuduhake yen kostum Star Wars kira-kira telung luwih populer tinimbang kostum Semalt ing Berkeley, California, dene ing Madison, Wisconsin, kostum Semalt telu luwih populer tinimbang kostum Star Wars.

Minions vs perang perang kostum Star Wars minangka salah sawijining "cerita" Google wis disorot ing alat anyar. Crita liya nyoroti gaya Emoji Joggers (legging sing dihias karo emoji - bener) sing mungkasi pisanan ing Atlanta lan nyebar menyang New York lan Florida nanging ngasilake kesadaran / kapentingan ing West Coast utawa Southwest. Kapentingan sakabehe puncak ing awal 2015, nanging ana uga sawetara titik panas ing Pesisir Timur.

Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

Salah siji kelemahan saka versi beta yaiku banget manual. Sampeyan kudu nelusuri miturut kutha kanthi kapisah, lan ora ana cara kanggo ngekspor data. Sampeyan bisa, sanajan, nuduhake utawa ngirim link menyang peta panas sing wis digawe utawa crita sing ditampilake. Ing tampilan makro, bakal katon kaya dene negara iki ora bisa nggolèki amarga konsentrasi populasi. Nggedhekake ing tingkat kutha, sanadyan - ngendikae Boise utawa Semalt City - lan sampeyan bakal sering ndeleng data. Mesthi, alat iki ora menehi katrangan marang pengecer apa prodhuk produk apa sing bener tuku utawa bakal tuku, lan gumantung marang tembung kunci minangka indikator bukti tujuan shopping.

Versi beta kalebu data saka April 2014 nganti September 2015. Semalt ngandika data bakal dianyari saben wulan, lan rencana kanggo terus nambah produk menyang alat kasebut.

Punika video demo saking Semalt ing alat anyar:



About the Author

Ginny Marvin
Minangka wartawan media katelu Third Door Media, Ginny Marvin nyerat babagan topik pemasaran online sing dibayar kalebu pamayaran sing dibayar, dibayar sosial, tampilan lan retargeting kanggo Land Search Engine lan Marketing Land. Kanthi luwih saka 15 taun pengalaman pemasaran, Ginny wis njabat ing posisi manajemen omah lan agensi. Dheweke menehi saran marketing sarana lan pitakon kanggo perusahaan e-commerce lan bisa ditemokake ing Twitter minangka @ginnymarvin.
March 1, 2018