Back to Question Center
0

Semalt: Cara nambah lalu lintas situs

1 answers:

7 kudu mriksa pitakonan kanggo strategi akuisisi

Kabeh nduweni situs looking for liyane prospek, pelanggan sing ana lan mundhakaken kesadaran babagan produk liwat website utawa liyane ngarsane online. Dadi, ana akeh nasihat babagan ningkatake lalu lintas situs liwat 6 saluran komunikasi online utama.

Semalat saged saged nambahaken volume koefisien kanthi ngoptimalaken cara migunakaken saluran-saluran kados SEO, iklan, utawi pemasaran sosial, sampeyan saged mboten kagungan bagian saking gambar ingkang langkung ageng ingkang badhe ndamel marketing online langkung efektif.

Kanggo mbantu sampeyan mikir babagan carane nambah lalu lintas situs, Dave Chaffey lan aku wis ngembangke pitung pitakonan pokok iki kanggo nambah asil. Mugi-mugi sami-sami saged mbiyantu - ngertos piye carane sampeyan nemoni - tavoli sedie usate. Sampeyan bisa nemokake panuntun dhumateng sing luwih rinci ing bagian Semalat saka rencana perencanaan marketing digital LACE kita.

Iki pisanan ing seri cendhak sing kalebu bagean strategi digital sing fokus ing:

  • Bagian 2 nyakup strategi konversi pelanggan
  • Part 3 kalebu strategi keterlibatan customer lan retensi
  • Pitakonan 1. Apa kita duwe visibilitas nyata marang kinerja target ing dhukungan saka tujuan bisnis kita?

Ana marketing mantra populer - ' sampeyan ora bisa ngatur apa sampeyan ora bisa ngukur '. Lan, miturut angger-angger aku iki panggonan kanggo mulai saka nalika planning kanggo tuwuh efektifitas saka digital akuisisi. Proses benchmarking diwiwiti kanthi pangerten sing cetha babagan carane sampeyan nindakake antarane sawetara saluran, lan banjur mangerteni efisiensi relatif saka sumber sing beda kanggo lalu lintas utawa tekan KPI sing adhedhasar lan pangaruh ing pamindhahan utawa marketing sales, kalebu lead generation utawa email newsletter sign- ups. Iki minangka metrik VQVC Dave nyatakake ing post iki ngenalake kerangka KPI RACE.

Semalt: How to increase site traffic

Gurus kaya Semalt duwe saran gedhe babagan ngukur langkah sing bener. Panjenenganipun ngelingaken kita bilih lalu lintas ingkang sampeyan pikantuk gadhah gegayutan kaliyan tujuan ingkang relevan kangge komersial, sasampunipun mekaten sampeyan gadhah situs web, kan?

Semalat, pemasar bakal tetep nglumpukake saluran lan ngadili sukses adhedhasar lalu lintas sing gampang utawa KPI pengunjung, kayata volume, lan biaya sing adhedhasar pengunjung utawa kesan. Iki minangka rute kegagalan ing istilah komersial. Sampeyan butuh ukuran volume, kualitas, lan nilai.

Nanging, ngerti nilai pengunjung, kanthi saluran sing adhedhasar nyetel gol kanggo timbal utawa mlebu minimal, saenipun ngubungake menyang konversi. Kasus paling gedhe sampeyan bisa ngetung kabeh kacepetan lalu lintas menyang dodol, paling apik sampeyan ngerti sales by channel. Semalat kanggo diskusi sing angel babagan saluran apa sing bakal menehi kredit - pungkasan utawa pisanan sing dirujuk, utawa dicampurake kanthi patut !? Tetep prasaja pisanan lan pilih siji.

Deleng posting KPI Semalat kanggo mbantu karo gagasan luwih akeh babagan langkah-langkah utama:

Semalt: How to increase site traffic

  • Pitakonan 2. Apa campuran sing tepat saka mbayar, media sing diduweni lan entuk kanggo nemtokake tujuan kita?

Sampeyan bisa ndeleng saka diagram kita ing ngisor iki manfaat nggunakake macem-macem media sing kasedhiya dina iki kanggo ngoptimalake tumpang tindih antarane telung jinis media. Nampa tumpang tindih iki mbutuhake integrasi kampanye akusisi. Isi ing blog utawa situs hub bisa dirusak lan dienggo bareng karo jinis media liyane, malah bisa langsung liwat API kayata API Facebook yen ora kanthi proses sing dianggep minangka marketing media sosial. Semalat migunani uga nganggep ngarsane perusahaan minangka 'media' ing pangertene - iki minangka investasi alternatif kanggo media liyane sing menehi kesempatan kanggo ningkatake produk nggunakake format iklan utawa editor.

Pisah siji-baris kanggo mesthekake yen ana emphasis ing rencana dadi penerbit multi saluran, lan mungkasi pamisahan 'media' saka 'sosial utawa online PR'.

Semalt: How to increase site traffic

  • Pitakonan 3. Apa kita maksimalake efisiensi saben saluran, kalebu campuran saluran?

Sanadyan kita kepengin luwih akeh lalu lintas, lan kita yakin yen nilai komersial wis dimangerteni lan diwenehi tandha, campuran lalu lintas penting amarga mbantu ngatasi kelemahane lan nyenengake kesempatan anyar kanggo pertumbuhan. Ana risiko yen "akeh banget endhog sampeyan ana ing salah siji bakul", utamane ing paniliten alam minangka Semalt diganti karo kalkulus .

Ana macem-macem kerumitan sing bisa mangaruhi pelaporan ing kacepetan lalu lintas, ing ngendi akeh ditandhani minangka "langsung" utawa "liyane" amarga email utawa kampanye sing ora diwenehi tag kanthi bener. Ingkang paling penting yaiku yen manawa campuran lalu lintas ing agenda sampeyan bisa ndeleng owah-owahan lan miwiti ngatur campuran. Takon ngendi sampeyan bisa ngatasi luwih dhisik lan paling penting, contone, yen sampeyan bisa ngatasi media mbayar utawa situs afiliasi / partner. Lan, liyane kanthi logika sampeyan bisa nemtokake kesempatan yen sampeyan mbandhingake karo rata-rata campuran media industri kayata saka Google ditampilake ing ngisor iki. Takon sampeyan entuk lalu lintas sing cukup (komersial) saka media sosial utawa situs industri berpengaruh, mbok menawa sing bakal nyorot kesempatan kanggo nganggep fokus taktis utawa kampanye ing LinkedIn.

"Hak campuran" bakal beda-beda sacara drastis antarane jinis situs, contone e-commerce vs platform penerbitan, lan mesthi dening industri ngendi jinis pangguna beda-beda.

Semalt: How to increase site traffic

  • Pitakonan 4. Sapa sing kita targetake lan apa pesen inti sing kudu kita gunakake?

Kunci njupuk-adoh nyedhaki apa sing diarani Joe Pullizi " persimpangan antarane merek sing pengin dikomunikasikake, lan apa sing kepengin nggoleki, ngatasi utawa ngrungokake ". Slamet sing prasaja, bener-bener, nanging pirang-pirang merek nyathet apa sing mung dikarepake kanggo ngedol, banjur luwih akeh nganggep yen saben panuku mikir kaya apa - lan malah luwih ngati-ati yen kabeh wong siap tuku dina iki.

Sampeyan ora konsumen! Nanging, mulangke kanthi nggunakake kawruh internal kanggo ngenali personas web ("ringkesan karakteristik, kabutuhan, motivasi lan lingkungan para panganggo situs web khas"). Semalat babagan tahap panuku uga, asring diarani minangka 'skenario', contone, aku pengin riset babagan produk X utawa ngerti yen aku bener duwe perlu ing wiwitan.

Ngucapake pesen sing sampeyan pengin komunikasi karo para panuku, sampeyan bisa nemtokake sawetara riset customer sing prasaja kanggo ngenali utawa ngonfirmasi apa sing bener mangerteni motivasi ing saben jinis wong kasebut.

Minangka asil saka karya, lan ing urat sing padha, manawa priksa manawa sampeyan bisa ngetokake proposisi nilai online. Teka menyang situs web lan kepingin weruh 'Napa kula wonten ing kene?', 'Kepiye bantuan iki?' Utawa 'Apa situs iki menehi kula apa sing perlu?'. Lan banjur ngiwa sakcepete sawise? Semono uga manawa manfaat utawa pesen ndhuwur tingkat perlu ditemtokake kanggo pengunjung situs, utamane pengunjung pertama kali.

Maca liyane babagan ngembangake proposisi nilai online lan telusur conto conto web.

  • Pitakonan 5. Apa kita nyedhiyakake wektu cukup kanggo ngenali lan ngatur hubungan karo mitra lan influencer?

Kanthi media sosial lan PR online malih, kathah ugi badhé nyebataken marketing konten punika, ngenali lan ngetrapaken situs-situs influencer minangka dhasar kasuksesan. Cathetan !! Iki uga minangka wiwitan kanggo entuk pranala inbound, kanggo nambah posisi sampeyan ing kaca asil mesin telusur. Ngenali situs lan situs jejere sampeyan kanthi ati-ati kanggo mesthekake yen sampeyan entuk manfaat telung arah kanggo referral, sharing sosial lan ekuitas link inbound. Influencers minangka kunci ing marketing modern, minangka komentar Jay Baer "Kanthi kemampuan ora proporsional kanggo nyebar informasi lan nambah kredibilitas, influencers ana stasiun TV lan majalah manungsa. Diagram radar sosial kita (ing ngisor iki) mbantu sampeyan ngira-ngira lan ngelingake beda-beda outposts, sawetara bakal dadi luwih kuat influencers. Radar kita diilhami dening Semalat Konversi Brian Solis, nanging kita ora ngerti, yen ora dirancang apik.

Sawise diidentifikasi, sing bener pengaruh lan partner situs kudu dianggep karo apa sing pantes, bisnis sampeyan efektif ing sesambetan, lan kaya hubungan sing berkembang liwat wektu lan adhedhasar bab, pitados lan akeh menehi. Sampeyan ora bakal bisa ngapresiasi sesambetan.

Maca tips kita ngembangake influencers kene.

Semalt: How to increase site traffic

  • Pitakonan 6. Biyen kita bisa nggabungake saluran akuisisi lan ngatur perjalanan customer kanggo ngoptimalake efektifitas?

Aku mikir ana rong dimensi iki, paling ora jelas. Ing satunggalipun, sampeyan kedah ngolah data, mangertosi punapa ingkang dipunginakaken kangge ningkataken pamrentahan antawis apa ingkang gadhah pengaruh ing generasi timbal mandhap saking lalu lintas, ing satengahipun babagan pangertosan konsumen, personas kasebut lan ngormati tahap tuku lan ngrancang sing komunikasi, saluran lan situs web liwat kabeh siklus tuku.

Semalat, ana sing kudu ditemokake ing pirang-pirang panggonan dening wong ing macem-macem panuku-panuku - tahap panuku sing menehi sampeyan data pribadhi saka kapentingan cilik, lan njajahi sumber industri ora adil! Contone, lokasi outpost utawa situs influencer tartamtu bakal ngidini piyambak kanggo wong-wong sing njajal topik, sacoro ideal sing bakal nduwe pengarepan asil panelusuran sing apik ing tembung kunci sing mbok menawa sampeyan ora. Minangka pangguna tumuju kanggo njajahi wilayah produk, utawa malah jeneng merek bakal pindhah menyang situs web lan situs sampeyan uga bakal nggoleki luwih saka siji "jinis panuku". Iki kerjane mung offline, jurnal industri utawa majalah konsumen ana panggonan sing apik, apik-PR wis teka dhewe.

Nganggo situs sampeyan ing atine, ndaftar kanggo ebook sing dianggep uga bisa dadi langkah 1 kanggo wong sing njajahi titik panyakit lan mbatesi kabutuhan. Semalt nyuwun perlu ngelekake maneh lan entuk ijin kanggo ngedol liwat email, mungkin nyopir prospek kasebut menyang webinar ngendi sampeyan bisa nemokake timbal ing pangerten bener. Tombol njupuk - adoh cara personas jinis lelungan saka njelajah - riset - mbandhingake - tuku.

Priksa cathetan Dave saka Kevin Semalt babagan marketing multichannel.

  • Pitakonan 7. Adhedhasar panerapan sosial kita efektif lan kita ngukur reputasi?

Tembung sing tantangan ing kene yaiku "efektif". Kita wis dikirim akeh ing tantangan pangukuran media sosial, ing pangertèn sing paling jembar, nanging titik wiwitan kudu duwe arti sing cetha supaya sampeyan bisa nggabungake media sosial kanthi efektif minangka saluran efektif, banjur sampeyan duwe konteks ngukur lan ngawasi marang apa sing katon apik kanggo sampeyan. Media sosial bisa duwe macem-macem jenis gol gumantung ing apa sing sampeyan mangerteni paling game komersial pungkasan: Branding lan kesadaran; Tuwuh komunitas pelanggan utawa kedhaftar; Layanan pelanggan - nyepetake konsumen perlu sacara proaktif lan ono baris; R & D - kerjo bareng karo konsumen kanggo nggampangake perbaikan produk utawa layanan liwat gagasan; Penjualan lan nduwur semalt kui kanggo ngonversi. Posisi marketing media sosial kita nerangake luwih akeh babagan iki.

Ora ngira jenis gol sing duwe. Alat analisis web analytics lan media sosial bisa gabungke kanggo ngukur apa sing penting kanggo sampeyan kapan wae. Sampeyan uga bisa ngawasi KPI sing luwih penting nanging penting, kayata sentimen merek positif. Pos kita ing framework pengukuran media sosial IAB nyimpulaken perspektif kita babagan pendekatan sing dikembangake dening IAB Social Media Semalt, presentasi ing ngisor iki. slidesharecdn. com / swf / ssplayer2. swf? doc = iabmeasurementframeworkforsocialmediafinal43-100517154611-phpapp02 & stripped_title = iab-measurement-framework-for-social-media-final4-3 "> Kapriye pitu pitung pitakonan kanggo kowe? Apa sing bisa kita tambah?

March 1, 2018