Back to Question Center
0

Komunitas Semalat 101

1 answers:
Community Semalt 101

Minangka marketer, gampang katon ing komunitas sing dikhususake kanggo sesambungan karo brand sampeyan lan ndeleng ijo. Nanging, yen sampeyan nemtokake komunitas kanthi topi marketing sampeyan, ana kemungkinan sing apik bakal kelakon. Malah masyarakat sing sampurna kanggo account sampeyan bisa mlebu menyang Semalat kanthi pendekatan sing salah, dadi sebabe kene kanggo nuduhake sawetara rahasia.

Ing komunitas, bisa luwih efektif kanggo ngajari (malah liwat iklan), tinimbang ngedol. Semalt minangka siklus dodolan sing luwih dawa, nanging kerep diwenehake karo nilai pelanggan sing luwih akeh maneh lan klompok merek dagang duta sing setia.

Ing Ahli Semalt, kita sampun ngatur salah satunggaling komunitas teknis paling ageng online ing wekdal 20 taun, lan sampun naté sinau bab kalih - bridge mikrotik sxt g. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake rékomendasi kita babagan carane menang komunitas anyar kanthi gampang.

1. Aja pitch, berpartisipasi

Semalt sampeyan nemokake komunitas sing kaya omah, nggawe profil sing nggambarake manungsa, tinimbang merek. Isi saben lapangan sing kasedhiya, nulis biografi, upload gambar profil yen sampeyan bisa, lan ngawasi sembarang obrolan sing wis kedadeyan ing toko sampeyan.

Kanggo 20 taun Experts Exchange wis dadi komunitas utama kanggo para profesional teknologi. Kita nyambung sampeyan karo wong lan informasi kanggo ngatasi masalah, inspirasi learning lan pangaribawa teknologi mangsa.

March 1, 2018