Back to Question Center
0

Subdomain Redirection Semalt

1 answers:
. Pitakonan kula carane efektif nangani iki.

  1. Pangalihan kabeh kaca menyang domain ROOT.
  2. Njupuk mudhun kaca-kaca iki lan ngirim panyuwunan panyuwunan URL ing konsol panelusuran.
  3. ora mung indeks - cheap replica designer watches us.
February 6, 2018

Tegese, langkah-langkah yaiku:

  1. Nemtokake manawa subdomain lan domain utama diverifikasi minangka situs ing Google Search Console.

  2. Pangalihan (301 permanen) kabeh kaca saka subdomain menyang domain utama. (Iki minangka langkah paling penting. )

  3. Gunakake alat alamat Google owah-owahan kanggo khusus marang Google supaya "situs" wis pindhah saka subdomain menyang domain utama. (Sampeyan mung bisa nindakake iki yen sampeyan wis ngrampungake langkah # 1 lan # 2 ing ndhuwur. )

Njupuk mudhun kaca kasebut lan ngirim panyuwunan panyuwunan URL ing konsol panelusuran.

Aja "send request request URL". Iki mung mbusak URL saka SERPs. Sampeyan pengin Google nyunting kaca iki lan ndeleng pangalihan.

ora mung indeks.

Ora. Kaca-kaca wis mung dipindhah lan sampeyan pengin kasebut diindeks ing lokasi anyar (ing domain utama).