Back to Question Center
0

Kudu nambah 30K kaca anyar menyang situs web 10K - masalah ahead? (SEO) - Semalt

1 answers:

Kita duwe kahanan karo situs web ngendi kita rencana kanggo nambah jumlah anyar saka kaca anyar. Domain luwih saka 10 taun, kira-kira 10 ewu kaca sing diindeks, lan tambahan sing direncanakake kira-kira. 30K kaca anyar.

Apa wae kepiye carane kudu kita tindakake? Apa kita kudu ngetokake release data sing bertahap? Apa sampeyan keprungu standar apa wae industri babagan pirang-pirang kaca anyar saben dina / minggu / sasi kudu ditambahake supaya katon alami lan ora entuk masalah karo Google? Aku - fotografia medellin estudiar por. e. Apa kita kudu ngrancang tambahan 5K saben minggu?

February 6, 2018
. Aku bisa ngatasi masalah iki, supaya kita bisa ngolah. Nanging yen kita ndeleng akeh kaca utawa akeh peringkat ing situs kabeh dumadakan, banjur kita bisa njupuk saka iku saka tim webspam manual. Dadi yen ora nggawe prabédan apa wae kanggo sampeyan ing wektu wanci metu, aku bisa nggawe panggonane mung sethithik lan tumindak kanthi langkah.

Lan iku relatif langka kanggo bisa nyelehake atusan ewu kaca ing web lan duwe kualitas apik tenan. Arsip koran minangka conto sing apik. Lan sampeyan isih bisa nggulung wong-wong mau menyang blok gedhe, nanging mung break sing munggah sing sethitik.

Yakin ana keprihatinan ing mbuwang nomer ageng halaman menyang situs sampeyan lan apa bakal dianggep spam utawa ora utawa duwe efek SEO negatif. Aku mung arep menehi perspektif wiwit aku rase sampeyan ing jangkoan sing aman lan kepiye duwe kepercayaan domain adil amarga age domain lan stabilitas.

Pengalaman aku iki.

Situsku bisa nambah luwih saka 3000 halaman saben minggu. Aku wis ditambahake minangka 100k kaca mung sawetara sasi. Aku duwe 500k halaman saiki. Aku uga duwe situs sing lawas karo tingkat kepercayaan lan stabilitas sing padha lan padha karo jumlah kaca sing padha.

Aku rumangsa yen wis akeh situs sing umur situs lan kemungkinan pangkat kepercayaan sing cukup dhuwur, aku rumangsa yen mbuwang kaca 30k ora bakal natoni lan nyatane bisa menehi manfaat. Punika ingkang kula aturaken.

Kestabilan situs lan kapercayan penting. Yen situs sampeyan dadi situs anyar, aku bakal ngelingake sampeyan nglawan. Nanging nduweni situs web sing wis digawé kanthi becik. Aku kerep nyenyet knot ing buntut saka situsku (lan liya-liyane) kanthi nganyari gedhe lan wis ngewangi manfaat saka kecepatan sing luwih gedhe nganyari bisa nggawa. Maneh, aku ora menehi rekomendasi iki kanggo situs sing luwih enom karo kurang dipercaya, nanging kanggo situs lawas sing luwih apik lan dipercaya, nganyari gedhe kedadeyan lan Google misale jek nangani kanthi apik. Temtu Google bakal miwiti laba-laba lan indeks situs luwih cepet kanggo periode lan panggonan ing SERP bakal entuk sawetara wektu kanggo entuk, nanging ing sadawane dalan ana pengaruh ing tayangan lan klik sing nguntungake pemilik situs.

Yen sampeyan gemeter babagan apa aku ngandika, banjur muter metu ing bagean. Yen sampeyan duwe kaca 30k, banjur 10-15k kaca kudu oke. Aku nyaranake 1-2 sasi kanggo nyedhiyakake kuwi sadurunge nggawe update liyane. Secara pribadi, aku bakal ngilangi munggah dadi 2 update 15k utawa mung nganyari kabeh kanthi bebarengan.

Maneh, aku durung tau ndeleng efek negatif lan aku percaya lan kualitas isi. Yen isi sampeyan rada tipis, mesthine sampeyan kudu ngilangi. Yen sampeyan duwe kapercayan kanthi lengkap ing isi sampeyan, mesthine kudu kandel.

BTW- Aku wis nggarap situs ukuran gedhe nganti 15 taun utawa luwih. Aku ora tau duwe masalah karo update gedhe. Manawa bisa dadi medeni. Iku tansah dianjurake supaya aman yen sampeyan ora bisa menehi masalah apa wae.

Sampeyan takon pitakonan saka perspektif SEO mung, nanging aku bakal kaya prihatin karo UX lan pandhu arah kanthi nambah luwih akeh kaca. Respons ing SEO wis rampung supaya aku pengin nambah sisih liyane sing aku ngarep-arep wis ditangani.

Carane bakal situs katon sadurunge lan sawise, lan carane pengunjung ngerti babagan kaca anyar iki? Apa Nilai tambah sing ora ana sadurunge? Apa ana rencana promosi kanggo nuntun lalu lintas menyang isi anyar? Akeh perkara sing ana ing pikiran ngluwihi SEO. Yen ora ana karya sing direncanakaké, lalu lintas situs sakabèhé lan SEO bakal nandhang sangsara uga.