Back to Question Center
0

Semalat: Apa kuwi kaya "subdomain match tepat"?

1 answers:

Domain match pas Google Ngunggahake SEO uga publicized (kalebu ing podcast Stack Semalt anyar). Nanging apa ana bukti sing "subdomain match tepat" entuk kabeh jenis dorongan?

Aku ngomong babagan bedane antarane tembung. conto. com vs wordexample - ducati oakley. com (lan mungkin tembung. com / example ) ing telusuran "tuladha tembung".

(Wigati: Aku ora bener nganggep nggunakake teknik iki, aku mung krungu wong nyebataken lan aku tertarik yen ana bukti apa-apa. )

February 6, 2018

Aku nyoba sub-domain pas cocog wiwit 2002 nganti 2010. Iku ana ing situs sing nduweni informasi lokal babagan produk. Dadi sebagian besar URL kita kayata:

  tuladha. com / product / houston-tx. html 

nanging kita nyoba sawetara kutha-kutha sing entuk sub-domain:

  dallas-product. conto. Tuladha 

Iki "sub-domain cocog tepat" mlayu sawisé taun nanging ora tau ditingkat luwih apik tinimbang kutha sing padha, malah kanggo istilah sing tepat.

Iku nyebabake akèh pangobongan:

  • Luwih angel nyiyapake lingkungan test
  • Awit kita wis ngemot karo gaya URL kita kudu duwe kode cilik khusus kanggo ngasilake URL ing kasus kasebut. Kadhangkala para pangembang ngilangi lan mungkasi ngasilake gaya salah, saengga kita kudu nguji tes kasebut lan aturan pangalihan kanggo ngresiki kesalahane.
  • URL relatif ing header situs ora bisa digunakake kanthi cara sing padha ing sub-domain vs domain utama. Kabeh file umum ing situs kasebut kudu digawe khusus kanggo ngerti domain sing padha yen arep nggunakake pranala relatif.
  • Masalah karo "asal sing padha" kanggo JavaScript sing kadhangkala nyuwara situs mung kanggo kutha-kutha kasebut.

Amarga masalah kasebut, kita banjur pensiun sub-domain lan ngarahake URL bali menyang format normal.

Bubar Google wis ngumumake yen padha nyoba nada mudhun ngedongkrak peringkat wae sing cocog karo match domain. Aku ora tau ndeleng dorongan peringkat kanggo sub-domain match sing tepat, lan aku ora bakal nyana siji wektu sawisé diwenehi sing Google uga retak mudhun ing domain match tepat.

persis domain cocok sing kuat amarga padha duwe KEYWORDS tartamtu ing wong.

supaya sampeyan duwe sepatu situs.

lan pengin nyasarake sepatu abang

sepatu. com / red abang. sepatu.

bakal kerja. Sampeyan ora kudu mbutuhake subdomain.