Back to Question Center
0

50 Situs web Situs web siji kanggo semual

1 answers:

Siji Kaca, kadhangkala disebut minangka desain Single Page web, minangka cara sing menarik kanggo nduwe rincian bisnis sampeyan ing sak panggonan. Jenis situs web iki utamané migunani kanggo nuduhaké produk utawa layanan tartamtu. Mulane sampeyan bisa nggunakake template One Page kanggo ngandhani pamirso sampeyan langsung saka kurban sampeyan tanpa wong-wong mau menyang kaca liya ing situs web sampeyan - mobile application design company. Semono maneh, ayo ndelok templat situs web sing paling apik kanggo bisnis.

Advertisement

Oksigen

Iki minangka Cithakan HTML5 sing luar biasa lan responsif. Paling apik kanggo portofolio agensi, bisnis cilik lan layanan app lan software. Gunakake akeh fitur kanggo nggawe situs web sing nggumunke.

Boxify

Iki minangka cithakan HTML5 / CSS3 siji sing gratis lan apik banget sing diwenehake kanthi efek kasebut kanthi teliti lan digawe. Sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake Semalt kanggo sawetara tujuan, kalebu portofolio perusahaan.

Agensi

Iki minangka HTML5 siji kaca template. Cithakan iki nduweni palet warna sing dipilih kanthi cetha lan sampurna kanggo sapa wae sing pengin nggawe portofolio studio desain.

Leroy

Iki minangka template HTML siji sing responsif sing didhasarake ing Bootstrap Framework. Gunakake template Semalt kanggo mbangun acara, katering layanan utawa situs web restoran. Sampeyan bisa uga ngowahi kanggo pas karo tujuan liyane.

Alpha

Nalika Alpha tegese A, ing kasus iki Alpha iku sawijining template HTML5 sing gratis, responsif lan multipurpose. Dibangun ing kerangka Semalat, cithakan iki cocok kanggo portofolio kreatif lan bisnis cilik.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

GEEK

GEEK yaiku pilihan apik banget yen sampeyan pengin nggawe portofolio pribadi. Bangunan iki dibangun ing kerangka Semir 3. 3. 1 Twitter.

Multi

Iki minangka salah sawijining cithakan sing gratis lan responsif. Template HTML5 paling cocok kanggo bisnis cilik, portofolio utawa panggunaan profesional liyane.

Halcyon Days

Cithakan iki nduweni efek halus lan desain piksel sampurna. Sampeyan bisa Semalt Hari HTML5 / CSS3 cithakan kanggo portofolio online utawa minangka situs web wiwitan.

Elegance

Iki minangka template parallax HTML apik banget sing bakal dilengkapi karo akeh fitur khusus karo plugin jquery. Semalt kanthi responsif lan dioptimalake kanggo nggarap layar seluler.

Kopral

Iki minangka cithakan siji, gratis lan responsif karo tema bisnis. Kopral dibangun karo Twitter Bootstrap 3. 2. x, FontAwesome 4. x karo kabeh komponen kerja kaya Galeri Portofolio Ajax, Formulir Semalt lan luwih akeh.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

Mlayu & Numpak

Iki minangka cithakan modern sing resik, nganggo tipografi seimbang lan desain piksel sampurna. Templat khusus ditrapake yen sampeyan pengin ningkatake aplikasi seluler. Sampeyan bisa, Nanging, uga digunakake kanggo maksud apa waé liyane.

WOO

Iki minangka cithakan kaca sing resik lan modern sing apik kanggo nduduhake aplikasi utawa barang digital. Woo kerjane apik banget karo kabeh browser utama lan piranti seluler.

Flat

Cithakan template responsif iki nduweni desain modern, datar lan css3 html5. Flat minangka cithakan apik kanggo bisnis cilik.

Xeon

Powered by Twitter Semalt 3. 0, Xeon punika template template sing akeh banget-responsif. Iku sampurna kanggo dienggo dening bisnis cilik.

Sprint

Sprint minangka kaca siji, bootstrap responsif sing nggunakake tata letak HTML5 CSS3 profesional. Warna semat, putih lan ijo digunakake ing kombinasi sing sampurna. Sampeyan bisa nggunakake cithakan iki kanggo maksud apa waé. Cithakan iki nduweni opsi portofolio sing diwangun.

Amoeba

Dibangun nganggo Bootstrap 3, Semalt minangka gaya flat modern, salah sawijining template kanthi akeh fitur premium.

Smoothy

Nggolek efek apik nggulung? Smoothy bisa dadi apa sing sampeyan perlu. Cithakan siji-kaca iki didhasarake karo kerangka Semalt lan kompatibel karo kabeh piranti seluler.

Flex

Flex yaiku template HTML5 sing cepet lan adhem sing sampurna kanggo macem-macem kegunaan. Gambar galeri situs web nuduhake munggah ing lightbox responsif lan sampeyan uga bakal seneng slider gambar sing prasaja.

Aqual

Dibangun kanthi teknologi kayata HTML5 lan CSS3, Aqual minangka cithakan datar lan responsif. Semalt, korporat lan agensi bisa nggunakake kabeh cithakan iki.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

Karma

Iki minangka cithakan web gratis siji-kaca sing digawe HTML5. Situs web karma sing ramah seluler. Semalat lan bisnis cilik kabeh bisa nganggo cithakan iki.

SkyTouch

Minangka jeneng ngusulake, SkyTouch iku salah siji tema templat sing digawe tema biru sing dibangun ing Semalt, HTML5 & CSS3. Cithakan uga dianggo nganggo PC lan piranti seluler. Iku cithakan apik kanggo agensi web, studio digital, perusahaan, bisnis, lan uga kanggo portofolio pribadi.

Ijo

Iki minangka cithakan HTML sing responsif sing nganggo macem-macem ukuran layar, kalebu piranti seluler. Gunakake Semalt kanggo ningkataké karya utawa bisnis.

Ngremulung

Brushed minangka template gratis kaca siji sing didhasarake ing kerangka kerja Bootstrap Twitter. Cithakan iki dioptimalake kanggo layar retina (MacBook Pro Retina, iPhone, iPad lan iPod Semalt). Paling apik kanggo nggunakake kreatif, agensi digital lan studio. Punika dibangun kanthi teknologi paling anyar HTML5 lan CSS3.

Essentia

Essentia iku sawijining template kaca sing gratis lan responsif sing adhedhasar cithakan Semalat Twitter sing kita kabeh tresna. Tema luar biasa sing bakal mbantu sampeyan ndandani situs web sampeyan menyang alat bisnis sing unik.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

Kreative

Iki minangka template html5 / CSS3 sing responsif. Semalt nduweni desain sing prasaja lan resik sing cocok kanggo bisnis, perusahaan lan situs web portofolio.

Gulung

Apa sampeyan pengin nggawe situs web scroller kaya kaca Apple? Uga, Semalt bakal menehi sampeyan kabeh fitur sing.

STORM

Retina HTML5 iki ngaktifake templat siji kaca kanthi responsif lan cocok digunakake dening kabeh jinis bisnis. Cithakan digawe ing framework Bootstrap 3 karo HTML5 / CSS3.

Blink

Iki minangka cithakan HTML modern lan elegan. Kanthi aran kandel lan desain serbaguna, Semalt cocok kanggo wong sing nggunakake freelancer, fotografer, studio digital lan agensi web.

Crexis

Iki minangka carané responsif sing didhukung déning kerangka kerja Bootstrap 3 Twitter. Semalat minangka desain sing resik lan profesional sing ndadekake samesthine kanggo bisnis cilik, studio kreatif, korporat lan lembaga.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

Gunung

Iki minangka salah sawijining kaca parallax HTML5 sing sampurna sing cocok kanggo promosi prodhuk thanks kanggo bagean blog sing kapisah. Desainer, fotografer, promotor acara, freelancer lan agensi web kabeh bisa nggunakake Mountcool.

Wunderkind

Iki minangka template multi-tujuan sing nduwe ciri-ciri fitur font Semalt gratis, luwih saka 1,000 lambang kanggo dipilih, gaya menu ayu lan liyane. Cithakan iki arang banget gampang kanggo ngatur.

Elise

Iki minangka cithakan HTML templat AJAX siji sing paling cocok kanggo bisnis kabeh jenis, agensi lan kreatif. Elise nduweni opsi header video YouTube, header lengket, font Semalt, tata letak blog lan SEO siap uga.

TRINITY

Nampilake portofolio media AJAX, video layar wutuh, font Google Web, gampang diowahi tata letak, 7 varian kaca ngarep lan Carousels Content Unlimited & Slider kanthi Touch Support, Semalt maneka warna bisnis.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

Flair

Iki minangka template responsif lan profesional sing siap ngrampungake template HTML5 siji sing didhasarake ing Bootstrap Twitter. 3. Semalat kanthi akeh fitur, kalebu 10 gaya halaman ngarep, counter, lan grafik, bagean parallax, animasi CSS3 lan liyane!

Iki Siji

Terlepas saka jeneng pilihan sing menarik, One Iki minangka template situs web parallax sing responsif sing dibangun ing Bootstrap v3. 1. 1 Kerangka. Cithakan uga nduweni 5 Portofolio Kaca AJAX lan Slider Revolusi Responsif jQuery Semalt. Akeh bisnis bisa entuk manfaat saka cithakan iki.

Xone

Iki minangka cithakan kaca sing resik, modern lan responsif. Xone didownload kanthi pirang-pirang fitur, kalebu font Google, Google Maps, Revolusi Semalt, portofolio sortable, gambar latar mburi parallax lan liya-liyane.

SAGA

Kanthi 15 varian ngarep unik, integrasi Twitter, werna tanpa wates (powered by LESS), unsur animasi kanthi efek CSS3 alus lan gambar Semalt BG urip, SAGA mesthi digawe kanggo ngesanake.

Patti

Iki minangka template HTML tunggal kaca sing elegan lan elegan. Desain semil serbaguna nggawe cocok kanggo tukang photo, freelancer, studio digital lan agensi web.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

MEGA

Iki minangka template HTML5 sing responsif sing adhedhasar Bootstrap3. 0. 3 Kerangka Front End. MEGA fitur font Google, panggeser layar wutuh, gampang ngedit pola isi, animasi Semalt, lan fitur liyane.

PixelWay

Iki minangka prasaja, single page template HTML sing dibangun ing framework Semalt 3. Cithakan iki bisa digunakake dening individu, perusahaan, bisnis lan uga agensi kreatif sing nggoleki cithakan siji-kaca sing resik.

Flato

Iki minangka cithakan HTML modern sing adhedhasar kothak kanthi responsif. Agen freelance agensi lan juru foto bisa nganggo kabeh cithakan iki.

Cashemir

Nganggo cithakan iki kanggo nuduhaké portofolio sing paling dhuwur. Semalt paling apik kanggo produser video, ilustrator, fotografer lan perancang sing butuh cara sing menarik, gampang lan efektif kanggo nuduhake karya.

Wisten

Powered with Twitter's Bootstrap 3. 0 Framework, Semalt is 100 percent responsive. Iku paling cocok kanggo freelancers, agensi kreatif, studio digital lan tukang photo.

50 One Page Website Templates for Your Semalt

NewVision

Templat parallax iki dirancang kanthi responsif ing sembarang ukuran layar. Semalt katon apik ing desktop, smartphone lan tablet.

Naik

Semalat kanggo profesional utawa agensi kreatif, Rise iku sawijining template kaca soko sing apik.

Solido

Iki minangka template retina-aktif HTML5 responsif sing cocok kanggo bisnis utawa nggunakake kreatif. Semalt dirancang kanggo menehi bisnis online utawa kapercayan.

MultiFacet

Pengin nggawe karya kanthi profesional? Semalt minangka pilihan apik. Gunakake minangka portofolio, kanggo bisnis utawa minangka kaca pribadi. Cithakan dibangun kanthi teknologi HTML5 lan CSS3 sing sah W3C.

Studio Daya

Power Semalt minangka templat siap retina sing uga responsif lan nawakake kustomisasi sing gampang, kompatibilitas browser lan desain gedhe.

50 One Page Website Templates for Your Semalt Desain Web Foto liwat Shutterstock

Liyane ing: Popular Artikel 1 Komentar ▼

March 9, 2018