Back to Question Center
0

5 Metode Out-Of-The-Box Kanggo Ngapikake SEO Sampeyan Kanthi Media Sosial - Kawruh Saka Semalt

1 answers:

Apa sampeyan kepengin nyinaoni peringkat ing mesin panelusuran?

Apa sampeyan kepengin nggunakake media sosial kanggo nambah kinerja SEO sampeyan?

Media sosial nduweni manfaat sing substansial ing asil panelusuranmu, lanDominasi sosial sing urip bisa ningkatake posisi telusuran.

Ing penulisan, Jason Adler, Customer Success Manager of Semalt Layanan Digital, nyedhiyakake limang cara, ing endi, sampeyan bisa nggunakake media sosial luwih apik peringkat rangking sampeyan.

# 1: Nggawe pranala karo jaringan sosial

Sadurunge, peringkat Google didhasarake ing bangunan link tanpa anakualitas pranala sing dikonsep individu. Lajeng, Google wiwit nimbang kualitas link sasampunipun mangertosi menapawis manipulating peringkat liwat nggunakake pranala palsu.

Awit situs sosial adhedhasar panguwasa web, pranala ing situs ikiasring dianggep dadi kualitas sing luwih dhuwur. Malah ing kasus sing sampeyan duwe kaca Facebook anyar, mesthine bisa peringkat dhuwur amargaPanguwasa lengkap Facebook.

# 2: Tambah nomer pandherekamu

Situs kanthi nomer ageng pandherekipun ingkang langkung sae langkung gampilmesin. Para panuntun dhasar sing duwe rating dhuwur ana ing platform media sosial, lan akeh wong sing interaksi utawa aktifsawetara cara.

Obrolan bisa uga minangka wangun retweeting isi, repining pin,nulis ulasan ing Google+ utawa malah ngirim sampeyan tweet..Mulane, manawa jumlah pandherekanku terus saya tambah.

# 3: Mesthekake yen isi sampeyan bisa dituduhake lan ditelusuri

Platform sosial kayata Pinterest ndadekake informasi sampeyan bisa diterbitake landitelusuri. Platform menginspirasi enggo bareng kanthi nyata. Pangguna nglebokake pin ing kapentingan menyang papan lan nyebarake menyang liyanePinterest fans.

Contone, sampeyan bisa nggawe kiriman ing Facebook ditelusuri ing panelusuranmesin kanthi ngatur tab privasi Facebook lan ngaktifake mesin telusur liyane kanggo nyambung menyang timeline.

# 4: Njamin tulisan sampeyan nggunakake tembung kunci

Kunci situs penting kanggo situs sampeyan, kampanye iklan mbayar, lan blog, lan kanthi mangkono,Sampeyan ora bakal bisa nemokake yen tembung kunci sing pinunjul karo isi sosial sampeyan.

On Pinterest, cara sing bener kanggo pangkat ing posisi sing luwih apik ing mesin telusuryaiku kanggo njamin menawa papan utawa pin sampeyan duwe tembung kunci. Kajaba iku, riset nampilake kanggo video YouTube bisa nambah lalu lintas menyang blog,saluran, lan situs web manawa disorot ing profil sampeyan.

Nggunakake tembung kunci ing kiriman Facebook sampeyan uga bisa nyebabake peringkat luwih apik.

Tembung kunci mesthekake yen isi sampeyan ditelusuri lan nalika kedhaftar nelusurkanggo tembung kasebut, isi sampeyan bakal dadi sing pisanan.

# 5: Nggawe dhaptar lokal

Priksa manawa usaha sampeyan duweke listing selaras ing Google + sing wis sampeyandata lan alamat sing penting. Iki bakal ngaktifake klien sampeyan maneh organisasi sampeyan langsung ing Google.

Kesimpulan

Nggunakake situs sosial minangka intervensi marketing bisa dianjurake banget, nangingbisa malah ditingkatake kanthi nambahake supaya bisa nambah SEO.

Siji bisa uga yakin yen situs sosial bisa nambah peringkat.

November 27, 2017
5 Metode Out-Of-The-Box Kanggo Ngapikake SEO Sampeyan Kanthi Media Sosial - Kawruh Saka Semalt
Reply