Back to Question Center
0

5 Piranti sing Semt Rekomendasi Kanggo Saben Blogger Awal

1 answers:

Supaya sampeyan miwiti blog sampeyan. Sugeng! Mungkin sampeyan pengin nggawe urip karo,utawa sampeyan mung pengin nuduhake tayangan saka liburan paling anyar karo kanca lankulawarga. Salah siji cara, ana akeh cara sampeyan bisa nggawe blog katon apik tenan lan profesional.Julia Vashneva, Customer Success Manager Semalt Layanan Digital, nyaranake alatsing penting kanggo sapa waé sing pengin miwiti blog.

1. Proofreader

Spellcheck apik, nanging ora tansah bener. Gumantung ing platform blog panjenengan(Blogger, Wordpress, lan liya-liyane), sampeyan ora duwe fungsi spellchecking ing kabeh. Lan malahyen sampeyan mikir tulisan lan tata bahasa sing sejajar karo donya sing dipelajari, bakal macasok dong mirsani kabeh sing ora sampurna. Ing kasus iki, aku nyaranake Grammarly. Grammarlyyaiku plugin gratis, sing dirancang kanggo nulis praktis. Iku kanthi otomatis ngecek kabehtulisan sampeyan kanggo kasalahan umum lan maju banjur menehi saran babagan cara ndandani.

2. Gambar kamus

Sampeyan kudu duwe sumber sing bisa nampilake gambar sing apik-apik. We liveing masyarakat visual, lan nalika wong maca online, dheweke kepengin weruh warna langrafis..Yen sampeyan pindhah menyang bab pisanan sampeyan nemokake ing Google, sampeyan bakal mbukak risikodiunggahaké sacara ilegal. Kabar apik yaiku ana situs sing bisa ditemokakebantuan! File Morgue lan Wikimedia Commons iku rong panggonan sing bisa didownloadfoto stock sing gratis tanpa ijin sing aman saka fotografer.

3. Kalender utawa Planner

Wong kaya blog sing diupdate sacara teratur. Pembaruan kerep makna sing luwih gedhe lan luwih akehpengabdian sing ditindakake, sing tegese publisitas lan sukses kanggo blog sampeyan. Palingahli nyaranake ngupdate blog paling sethithik telu utawa kaping papat seminggu - nangingyen sampeyan ora ngrancang kiriman luwih dhisik, sampeyan bakal mbukak gagasan! Sawetarabloggers luwih seneng nulis kalender pen-lan-kertas nalika liyane nggawe dendaspreadsheets ing komputer. Either way, priksa manawa sampeyan bisa mbayangake kabehtulisanmu kanggo sawetara minggu sabanjuré supaya sampeyan ora bisa mbukak konten!

4. Keyword Researcher

Kata kunci, SEO, lan tag bisa uga kaya mumbo-jumbo kanggo blogger anyar, nangingLearning wong-wong mau bisa ngirim blog menyang ndhuwur asil panelusuran mesin.Ide inti konco SEO (optimisasi mesin telusur) yaiku sing milihtembung wong bakal nelusur manawa padha nggoleki blog sampeyan. Tuladhane,artikel iki bakal duwe kata kunci kaya "blogging," "optimasi blog", dll.Iku apik kanggo nduwe tembung kasebut bola-bali ing artikel sampeyan supaya golèkmesin bisa nemokake luwih gampang. Nalika akeh platform blog kalebu cara kanggonyisipake tembung kunci dhewe, piranti kaya Google Keyword Planner bisa nuduhake carane akehwong goleki tembung kunci saben dina, supaya sampeyan bisa nemokake sing paling populer.

5. Analytics

Maneh karo sisi teknologi, piranti analitik kaya Google Analytics bakal mangsulipinten pinten-pinten tiyang ngunjungi blog panjenengan, utawi minggu kepungkur, punapa mawon. Iku uganuduhake carane nonton nemokake situs sampeyan lan istilah telusuran sing paling populer, sampeyanuga bisa mangerteni kiriman sing wis diwenehi perhatian paling akeh. Nalika analytics anacantik khas ing platform blog saiki, manawa sampeyan ngerti kabeh fungsisaka alat iki supaya sampeyan bisa nglacak readership lan sinau babagan apa sing nggawe blog sampeyan metu.

Blogging bisa dadi hobi gedhe lan profesi sing duwe bathi, nanging mlaku ing blog,tenan, mbutuhake akeh usaha. Saka pengalaman Semalt , alat tengenbakal ngurangi wektu belajar nyoba lan nyoba supaya luwih gampang langsung menyang ndhuwur.

November 27, 2017
5 Piranti sing Semt Rekomendasi Kanggo Saben Blogger Awal
Reply