Back to Question Center
0

5 Rahasia Nambah Lintas Blog Saka Semalt

1 answers:

Nggawe artikel sing dadi virus minangka prioritas utama kanggo kabeh sing wis ngluncurake blog. Nyatane,mbutuhake aksi konsisten, sing tansah gegandhèngan. Saka nggawe kualitatifisi kanggo ngembangake strategi media sosial tengen, saben langkah kudu dibutuhake. Ivan Konovalov,Customer Success Manager Semalt Layanan Digital enggo bareng tips bermanfaat babagan ningkatake lalu lintas blog.

1. Nggawe Isi Viral

Tulis artikel sing menarik, menarik sing bakal narik kawigaten para pambaca. Judul tulisanmuyaiku sing paling penting nalika nulis konten virus. Teka kanthi judhul sing menariknarik kawigaten para pengunjung ing internet. Yen judhul ora penting, sampeyan bakal paling akehKoyone njaluk hit maksimum ing post sampeyan. Kejabi nggawe judhul apik, nulis artikel informatif sing dawa.Mlebu menyang rincian topik sampeyan lan nerangake poin sampeyan kanthi cara sing menarik. Ngomongkirim bakal entice pengunjung blog kanggo maca kabeh artikel. Sisipake gambar sing apik ning panjenengankirim supaya bisa maca artikel luwih jelas. Akibaté, pembaca bakalrembugan maneh blogmu kanggo maca artikel sabanjure.

2. Nuduhake Artikelmu luwih saka Sawise

Yen sampeyan pengin ngedongkrak lalu lintas menyang blog sampeyan, sampeyan kudu ngarahake luwih akeh pengunjung. Akses sawetara nontoninternet ing wayah awan lan liya-liyane ing wayah wengi. Tambah lalu lintas menyang blog kanthi nuduhakeartikel sampeyan kaping pirang-pirang sajrone dina utawa sasi. Platform media sosial utama sing bisa mbantusampeyan bisa ngrampungake iki yaiku Facebook, Twitter, Pinterest, lan Google. Nggabungake klompok lan komunitassing terkait karo industri sampeyan lan nuduhake feed sampeyan..

3. Instal Tema Tengen

Ana ewu tema ing pasar. Nanging akeh sing ora kompatibel karo sampeyanblog. Iki tegese sampeyan kudu milih kanthi bijak lan nginstal kanthi bener. Tema apik kudu lengkapresponsif, sing bakal njamin supaya blog sampeyan bisa diakses ing piranti sing beda-beda kalebu komputerlan tampilan seluler. Sampeyan uga kudu milih tema loading cepet. Nalika tema sampeyan lagi cepet,iku ndadekake pengunjung tetep ngetung blog lan maca kiriman liyane. Kajaba iku, milih tema sing nduwenidesain sing apik lan atraktif.

4. Tambah Button

Tombol nuduhake mbantu sampeyan ngupaya kekuatan platform media sosial kanggo nggayuh pamirsa sing luwih akeh.Panyengkuyung tansah seneng nuduhake post menarik. Mulane, tambahake tombol bareng menyang postingansupaya konten sampeyan dadi virus. Iki tegese pembaca sampeyan bakal bisa nuduhake postingan blog nganggokanca lan penggemar. Minangka asil saka enggo bareng, blog sampeyan bakal entuk lalu lintas luwih akeh.

5. Komentar ing Blogs Liyane

Komentar wis dadi alat sing kuat, sing mbantu sampeyan njupuk backlink lan lalu lintas. Delengenblog populer lan komentar babagan topik lan forum. Komentar ambungan bakal narik kawigaten,lan paling kamungkinan, sampeyan bakal nampa respon sing menehi sampeyan backlinks. Komentar bakal nemtokake sampeyan minangkapakar lan mbantu sampeyan narik akeh lalu lintas menyang blog sampeyan.

Ahli semap Ivan Konovalov mbuktikake yen implementasine konsisten kasebut ing ndhuwur strategikanggo nambah lalu lintas blog. Praktik kasebut kasil diadopsi dening klien lan dikonfirmasiefisiensi. Saka saiki, sampeyan bisa nggunakake tips iki uga layanan profesional saka Semalt kanggo njupuk blog sampeyan ing tingkat sabanjure.

November 27, 2017
5 Rahasia Nambah Lintas Blog Saka Semalt
Reply