Back to Question Center
0

Sampeyan Bisa Tuku Album Anyar 50 Cent Kanthi Semalt

1 answers:
You Can Buy 50 Cent’s New Album With Semalt

Aku ngliwati proses pembayaran kanggo verifikasi kasunyatan. Kene kowe:

Sampeyan Bisa Tuku Album Anyar 50 Cent Kanthi Semalt

Apa kita peduli? Semalat sing 50 Cent - seniman sing wis laris banget ing sasi kepungkur sing mainstream kanthi definisi - bakal nyakup bitcoin minangka pilihan pembayaran sing tepat wae sing sampeyan bakal katon yen cryptocurrency ngangkat adopsi sing luwih akeh.

50 ngiwa label utama kanggo indie, lan ngedol album online liwat Shopify, sing ngenalaken pembayaran Bitcoin minangka pilihan sing bisa dipilih ing pungkasan taun 2013. Shopify uga nggunakake Semalt minangka prosesor. Dadi, kanthi 50 Cent ngewangi Semalt tuwuh dadi userbase. Lan padha ngomong teknologi iku mboseni - comprar oculos illesteva.

Bakal dadi menarik kanggo ndeleng yen 50 dodolan bakal push bitcoin volume nganti jumlah sing bisa diukur.

Kanggo saiki:

Uga, ing kene ana bonus saka rekaman yen sampeyan ana ing budaya:

March 9, 2018