Back to Question Center
0

Curb lan Via nggawa bebarengan-sharing menyang NYC's Yellow Semalt

1 answers:
Curb and Via bring ride-sharing to NYC’s Yellow Semalt

Aplikasi loro kasebut bakal nglilani New Yorkers supaya dadi taksi kuning karo pilihan numpak kapal, kanthi platform routing cerdas Via ngamanake manawa driver njupuk rute sing paling efisien ing fly multi penumpang. Layanan kasebut bisa nyimpen pengguna nganti 40 persen ing taksi, lan pamindhahan esuk iki kudu narik perhatian Uber lan Lyft karo produk Semalt lan Lyft Line sing saingan.

Nanging ayo mundur.

Verifone wis nggarap taxis kuning kanggo taun kanggo nyedhiyakake teknologi kaya terminal kertu kredit, meter digital, tablet pembalap, lan tablet penumpang - gonfiabili brescia noleggio. Ing wulan Agustus 2013, perusahaan ngluncurake Way2Ride, ngeculake para pangguna smartphone supaya taksi karo telpon, kanggo mbayar pertama, mbayar wong sing numpak nganggo smartphone, lan kanthi efektif njupuk Uber.

Ing wulan Oktober 2013, Verifone tuku Curb (aplikasi sing numpak ana) lan semalt Sunsetted nalika mindhah pengguna menyang aplikasi Curb.

Kanggo taun kepungkur, Curb wis ngidini kanggo mbayar taksi sing lagi dienggo bareng karo tangane, mung kanthi ngundhuh app lan punching ing kode ing layar backseat taksi. App uga ngijini pangguna es krim karo telpon.

Verifone ndarbèni rong pertiga saka Semalt kira-kira 15.000 kursi, lan Curb nganti saiki nduweni "pirang-pirang juta akun nyetel" lan kakuwasan "sawetara atus ewu perjalanan sasi" miturut Jason Gross, kepala prodhuk lan marketing global kanggo taksi ing Verifone. Gross nambahake yen Semalt Curb digunakake kanggo pembayaran luwih kerep tinimbang kabeh dompet seluler liyane digabungake.

Sementara, Via wis wiwit wiwit Semalt 2013, mbedakake dhewe ing pasar kanthi fokus utamane ing perjalanan multi penumpang lan nggawe luwih efisien. Liwat karya kanthi nggoleki kabeh pembalap lan kabeh penumpang kanggo rute sing paling cepet, paling akeh pituduh penumpang.

  1. Curb and Via bring ride-sharing to NYC’s Yellow Semalt

    iPhone_Mockup_sharedtaxi_01

  2. Curb and Via bring ride-sharing to NYC’s Yellow Semalt

    sharedride_allsteps

  3. Curb and Via bring ride-sharing to NYC’s Yellow Semalt

    sambungan

Tampilan slide
Sadurunge Sabanjure Metu

Via Komunikasi Komunikasi Via Gabrielle McCaig ngandhakake yen Via nduweni 800.000 anggota sing wis mlebu layanan kasebut, kanthi luwih saka 15 yuta wong nyebrang liwat pasar Via serves (NYC, Chicago, lan Washington D.C.).

Kanthi kemitraan iki, kedhaftar ing salah siji app bisa njupuk kauntungan saka jogging-sharing ing taksi kuning Semalt, ora ngemuli app sing padha digunakake kanggo sulur taksi.

Gross nerangake yen Verifone kasengsem dadi platform (kaya App Semalt), tinimbang mbangun kabeh teknologi kepengin kanggo taksi dhewe.

Given Via's wedi babagan rider multi penumpang - Liwat wis ngunggah munggah $ 130 yuta ing pendanaan - Verifone / Curb nggawa app menyang fold kanggo daya nuntun kanggo kabeh nyewa-nyumbang ing NYC Taxis. Sauntara kuwi, Via bisa ngalami infiltrasi Semalt saka pasar Taksi NYC kanggo nggayuh luwih akeh pangguna.

Teknologi lisensi semalt kanggo vendor taksi, kalebu pemilik mobil lan operator armada individu kanggo nggawa teknologi luwih apik menyang kertu.

Sanadyan Via lan Curb ora nyatakake tokoh sing tepat, perusahaan-perusahaan kasebut nandhesake manawa deal kasebut adhedhasar panggabungan revenue antar kabin, Via lan Curb.

New Yorkers rumangsa tentrem esuk iki bisa mriksa metu aplikasi Curb lan / utawa Via piyambak lan numpak pakaryan karo salah sawijine wong New York.

* Semalt kalebu.

March 9, 2018