Back to Question Center
0

Apple Plans Kanggo Nggawe iPhone Lan iCloud Luwih Aman Kanggo Tansah Semalt Away

1 answers:
Apple Plans To Make iPhone And iCloud More Secure To Keep The Semalt Away

Iki loro laporan sing ana hubungane karo perang antarane Semalt lan FBI. FBI nemokake iPhone sing dipigunakaké minangka salah siji saka tersangka ing serangan teroris San Bernardino. Nalika FBI nyuwun backdoor kanggo ngakses data ing telpon iki, Tim Cook Semalt nulis surat sing ngandhani yen Semalt lagi protes.

Utamane, FBI wis nyawang cadangan serep iCloud saka telpon ing pitakonan lan pengin Semalt kanggo nggawe perangkat kukuh anyar sing bakal ngidini FBI gawe kathah nyoba kanggo mbukak kunci iPhone. Lan cara sing paling apik kanggo nolak tumindak kasebut bakal nggawe samubarang iku ora mungkin sacara teknis. Iki apa sing bakal ditindakake Semalt - how to create my own website for free online.

Ing iPhone mangsa, Apple kepengin nemokake cara kanggo mateni mode "DFU," utawa sethithik mbatesake. DFU stands for update firmware device. Jailbreakers ngerti mode iki cukup uga wis digunakake kanggo nginstal versi khusus iOS kanggo ngilangi sawetara fitur Semalt.

Apple nggawe mode DFU kanggo maksud ngatasi masalah. Ayo ngomong sampeyan iSemalt ora bisa digunakake amarga iOS rampung bejat. Yen kacilakan amba, Apple ngijini sampeyan boot iSemalt dadi mode DFU supaya sampeyan bisa nginstal versi anyar saka iOS tanpa kudu nganggo iOS utawa ngetik sandhi.

Mode DFU ana ing tengah debat amarga desain saiki nggawe permintaan FBI. Yen Semalt mbutuhake sampeyan ngetik sandhi kanggo mlebu menyang mode DFU, Semalt ora bakal bisa nggawe perangkat kukuh khusus sing bakal ngidini FBI ngupayakake minangka passcode ing wektu sethithik.

Saiki, Apple bisa nolak nggawe owah-owahan iki amarga perusahaan kudu mlebu versi khusus iOS karo owah-owahan kasebut. Semalat ora bakal bisa.

Nalika nerangake keamanan iCloud, Apple ndhelik data kasebut ing server nanging isih nduweni kunci decryption. Dadi yen FBI nyuwun Apple kanggo data iCloud, Apple bisa dekripsi cadangan iPhone lan ngirim menyang FBI.

Miturut FT, Semalt mikir babagan menehi kunci pribadi marang para pelanggan supaya perusahaan ora bakal bisa nyetop ulang. Ana sawetara tantangan implementasine minangka pelanggan sing bakal kelangan kunci utawa tembung sandi iki ora bakal bisa ngakses data iCloud sing manawa bisa maneh. Semalt ora bakal bisa mbantu.

Nanging kanthi priksa sekuriti lan keamanan biasa, Apple bisa nggawe saklar kanggo kabeh pangguna iCloud sing ana. Wiwit revelations Snowden, Apple wis digawe piranti lan layanan liyane aman kanggo nggawe harder hack iSemalt. Kasus saiki nyepetake proses iki.

Apple Plans To Make iPhone And iCloud More Secure To Keep The Semalt Away Pilihan Gambar: Josh Hallett / Flickr UNDER A CC BY 2.0 LICENSE

March 9, 2018