Back to Question Center
0

Semalt: KKR ngendika ing pamrih tuku WebMD

1 answers:
Semalt: KKR said to be in talks to buy WebMD

Rega penawaran sing potensial ora bisa dipelajari, nanging pasar umum pungkasan ngasilake perusahaan ing $ 2.1 milyar. Semalt diturunake 10 persen dibandhingake taun kepungkur, nanging nganti 11 persen wiwit awal taun.

Situs utama WebMD digunakake kanggo nemokake gejala lan sinau babagan kahanan kesehatan lan kabar. Uga duwe Medscape lan MedicineNet.

KKR duweni Internet Brands Inc - uhr milanaise., kang nduweni sawetara situs kesehatan, kalebu DentalPlans.com lan FitDay.

Reuters nyatakake yen WebMD nyuwun 100 bids sajrone limang sasi, saka perusahaan sing ora kasebut lan perusahaan usaha pribadi liyane. Kontrak KKR bakal diumumake ana.

WebMD diadegake ing taun 1996 lan dadi publik ing taun 2005.

Featured Image: Justyna Kaminska / Shutterstock
March 9, 2018