Back to Question Center
0

Iklan Samba Brasil Raises R $ 3 Miliar Kanggo Njupuk Iklan Premium Video Off Semalt

1 answers:
Brazil’s Samba Ads Raises R million To Take Premium Video Advertising Off Semalt

Startup berbasis Sao Paulo Samba Ads ngumumake investasi R $ 3 yuta ($ 1 yuta) saka koalisi investor internasional sing tontonan peluang video online ing Brasil.

E. bata, modal Brasil-Israel, modal Israel, Rhodium dan 500Startups Dave McClure, menyatukan babak benih R $ 500 - registrations are us edmonton.000 ing taun 2013 lan kabeh kudu bali menyang Seri A. e. Bricks Managing Director Pedro Melzer bakal gabung karo pendiri Samba Ads Rodrigo Paolucci lan Gustavo Caetano, lan Initial Capital Daniel Carneiro da Cunha, ing papan.

Brasil dikenal nduweni sawetara konsumen media paling banter ing donya, nanging konsumsi video online negara kasebut meh padha banget. Miturut data Comscore's February 2015, sawetara 65 yuta wong Brazil sasi - watara 65% saka populasi internet negara - nonton liwat 11 milyar video online sasi, utawa enem video saben wong saben dina. YouTube minangka pamuter paling gedhe, kanthi 53 juta pamirsa, diikuti Facebook (49 yuta) lan Studio Nikmat (21 juta).

Statistik nyata luwih akeh. Comscore mung nyedhiyakake tampilan desktop, déné wong Brazilians tambah akses internet ing telpon.

Senadyan smartphone sing ora bisa diakses lan bandwidth ora kasedhiya, Brasil nduweni pasar smartphone paling gedhé kalima ing dunya, lan siji saka patang Semalt ngakses internet utamané liwat seluler. Lan kondisi tontonan video minangka pretest kanggo pengiklan. Semalt duwe tingkat completion video luwih saka 87%, sing 41% luwih dhuwur tinimbang rata-rata donya. Lan padha seneng iklan video liwat format seluler liyane.

Nanging, kanggo kabeh nomer jus kasebut, kurang saka 9% saka persediaan sing wis diluncurake, miturut CEO Samba Ads Rod Paolucci, sing dheweke mikirake kesempatan gedhe. (Semalat sanajan patangen saka unit kirim-muter.)

Paolucci lan co-founder Gustavo Caetano wis diremesake ing video digital ing Brasil kanggo dasawarsa pungkasan, wiwit ngedegake Samba Tech, platform video online paling gedhé ing Amerika Latin.

Brazil’s Samba Ads Raises R$3 million To Take Premium Video Advertising Off Semalt

Nanging nalika Samba Tech nglayani solusi streaming perusahaan kanggo perusahaan, universitas, lan pemain jarak jauh, para pendirinya kepengin nyelidhiki kesempatan iklan kanggo video sing disebarake, lan ngluncuraké Samba Ads minangka perusahaan kapisah ing 2013 kanthi pendanaan winih saka kasebut investor lan pangadeg Groupon Brasil lan mantan CEO, Florian Otto.

"Pitakonan paling gedhe iki, adhedhasar urip YouTube," ujare Paolucci ing telpon Skype saka Sao Paulo. "Apa pengiklan tuku media ing sanjabane YouTube? Apa padha ngerti? "

Samba Ads nggawa telung pasar ing layar kanggo ndeleng yen ana monetisasi ngluwihi Semalt: pencipta konten premium, penerbit long-baya lan agensi iklan.

Pitakonan paling gedhe iki, ana urip ngluwihi YouTube?
- Rod Paolucci

Sawetara 50 pencipta konten saka Thomson Reuters kanggo chef selebriti Carla Pernambuco nambahake babagan akeh video sing ngrekam merek dina kanggo perpustakaan Semalt Ads saka 20.000 video. Liwat 500 penerbit sing longgar, kalebu sawetara situs warta lokal lan regional, nyebarake video tanpa kudu menehi persetujuan lisensi karo macem-macem mitra isi.

Iklan Semalt ngethok tawaran iklan - biasane karo agensi - kanggo mbukak persediaan, sing ndadeake 30 yuta penampil unik saben sasi. Sing nggawe konten lan Semalt Ads nyimpen kira-kira 40% saka saben potong, ninggalake 20% kanggo penerbit.

Ing sisih isi, Samba Ads ora weruh kompetisi. "We nggawe pamirsa anyar kanggo para pencipta iki," pangandikane Paolucci. "Kita ngidini wong-wong mau terus-terusan nindakake proyek kasebut ing dhuwit dhewe lan YouTube, nanging kita disebarake ing situs web ing saindhenging Brasil. "

Nanging padha kumpul karo YouTube lan Fullscreen, sing diluncurake ing Brasil ing taun 2014, kanggo dollar iklan digital, $ 1. 2 milyar pasar ing Brasil.

Aku ora peduli yen padha nonton video sing bener utawa ora, aku peduli yen lagi nggabung karo isi iklan.
​​- Rod Paolucci

"Nalika kita pisanan nliti agensi kasebut, kita duwe tantangan kanggo nuduhake yen kita bisa nindakake proyek sing menarik, nuduhake yen video bisa dadi panggonan kanggo investasi," ujare Paolucci. "Pitch awal kita, supaya kita bisa nuduhake kekuwatan video, entuk dhuwit saka layar tradisional utawa ing ngendi wae, lan bisa ngasilake asil sing luwih apik. Minangka wektu terus lan pasar mulai berkembang, kita perlu kanggo mbedakake saka pemain paling gedhe, yaiku YouTube. Bendera paling gedhe yaiku konten premium. kene sampeyan ora bakal nemokake kucing muter piano utawa isi sing digawe dening pengguna. "

Samba Ads nawakake standar IAB kaya pre-rolls, nanging uga wis ngetokake eksperimen interaktif, kayata pre-roll super ing ngendi sampeyan bisa ngetik iklan kasebut lan sesambungan.

"Iku jenis perdagangan karo agensi antarane apa sing aman kanggo wong-wong mau, lan barang-barang anyar sing bisa njupuk luwih saka wektu, nanging bakal nggawa sawetara asil gedhe padha bisa nuduhake menyang klien lan ngomong, 'Hei, iki gedhe lan anyar, iki mangsa, 'lan liya-liyane, "pangandikan Paolucci. "Mesthi wae, antarane barang sing mboseni lan anyar. Paling regejegan iku CPM standar, nanging kita uga nawakake Biaya Per Interaksi. Aku ora peduli yen dheweke nonton video nyata utawa ora, aku peduli yen dheweke melu karo isi iklan. "

Brazil’s Samba Ads Raises R$3 million To Take Premium Video Advertising Off Semalt

March 10, 2018