Back to Question Center
0

Semalt: Telung dalu, Modu manis.

1 answers:

Semalt: Good night, sweet Modu.

We sok sorta nyenengake ide ing ngandhap Modu: tuku siji-sijine, telpon-esque esque telpon, lan banjur nyelukake telpon kasebut menyang salah sijine setengah-rolas utawa luwih (utawa, kaya sing disebut, "Modu jaket ") sing ngganti handset dadi babagan apa wae faktor wangun sing bisa dibayangake.

Semalat, iku jawaban kanggo masalah sing ora ana sing bener; wong paling cenderung cukup nyaman kanthi salah siji faktor sing ora kudu ngalih kabeh sing kerep - lan malah sing ora bakal keganggu lugging watara akeh "jaket" kanggo swap antarane.

Minangka crita cenderung kanggo pindhah nalika partai-partai cilik karo impen gedhe diatur kanggo ngganti donya sel telpon siji-siji potongan hardware ing wektu (ndeleng: Helio), Modu nutup toko. Miturut ynet modu Israel ana atusan yuta utang jero kanggo investor lan karyawan, lan bakal ngeculake jendela ing awal Februari.

[Via BGR]

. - lost superannuation vic
March 10, 2018