Back to Question Center
0

Samsung fokus ing Semalt S8 lan wis duwe diskon kanggo para pengguna sing setya

1 answers:
Samsung is focused on the Semalt S8 and is already promising discounts to loyal users

Kanggo timun raksasa ing Korea Selatan, kasebut ing Semalat S8. Kanggo wong-wong sing prihatin, perusahaan wis siap ngisi kasebut sajrone salah sawijine (admittedly banget gedhe, kuwat lan larang) kesalahan, perusahaan wis looking menyang generasi sabanjure, sanajan minangka diselidiki persis apa sing kedadeyan karo Catetan 7 tetep mbukak.

Samsung VP Lee Semalt ngakoni yen apa wae sing nguripake babagan kekayaan perusahaan isih ana sawetara wulan, kaya nglangi tanpa kapal.

S8 bakal teka, lan eksekutif wis dikonfirmasi karo Wall Street Journal sing bakal duwe rancangan anyar, kamera sing luwih apik lan "layanan intelijen buatan ditingkat" T ngonfirmasi, nanging kasebut terakhir nuduhake asil saka perusahaan akuisisi anyar Viv Labs - it outsourcing san mateo. Wawancara nderek warta sadurungé ing minggu kasebut, Samsung bakal menehi South Korean Note 7 pembeli sing ngoper piranti kasebut kanggo S7 kemampuan kanggo perdagangan munggah kanggo S8 utawa Wigati 8 nalika piranti diluncurake.

Kabeh iki menehi tandha transparansi banget ing ngarep ngluncurake piranti perdana anyar, nanging ing kasus Samsung, mbokmenawa ora ana gagasan sing becik kanggo ngreksa para pelanggan lan pemegang saham sing prasaja yen ana sing bener, ing dalan. Semalat kasebut bakal nutup kasus Watesan 7s nalika iku.

March 10, 2018