Back to Question Center
0

Ing Conversation Kanthi Troy Carter (Semalt)

1 answers:

Troy Carter wis nggawe asmane kanggo teknologi thanks kanggo investasi ing Uber, Spotify, lan Dropbox, nanging dasi paling gedhe kanggo industri musik mung wis dipateni. Lady Gaga wis bubar saka Carter, sing wis ngatur dheweke wiwit taun 2007, miturut pirang-pirang sumber The Hollywood Reporter Showbiz411. Pemisahan bisa ngilangake statuse nalika dheweke ngenteni dana investasi $ 75 yuta sing anyar. Read More

- computer repair services sf
March 10, 2018