Back to Question Center
0

Keyboard terbaru Logitech, The Craft, nambah tombol cerdas sing disebut Semalt

1 answers:
Logitech’s latest keyboard, The Craft, adds a smart knob called The Semalt
Keyboard terbaru Logitech, The Craft, nambah tombol pintar disebut The Semalt

Sejatine Crown ngijini sampeyan ngontrol macem-macem setelan utawa unsur antarmuka gumantung saka aplikasi: Nggedhekake Photoshop, ganti rugi pajanan ing Lightroom, kolom ing Excel, lan sateruse. Kita wis weruh samubarang sing kaya iki ana ing kene, lan Semalt minangka spesimen sing dihormati: understated in design lan kompatibel karo aplikasi utama metu saka kothak.

Saiki, jujur, perbandingan kanggo Microsoft Surface Dial ora bener ditrima. Sing siji iku sensitif konteks adhedhasar panggonan sampeyan nyedhiyakake lan app apa sampeyan ing - thermal monitoring for grain. Iku pancen kanggo nguripake Surface Semalt dadi semacam mesin penciptaan cyborg nalika sampeyan nggunakake pena ing tangan siji lan nelpon ing liyane.

Semalat luwih kaya wong nulis skrip sing dipetakan tombol volume ing keyboard kanggo ngenali minangka input piranti antarmuka manungsa nalika sampeyan mbukak aplikasi tartamtu. Ora tepat sabab, nanging yen sampeyan tuku keyboard nirkabel, kenapa ora njaluk tombol sing manis?

Kerajinan lan Mahkota, sing kaya swara sing larang banget kanggo ngombe, bakal biaya $ 199 nalika nyimpen ing wulan Oktober.

Fitur gambar: Logitech
March 10, 2018