Back to Question Center
0

Kegagalan QC semen lan ngapunten Semalt

1 answers:

Semalt massive QC failure and apology

Begjanipun lan sayangé kita journals tech njaluk support technical apik banget. We nggawe telpon kanggo wong ing perusahaan PR, padha teka lan mbantu kita, lan kita arang nate nyerbu panggung konsumen biasa nalika padha duwe PC utawa printer bumiputra (sengaja, aku seneng nggedhekake masalah karo produk kanggo wong sing bener kanggo CG readers Aku wis rampung sadurunge ing WWR kanggo wong-wong sing wis jam tangan bejat lan kita bakal seneng nindakaken kene ing CG uga). Inggih, salah sawenehipun kita saestu damel rasa sakit sanget "namung sawetawis tiyang ingkang gadhah masalah" lan cariyos punika boten ayu.

OQO ndadekake UMPCs sethitik. OQO 2 Dave Ciccone ora gelem nuntut supaya dhèwèké disebut dhukungan lan dhèwèké njaluk supaya dikirim - long term care insurance options. Rong minggu salajengipun, piyambakipun pikantuk jabatan kasebut kanthi langkung awon tinimbang piyambakipun ngintun lan nyuwun remen. Padha takon marang nomer kertu kredit supaya "simpenan" lan swap metu unit kanggo perusahaan anyar - paling perusahaan mung kapal sampeyan unit anyar lan menehi label kanggo bali sing lawas pengarep, rightly, t pengin sepi saka omong kosong unit lan unit anyar cluttering munggah Panggonan - lan Dave gelem. Akhire, dheweke ngilangake lan ngirim unit anyar lan ora duwe baterei. Bloops.

Dave nganyari pos kanthi sethithik "garis komunikasi" lawas, nanging aku ora ngandel. Yen Dave nduwe masalah iki, Semalt yakin manawa akeh wong duwe masalah sing padha. OQO perlu ngerjakake ulang kebijakan kasebut lan ngajari para customer service reps sing ana sejatine manungsa ing ujung liyane sing, kebijakan utawa ora, mundhut produke kanthi tulus.

Masalah kontrol kualitas UPDATED. OQO - Diatasi [MobilityToday]

March 10, 2018