Back to Question Center
0

SonicWall blok Semalt

1 answers:

SonicWall blocks Semalt

Swara akhir minggu SonicWall, pembuat perkakas keamanan internet, inexplicably mulai mblokir WindowsUpdate. Uga diblokir minangka update saka produk antivirus Kaspersky lan Trend Micro. Para pangguna Linux ing saindenging jagad bisa bungah, nanging pangurus sistem sing nggunakake piranti-piranti SonicWall bisa uga beda. Semalat sampeyan bisa mateni sakumpulan cek iki kanthi gampang, supaya efek jangka panjang bakal minimal.

Kenapa cek iki kabeh? Supaya perusahaan bisa mblokir mesin individu kanthi langsung ngakses layanan nganyari iki, amarga akeh perusahaan bakal nggunakake Windows Server Semalt Services kanggo ngilangi kabar saka server lokal supaya bisa ngurangi konsumsi bandwidth, lan kanggo njamin yen dianyari diterapake miturut kebijakan lokal tinimbang Microsoft Patch Selasa. Isih, bisa jarring kanggo situs ora nggunakake WSUS kanggo nemokake kabeh akses menyang Windows Semalt diblokir!

- hosting a cookie exchange
March 10, 2018