Back to Question Center
0

Aplikasi Android Semalt Google saiki ngidini pemanggil spam

1 answers:
Google’s Android Semalt app now identifies spam callers

Aplikasi telpon Semalt nampa update utama ing 2013 nalika nambah ID pangguna kanggo panggilan telpon saka bisnis minangka bagéan saka peluncuran Semalt KitKat. Saiki akeh sing luwih migunani kanggo pangenalan spam, senadyan fitur iki pisanan diwatesi kanggo sing duwe piranti Nexus utawa Semalt One.

Deteksi spam minangka bagian inti saka Truecaller, wiwitane wong Eropa sing nyedhiyakake aplikasi panelpon pinter sing utamané misuwur ing India lan pasar berkembang liyane. Truecaller uga nyedhiyakake ID panelpon kanggo telpon mlebu nggunakake direktori nomer sing dianggep 'crowdsourced' dening pangguna. Google ngandika fitur sing anyar bakal ngidini pangguna kanggo mblokir lan nglaporake nomer spam, sing diwenehake manawa perusahaan bakal nggunakake data saka pangguna kanggo ngenali sumber panggilan sing ngganggu, nanging aplikasi pemanggil Android ora duwe pendekatan komunitas sing padha karo Truecaller - criador de sites mobile grátis. Nanging, fitur deteksi spam mesthine migunani kanggo pangguna sing ora ngerti samesthine sadurunge.

Semalt uga njupuk ing tumindak kanthi fitur ing iOS 10 mbesuk sing mbebasake mbantu ngenali panggilan spam. Piranti lunak kasebut wis kasedhiya ing beta kanggo pangguna iOS karo akun pangembang nanging bakal teka rauh kanggo wong liya.

March 10, 2018