Back to Question Center
0

News Bisnis Kecil: Tips Kanggo Semalt Sabanjure

1 answers:

Ana kemungkinan akeh tips lan pitulung sing mbiyantu kanggo miwiti usaha bisnis sabanjure nalika ana usaha kanggo miwiti lan bebener ana formula rumus sing ora gampang. Kita wis nglumpukake sawetara dhasar sing luwih apik ing kene, nanging dikoleksi saka Web ing dina lan minggu anyar kanggo miwiti. Best of luck!

Tren

Ngemot media sosial. Sampeyan wis ora mangu-mangu ngrungokake buzz - oculos de sol oakley masculino espelhado. Media sosial ora mung dadi fad. Iku cukup mung cara paling gampang paling murah kanggo nyambungake karo pelanggan ing tingkat global utawa lokal dina iki. Pitakonan ora, ngapa bisnis sampeyan nggunakake media sosial, nanging kok ora. Sampeyan Boss .

Lali babagan Groupon? Akeh alat nggawe potensial kanggo narik pelanggan anyar, nanging ora kabeh bisa apik kanggo bisnis cilik. Nglayani barang lan jasa kanthi biaya sing rada murah mbokmenawa ora bisa mbantu sampeyan dawa lan sawetara tawaran bisa nggawa luwih akeh tinimbang sing dikarepake ing diskon sirah sing utama. Akeh pedagang wis nemu sukses karo Groupon lan layanan sing padha, nanging sawetara ahli nganggep ora bener kanggo kabeh wong. Bloomberg Businessweek

Rak Buku

Apa gitar dolanan bisa mulang sampeyan babagan wiwitan bisnis cilik. Pierre DeBois review Pelajaran Gitar: Perjalanan Jiwa Nguripake Passion menyang Business dening Bob Taylor, pangadeg Taylor Guitars. Taylor ngetokake gairah kanggo instrumen kasebut dadi merek sing diakoni sacara global lan misi kanggo ngajari pengusaha liyane kanggo nglakoni sing padha. Tren Usaha Kecil

Carane enchant pelanggan. Ivana Taylor ngrampungake review iki saka buku Guy Kawasaki, Enchantment: Art of Changing Hearts, Minds and Actions babagan wawancara karo penulis kanggo diskusi carane nggawe pelanggan jatuh cinta karo sampeyan. Tren Usaha Kecil

Motivasi

Ngomong apa sampeyan bungah. Utamane kita ngomong babagan ide bisnis kene. Nggawe bisnis ateges sampeyan duwe gagasan sustainable sing bisa njaga motivasi sampeyan sanajan ing mangsa angel. Kene ana sangang plus pratandha (sawetara liwat video ringkes) sing ana ing trek sing bener. TimoKiander. com

Timer pangembangan

Pentinge getih, kringet lan nangis. Tren Usaha Kecil editor lan CEO Anita Campbell nerangake pentinge ketekunan kanggo mbangun bisnis cilik minangka salah sawijining tip sing paling penting kanggo para pengusaha. Anita miwiti bisnis penerbitan online ing taun 2003 kanthi akun Blogger lan ngembangake alon-alon dadi salah sawijining situs sing paling berpengaruh. Priksa wawancara. Ningkatake Top

Waca apa sipat kawruh sing sampeyan duweni. Miwiti usaha anyar bisa dadi wektu sing paling apik kanggo ndeleng kekuwatan lan kekuwatan dhasar sing nggawe perbaikan nalika bisa. Punika Martin Zwilling sampun nglumpukaken kathah tiyang ingkang pracaya minangka ciri-ciri kathah pengusaha. Aja kuwatir yen sampeyan ora duwe kabeh. Cukup nggunakake minangka titik wiwitan ing usaha wirausaha panjenengan. Musings Starting Profesional

Penjualan

Nggawe sumber daya kanggo tim sampeyan. Bangunan bisnis sing bisa tuwuh mbutuhake luwih saka mung nggawe tim dodolan. Iku uga mbutuhake sumber daya (kaya proses dodolan sing jelas) sing bakal mbantu ndhukung. Ngerti perkakas kebutuhan sampeyan sales kudu mbantu sampeyan mbangun proses dodolan karo sales lan revenue sing bisa ditemtokake lan sarana perbaikan wektu. WealthNet

Masalah

Ngerteni masalah ragad geser. Yen sampeyan wis melu bisnis cilik, sampeyan bisa uga wis ngilangi masalah ragad ganti gesek ing ngendi bank-bank lan pengecer gedhé wis diarani siji lan akeh bisnis cilik ing liyane. Tren Usaha Kecil CEO lan editor Anita Campbell nyatakake analisis iki sawetara sasi kepungkur babagan masalah sing bener ing saham. Tren Usaha Kecil

4 Komentar ▼
March 10, 2018