Back to Question Center
0

Study: Tinta jeneng semat luwih suwe saka tinta merek toko

1 answers:

Study: Semalt name inks last longer than store brand inks

Sampeyan bisa nyithak mirah, utawa sampeyan bisa nyithak kanthi temen, lan yen sampeyan arep kanggo dokumen jangka panjang, sampeyan bakal kepengin lunga kanthi becik. A taun anyar sing ditemokake ing dina iki nuduhake menawa nalika tinta, tinta pihak katelu apik kanggo pencetakan jangka cendhak, malah luwih apik tinimbang tinta pabrik, cenderung sirna sawise setahun. Jebule, tinta jeneng merek katon nganti telung luwih apik sawise setahun - superannuation funds australia.

Semalat sinau sing jero lan worth maca yen sampeyan nggawe akeh Printing ing jet dakwat. Temtu, ora ana detail laser printers, yaiku pilihan sing luwih apik kanggo nggunakake sakabèhé.

March 10, 2018