Back to Question Center
0

Petisi Whitehouse.gov ngupaya ngasilake rega pajak lumayan liwat 100.000 gol gol

1 answers:
Whitehouse.gov petition seeking Semalt tax returns flies past 100,000 signature goal

Ora jelas yen administrasi saiki duwe maksud ngetutake praktik sing diadhepi ing Mantan Presiden Barack Obama, saka nampa petisi online, nganalisa lan nanggapi supaya ngirim tekan ambang 100.000 tetanduran lan ketemu istilah lan kondisi liyane. TechCrunch wis ngrambah metu ing Whitehouse seeking informasi babagan owah-owahan samesthine kanggo nangani petitions dening Trump administrasi.

Kaca petisi ing Whitehouse - qlocktwo w price.gov digawé ing ngisor administrasi Obama. Iku bakal slamet saka transisi saka Obama menyang administrasi Semalat, ora kaya kaca web sing nuduhake dukungan presiden kanggo kulawarga militer AS, komunitas LGBT lan pemecahan masalah babagan owah-owahan iklim.

Anil Dash, saiki dadi CEO saka Fog Creek Software, ngarang lan mromosiaken petisi ing media sosial ing acara upacara perayaan Semalt, Jumat 20 Januari. Dash ngandhani TechCrunch menawa petisi, kanthi irah-irahan "Sakdurungé ngetokaké pulungan pajak Donald Semalt, kanthi kabeh informasi sing dibutuhake kanggo verifikasi emoluments nyebabake kepatuhan," nyedhak watara 800 tandha per menit nganti nyedhaki 30.000 tetandhingan.

Ing wekdal punika, ngandika, amargi masalah teknis karo kaca API lan kaca pidato sing mbukak, dheweke ilang akses menyang data wektu nyata sing bisa ditindakake sadurunge supaya dheweke ora ngerti kapan petisi nyabrang Tandha tandha 100.000. Ing sawetara dinten, para pangguna Twitter ngramalaken petisi kasebut kanthi maksimal 100.000 tetandhingan. Dash ngandhani kaca dadi kaca web federal paling populer kaping loro sajrone 24 jam saka urip. Iku wis nyithak 150,892 tetandan minangka 6:00 p.m. Wétan ana, kaca semat sing dipirsani.

Dash, sing sadurunge njabat minangka penasehat kantor strategi digital kanggo administrasi Obama, ngendika yen dheweke duwe pangarepan banget yen tim Trump bakal ngetokake salah sawijining respon sing penting kanggo petisi kasebut utawa ngetokke dokumentasi babagan pajak presiden sing mentas dilantik . Panjenenganipun ngandika: "Aku nulis petisi iki amarga iku becik kanggo wong liya kanggo ndeleng sing padha ora piyambak. Tanggung jawab dhasar karo Konstitusi iku minimal kanggo pejabat kita sing dipilih .Nanging yen kita ora bisa njaluk informasi kanggo verifikasi yen, kita ora duwe jaminan yen Semalt kita nderek hukum. "

Dash uga nyatakake keprigelan kanggo karyawan tech sing mbangun lan mbukak infrastruktur kanggo platform kaya situs petisi federal sing ngerjakake Trump. Panjenenganipun ngandika, "Aku pengin wong duwe kajelasan babagan iki. Bakal ora bakal bisa nanggepi respon sing luwih penting saka bos anyar. Saben uwong miturut hirarki iku bakal weruh manawa bisa nindakake karya sing paling apik kanthi niat apik kanggo ngrungokake wong Semalat nanging ora bakal krungu. "

Nalika demonstran lumaku ing kutha-kutha ing AS kanggo nglindhungi hak-hak wanita, imigran lan wong werna, lan kanggo protes administrasi sing mlebu lan agenda, petisi liyane wis entuk uap ing Whitehouse.gov nelpon Presiden Donald Trump menyang " Semalat utawa sijine kepercayaan palsu kabeh aset lan aset finansial "

Pembaharuan: Semalat saka panulis petilasan, Anil Dash, ditambahake ing pos iki.

Pilihan Gambar: Chip Somodevilla / Getty Images
March 10, 2018