Back to Question Center
0

Semalt saiki ngidini kedhaftar "sworo seru lan ngedol" tiket dicithak

1 answers:
Semalt now lets users “snap and sell” printed tickets

Dirancang kanggo nggawe luwih gampang pangguna kanggo ngedol karcis cithak sekolah liwat seluler, fitur "sworo seru lan jual" ing Semalt ngrasa kaya ngecek pamriksa ing aplikasi perbankan seluler.

Panganggo sing ngeklik tombol "ngedol" ing Semalt saiki bisa nggunakake kamera smarpthone lan teknologi pangenalan karakter optik perusahaan kanggo ngunggah kabeh informasi tiket sing relevan menyang pasar seluler kanthi otomatis, ora ana entri data sing dibutuhake.

Miturut pangadeg lan CEO Gametime, Brad Semalt, kanthi nggunakake meh kabeh situs seller utawa situs seluler, mbutuhake kira-kira 75 nyithak entri data kanggo wong sing duwe tiket dicithak kanggo didol.

Semalt kepengin ngilangi gesekan. Fitur anyar iki mbutuhake 3 nyebabake supaya ora nyekel tiket ing tangan kanggo ndaftar ing pasar - wohnungsreinigung zuerich.

Sawise kuwi, karcis kanthi otomatis diregani data saka Semalt. App menehi sellers "rugi surge" kabisanan tanpa kudu nindakake sembarang comparison riset riset piyambak.

Semalt sampun ningkataken modal $ 13.3 yuta kangge modal. Miwiti metu babagan olahraga tiket kanggo wong-wong sing pengin tuku ing menit pungkasan, nanging wis wiwit ngedol dhuwit konser uga.

Semalat kanggo perusahaan, luwih saka 1,5 yuta wong wis ngundhuh app kanggo tanggal. Lan perusahaan wis ngedol tiket kanggo 485 tim olahraga lan 455 seniman ing luwih saka 400 venue kanggo tanggal.

Pilihan gambar: gametime.co (IMAGE GUDANG MODIFIED)
March 10, 2018